i dag føler jeg meg som SKAM-Noora

Herregud, tusen takk for at dere er så snille mot meg for tiden! Jeg mener, dere er alltid snille, men de siste dagene har dere virkelig vært rause i kommentarfeltet altså. Digger at dere kan relatere til det jeg kommer med, det er jo det som er et av målene med bloggen min. Wihuuuu.

I dag har vært en fin dag! Jeg føler seriøst at jeg har sommerferie. Faktisk er jeg bare 3 eksamener unna ferie…. DET ER SYKT. Så i dag stod jeg opp, brun og fin etter gårsdagens selvbrunings-runde, og laget meg en digg frokost som jeg nøt mens jeg så en episode Keeping Up With The Kardashian og gledet meg til å ta fatt på dagen. Det var jo så fint vær i dag! Nå er det riktig nok overskyet, men det går helt fint.

Altså, jeg vet ikke med dere, men jeg synes denne pizzaen fortjener 3 bilder. Dere skjønner, et av mine daglige dilemmaer er faktisk helt seriøst; hvilke bilder skal jeg ikke ta med i innlegget? Det er en evig struggle. Her fikk dere alle 3, selv om jeg synes det ble litt mye. Pytt, pytt. Vi hadde pizza til middag i alle fall – det var poenget.

Jeg har også vært en tur i byen for å møte Vemund og Vibeke, og det var superkoselig å catche up igjen! Haha, disse kan jeg seriøst prate med alt om. Så mye at det nesten ikke egner seg å sitte på en café midt i byen midt i lørdags-rushet.

ENDELIG kan jeg også si sånn: “Skal vi møtes og ta en kaffe?”. Det har jeg ventet lenge på.

Og så har jeg på meg noen bukser i dag som får meg til å føle meg som Noora i SKAM. Dette var litt dårlig bilde av buksen da, men de er i alle fall litt sånn loose fit. You know what I’m talking about! Har lett etter noen slike SÅ lenge, men alle jeg har prøvd har ikke vært fine i livet. Denne er veldig stram i livet og det digger jeg, synes det får frem de små formene jeg har 🙂

Suss til dere!

26 kommentarer

Siste innlegg