det er aldri for sent å trene til sommeren

Jeg fikk melding fra treningssenteret mitt her om dagen om at det var lenge siden sist. Så hey, gjett hvem som skal på trening NÅ! Jeg er supermotivert til å trene om dagen, har faktisk kjørt 8 min abs workout annenhver dag i en uke nå. Det er min absolutte favoritt-øvelse for mage, anbefaler dere virkelig å prøve. (Tror jeg har linket til den videoen 10 ganger her på bloggen nå, haha) Den er ganske intensiv, men jeg bruker å tenke sånn – hvor fort går vel ikke 8 minutter om morgenen før du skal på skolen? 8 minutter er jo nada.

Det dummeste jeg vet om er når folk sier sånn “ååh nei, det er i alle fall ikke vits i å trene nå, sommeren er jo rett rundt hjørnet”. Altså, det er aldri for sent å trene. Du rekker nok ikke å bli bodybuilder på en måned nei, men 1 måned med trening? Det gir deg mye. Kanskje ikke den sjukeste fremgangen, men du vil garantert føle et økt velvære. Jeg pleier alltid å trene mye på denne tiden av året fordi jeg blir så motivert av været – og jeg merker at jeg føler meg mye mer rustet for sommeren når jeg har trent i et par uker. Det gjør SÅ mye med psyken min. Jeg kan ligge i senga og føle meg helt dritt en dag, men dersom jeg tar meg en løpetur merker jeg at innstillingen er snudd på hodet med en gang etter treningsøkten.

Jeg skal møte Guro på treningssenteret om noen få strakser, så jeg må komme meg avgårde. Speaks!

JUST DO IT

22 kommentarer
  1. Er veldig enig med deg! Er aldri for sent å starte å trene. Men det viktigste er jo egentlig å trene jevnt hele tiden, og ikke komme med skippertak rett før sommeren og deretter slutte å trene etter sommeren. Det er heller ikke så bra i lengden.
   Utrolig fin bikini du har på deg forresten! Den kledde du veldig bra 😀

  2. Det er så sant det du sier. 1 måned kan gjøre mye det! og trening får alltid meg i bedre humør også. Trente faktisk yoga i dag, og gleder meg til å ta øktene ute fremover 😀
   Kos deg på trening!

  3. Du er bare lekker.. OM du har redigert bildet, who cares!!
   Sexy er du nå uansett i mine øyne Kristine ;))

  4. Hi great blog, i’m learning norwegian so when there’s a new post i try to read it 🙂
   In the future posts i shall try to comment back in Norwegian haha

  5. Har det helt likens! Trener mest i fra mai-september, for da er været fint. Har verken høy forbrenning eller mye styrke, men bare det å ta en joggetur kan gjøre hele uka mi!

  6. Gaad, er sååå lei av å høre at man skal/bør/kan trene til sommeren… Why? Og selv om du sikkert har en helt normal livsstil, så har du i hvert fall en kropp som er svært slank og ligner på de modellkroppene som er skapt ved sulting, og som bidrar til å øke kroppspresset når du kombinerer bildet av den i bikini kombinert med en oppfordring til å trene… INGEN kan klandre deg for å være tynn, men du er ganske så klandreworthy når du poster bilde av kroppen din og forteller folk av det aldri er for sent å trene. Uansett hvordan du vrir og vender på det, så blir budskapet da “tren, så blir du like tynn som meg”!

  7. Super søtt innlegg! Elsker deg! Du er så pen 🙂 Kan du lage en sminkevideo? Eller en brynvideo? Elsker brynene dine.

  8. Elsker bikinene dine fra Khongboon swimwear, du kler de kjempe bra! Hvordan er de i str? Hvilken str har du i de?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg