the perfect jeans

Her om dagen var jeg og jentene i byen i fritimen for å kikke litt i butikker, og plutselig skimtet jeg et par jeans på 50%-stativet på Bik Bok. Jeg kjøper sjelden ting på salg fordi jeg VET at det er ikke verdt å bruke penger på klær som er helt ok fine og ikke noe mer, bare fordi det er billig, men det finnes enkelte unntak når du shopper på salg. Som denne skatten her.

Altså, disse jeansene er akkurat hva jeg har vært ute etter. Ekte dongeri i en fresh blåfarge, med et stramt og kort liv. Jeg synes low waist er så sexy! Og ja, jeg vil faktisk tørre å innrømme at jeg følte meg veldig fin i denne buksa. Damn it, det er lov å gi kompliment til seg selv en gang i blant. Det er ofte jeg står i speilet og tenker at ditt og datt kunne vært bedre – det gjør vi vel alle en gang i blant – men jeg liker at jeg klarer å fokusere på de gode sidene med meg selv. Det er helt OK å ha komplekser (ingen er jo perfekte), så lenge de ikke blir altoppslukende.

Positive vibes! Finn de bra sidene ved deg selv og embrace them.

Ok… Dette tok litt overhånd. Det var altså den nye jeansen jeg skulle vise dere.

Slik ser de forresten ut nede. Ha meg unnskyld de slætne slippersene fra 2001 (de er ADIDAS faktisk… Men de ble kjøpt FØR merket ble inn igjen, det forteller dere kanskje litt), men jeg orket ikke å hente andre sko. Så da ble det disse, hehe.

Jeansen er kort og litt vid nede, noe jeg vanligvis hater, men jeg har faktisk fått litt sansen for det den siste tiden. Får litt vintage-preg av det, rett og slett. Jeg planla egentlig å sy dem inn nede, men jeg tror jeg dropper det, jeg.

Hva synes dere, da?

20 kommentarer

Siste innlegg