“hvor er foreldrene dine?”

Stygge kommentarer er noe jeg har lært meg å leve med, jeg har vel gjort meg innforstått med at det er en del av det å eksponere seg selv på nett. Men en ting som virkelig går innpå meg… Det er når folk rundt meg får gjennomgå for noe de aldri har bedt om. Når de får kjenne på bakteppet ved en blogg – til tross for at de selv ikke står i scenelyset. Det er så urettferdig. Kroppen min vrir seg av skyldfølelse hver gang det tikker inn kommentarer som går på vennene eller familien min.

En av kommentarene som har gått om igjen her på bloggen er følgende: “Hvor er foreldrene dine?”. Videre spør de: Spiser du? Får du mat hjemme? HVOR er foreldrene dine?

Vel, det skal jeg fortelle deg. De har stått ved min side, hele veien. De har vært mer beskyttende enn du noensinne kan tenke deg. Jeg tror ikke jeg kunne hatt mer overbeskyttende foreldre… Selv om jeg kanskje blir sinnsykt irritert på mamma når hun ringer meg halv 1 på lørdagskvelden for å spørre hvem jeg er med og når jeg kommer hjem, når hun spør om jeg har fått i meg nok mat og når hun maser hull i hodet på meg om ditt og datt, vet jeg innerst inne at det er fordi hun bryr seg så ufattelig mye om meg. Det irriterer meg at folk antar at mamma og pappa ikke bryr seg, når de selv ikke vet hva som foregår innenfor husets fire vegger her hjemme. Og JA. Mat er noe vi har pratet åpent om. Mamma og jeg hadde den samtalen senest i går.

Hun bryr seg. Hun bryr seg mer enn en mamma noensinne kunne gjort.

Og derfor sårer det så jævlig at hun kan klikke seg inn i kommentarfeltet på bloggen min og lese at folk der ute kaller henne uansvarlig. For er det en person som hadde gjort alt i verden for meg, er det mamma.

Sett pris på at foreldrene deres er overbeskyttende. Det er ikke fordi de vil være kjipe, det er fordi de rett og slett elsker dere.

15 kommentarer
  1. “Hadde jeg vært foreldrene deres, hadde jeg skammet meg så mye”
   Du husker kanskje at du skrev det ifjor?
   Du er dessverre ikke noe bedre enn leserne dine kjære deg..:)

  2. Kjære Kristine.
   Jeg har aldri før lagt igjen en kommentar på bloggen din, men bestemte meg for å gjøre det nå.
   For lenge siden, hørte jeg om en episode der du ble fremstilt veldig overlegen og frekk. Det har jeg alltid hatt i bakhodet når jeg har lest bloggen, og dermed aldri likt deg helt 100%.
   Men de siste månedene har den følelsen snudd. Jeg elsker å lese bloggen din, den er en av mine favoritter. Jeg har nesten alltid lest, til tross for den hendelsen. Du virker så utrolig jordnær, samtidig så ærlig, noe som kreves i en god blogg.
   Jeg er fast leser, og det vil jeg nok være lenge. Du er en utrolig flink blogger.
   Viktig å huske på at moren din kanskje ikke tar det så personlig som du er redd for. Jeg er sikker på at hun er forstått med at dette er folk som ikke kjenner dere, som slenger med leppa. Likevel er familien det kjæreste man har, så det er godt forståelig måten du tenker og tar det opp på.
   Ellers ønsker jeg deg alt bra videre, keep up The Good work med bloggingen, og nyt finværet mens vi har det!

  3. Kjære Ullebø-foreldre.
   Det er en utrolig vakker, sterk og flink datter dere har, og jeg skjønner at dere er stolte. Kristine er utrolig fantastisk som takler alt hun går gjennom på grunn av bloggen, og dere er sterke som ser på alt det hu går gjennom. Kristine, sett pris på foreldrene dine så lenge du har dem(det vet jeg du gjør!) en dag er det for sent. Dere er fantastiske forbilder alle sammen. Gode ønsker deres vei, stor klem

  4. I think your parents are responsible and very nice peoples ! 🙂 Kristine’s parents care with her ! ♥

  5. Ah, det er så vondt når andre kommenterer ting de åpenbart ikke aner noen ting om. Jeg er helt sikker på at også du har verdens beste foreldre akkuratt for deg, og at både du og de tar vare på deg på en god måte!:)

  6. “Og JA. Mat er noe vi har pratet åpent om. Mamma og jeg hadde den samtalen senest i går.” Synes dette virker litt rart. Høres ut som det er grunn til bekymring for spisevanene dine……

  7. Det jeg tror er at folk som kommenterer på denne bloggen må tenke seg om hva de faktisk skriver og se litt på seg selv først, vi har alle følelser. Jeg synes du er en flott og voksen jente jeg, Kristine! Fortsett å stå på som du gjør, det er mange som ser opp til deg!
   Så må jeg si foreldrene dine burde være stolte som har en sterk og positiv jente som deg, elsker bloggen din!

  8. Det er så sykt at noen skriver sånne ting? Altså jeg har lest bloggen din i flere år, og det virker som dere er en utrolig morsom og sammensveiset familie. Spessielt forholdet mellom deg og broren din. Håper du har en dødsbra dag Kristine! Stå på, du er rå! hahaah
   Men seriøst du ser fantastisk ut, du er tynn men hva faen? Det betyr bare du har god forbrenning, og jeg vet at du spiser mye. Det tror jeg alle som har lest bloggen din over en stund har fått med seg.

  9. Det med at du og moren din har pratet åpent om mat og senest hadde en samtale om det i går, det virket litt bekymringsverdig. Kanskje du bare skrev det på en litt uheldig måte, men det virker som om det burde være bekymring for spisevanene dine. Jeg blir så bekymret for deg når jeg leser sånt! Jeg håper virkelig jeg tar helt feil her nå, jeg vil bare vite om jeg har grunn til å ha en klump i halsen, eller om jeg går rundt og bekymrer meg for ingenting. Jeg håper du er ok kristine. Tolket jeg det feil?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg