zzzunday

Hola mis amigos! For en deilig dag dette har vært. Jeg fikk unnagjort en del eksamensjobbing i går kveld, så derfor har jeg stort sett bare brukt dagen på å slappe av og ha en ordentlig søndag. Jeg har ryddet skapet mitt, grillet med familien, hengt med søskene mine og bare hatt det moro. Føler ofte at jeg er for “opptatt” til å slappe av her hjemme, så det skal jeg prøve til å tenke litt mer på fremover. Nå er jeg jo 3 eksamener unna skoleslutt også da, så det vil jo hjelpe på sitt. Håkon er ferdig i jobben sin cirka på samme tid som meg, så da skal vi finne på mye gøy – slik vi gjorde før. Husker da jeg gikk på ungdomsskolen og jeg hadde litt friere tøyler når det gjaldt skolen, vi gjorde jo såå mye hele tiden. Syklet til butikken for å kjøpe pitabrød som vi lagde lunsj av da vi kom hjem, gikk på fjellturer, lagde Vines og ja, alt mulig. Nå er det jo STRAKS ferie (og denne gangen for real, jeg skal ikke tilbake på skolebenken for f*en!!!!), så tiden er snart inne for å leve livet og slå håret løst igjen. Hoho!

Jeg kommer til å savne denne plassen når jeg flytter. Her sitter jeg nesten alltid når jeg og Håkon “henger på kjøkkenet” og vi prater om verdensproblemer, fremtiden og ting vi hater.

Mamma er best, da!! Dette kommer jeg også til å savne når jeg flytter. Mamma er en gudinne på kjøkkenet, både når det gjelder middag, dessert og viktigst av alt; rundstykker. Nå er jeg klar for eksamen to dager på rad med disse energiboosterene 🙂

Nå skal jeg se Modern Family før jeg legger meg. Vi snakkes i morgen! Ny uke, nye muligheter 🙂

14 kommentarer

Siste innlegg