forberedelsesdag du liksom

Jeg har eksamen om 3 dager. I dag hadde vi “fri” fra skolen fordi det er forberedelsesdag, og jeg hadde da planer om å stå opp 08:00, jobbe hele dagen og være flink pike. Hva skjer? Jeg våkner av at mamma kommer inn døra halv fire. Senga mi er GJENNOMSVETT. Hele kroppen min er full av svette (seriøst). Jeg hadde nettopp drømt at jeg fant ut at jeg var gravid i uke 13 og at det var for sent å ta abort.

Såå. Forberedelsesdagen ble ikke akkurat slik som forventet.

I tillegg er kroppen min helt knekt etter gymtimen vi hadde på onsdag. Jeg har jo ikke trent på lenge nå (mye på grunn av RT) og dere kan jo bare tenke dere hvordan det gikk når vi kjørte tidenes harde gymtime med massevis av forskjellige øvelser. Jeg er støl i hver eneste kroppsdel!!! Det kjennes ut som om jeg har løpt maraton etter å ha vært død i 100 år.

Det positive er: jeg er på bedringens vei. Jeg har fått sovet mye nå, så jeg føler meg allerede mye bedre. HATER når jeg er syk, for det er faktisk den eneste gangen jeg fysisk umulig får mulighet til å blogge. Haha. 2016-problems, ass.

11 kommentarer
  1. Lykke til med både forberedelser og eksamen 🙂 Selv er jeg i forberedelsemodus til eksamen, og har første eksamen om en uke. Ønsker deg en fin kveld og riktig god helg!

  2. Hadde dere forberedelsesdag i norsken? Har dere fått vite noe om tekstene? Her i Bergen er det ingen som har det. Please Vær så snill og hint litt om tekstene, hilsen en som skal ha både nynorsk og bokmål!! Går i Vg3, som deg. Håper vi kan hjelpe hverandre 🙂 🙂 Urettferdig at noen har det.. Alle skulle hatt det

  3. Til deg over her: Ingen noen steder i landet får vel vite noe om tekstene på eksamen i Norsk VG3? Hadde selv forberedelsesdag i dag, men vi bare repeterte pensum med læreren og forberedte oss på ulike oppgaver som kan komme. Men ingen får vite noe om tekstene, heller ikke lærerne.

  4. Heei, kan du lage et likt innlegg for norsk bokmål eksamen som du gjorde på engelsk ? kanskje tips til virkemidler, osv osv <3

  5. Kunne du skrevet meningene dine rundt abort? Uansett om man ikke alltid er helt enig med deg, kommer du uansett alltid med gode argumenter, og ser ting fra flere sider! Hadde vært interessant å lese iallefall.
   Lykke til på eksamen, dear <3

  6. Åå oki 😀 Men heldige likevel, som har forberedelsesdag! Lurt.. her har vi ikke hatt en eneste en, har hatt vanlig skole før alle eksamener.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg