innkjøp fra tyrkia 2004

En ting jeg har lært meg her i livet, er at du aldri skal kaste klær. Selv om du sikkert tenker at “denne får jeg garantert aldri bruk for igjen”, så kan jeg garantere deg en ting; den dagen hvor du får bruk for nettopp det plagget der, den kommer.

I dag kom dagen hvor sjalet jeg kjøpte i en bod på familie-chartertur i Tyrkia i 2004 kom til nytte.

Jeg er så glad jeg ikke kastet det. Håhååå! Husker jeg og mamma kjøpte hver sitt sjal i ulike farger. Sååå fornøyd, var jeg.

Men shit, det er jo faktisk ganske fint? Jeg elsker å ha det rundt livet slik som her! Kommer garantert til å gå mye slik i sommer.

Det er dødsfint vær denne uka! ÅÅÅÅH! Jeg blir så glad!

… så vi har grillet i solsteken i dag. Er ikke denne tiden på året bare fantastisk?

Her er i alle fall en som er fornøyd med tilværelsen for tiden. Hehe.

Jeg trodde jeg var fri for skolearbeid denne uka, men der tok jeg visst feil. Sitter nå og skriver engelsk-presentasjon om private fengsler i USA. Jeg HATER å ha presentasjon i engelsk. Noen andre som deler denne frykten med meg? Når jeg er utenlands elsker jeg å prate engelsk og jeg føler det flyter ganske bra, men i klassen? Hell nah. Jeg blir så motbydelig stressa av det. Men jeg har jobbet stort sett hele dagen nå, så jeg tror dette blir bra 🙂

14 kommentarer
  1. Så fin du er!
   Jeg hater å snakke engelsk i klassen. Jeg sitter å stresser hele engelsktimen og bare håper på at jeg ikke blir spurt om noe. Har ikke peiling på hvorfor det er slik haha. Ligger på 5’er i engelsk, men takler bare ikke timene

  2. Elsker sjalet! Bruker alltid å ha noe festet slik som deg når jeg går på stranden.
   Føler med deg så sykt! Engelsk presentasjoner er faktisk ILLE. Kan reise aleine til USA og snakke engelsk der, og leve livet uten å veksle til norsk, men en 10 minutters presentasjon? Eh det går bare ikke. Håper jeg ikke kommer opp i det til muntlig.. Haha.
   Måtte ta en pause fra eksamens lesingen for å få litt inspo fra deg haha.

  3. Du ser helt smashing ut!
   Skjønner veldig godt hvordan du har det.
   Er akkurat lik selv, jeg hater virkelig å holde presentasjoner i engelsk foran klassen. Jeg ligger på en 6er i engelsk, både muntlig og skriftlig, men må psyke meg skikkelig opp før jeg skal holde presentasjonen, haha. Elsker bloggen din, keep up the good work<3

  4. Så utrolig fine bilder 🙂 La oss håpe at sommeren kommer for fullt snart, med både sol og varm. Ønsker deg en fin kveld og en flott uke videre!

  5. Hei! Du har sikkert svart på dette tusen ganger, men lurer på hvor bikinien er fra ? Den er sykt pen.

  6. Det var skikkelig fint! Og du og! Hater og å ha engelsk presentasjoner foran klassen. Blir så nervøs og glemmer hva jeg skal si. Derfor har jeg bare hatt det foran læreren de siste årene xD Menmen, jeg får i hvert fall bedre karakterer da 😉

  7. Jeg har også helt angst for engelsk presantasjoner, hater det! Blir skikkelig stressa og engelsken min blir veldig dårlig og høres ikke naturlig ut i det hele tatt. Men sånn som deg så har jeg absolutt ingen problemer med å snakke engelsk med andre når jeg er utenlands, synes faktisk det er skikkelig morsomt!

  8. Hei. Hvilken øvelser gjør du får å få magemuskler og flat mage? Jeg har lest innlegg med dette tidligere, men jeg husker ikke øvelsene du gjorde. Jeg er litt lei av pushups, hehe. 🙂 Må bare si det, du ser smashing ut! Skjønner ikke hvordan du klarer dette hver eneste dag!

  9. Du seeeer jo at bikinien er altfor stor? Hvorfor gidder du å bruke slike, mye finere uten innlegg i ditt tilfelle

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg