bra start på uka

I dag våknet jeg og var i strålende humør….? Why?! Skjønner meg ikke på meg selv noen ganger. Men ja, jeg gikk ut av døra med ørepluggene på og tok bussen til skolen. Noen ganger er buss så innmari deilig, for du sitter bare der liksom. Lener deg bak i setet, stirrer ut av vinduet og tenker ikke på noe spesielt. Jeg tenkte i alle fall ikke på noe spesielt i dag. Bilturene mine derimot… De er fysisk krevende for meg. Musikk på FULL guffe. Og jeg? Jeg synger selvfølgelig like høyt. Om ikke høyere. Er jo sliten før jeg har kommet på skolen, liksom.

Så i dag, i dag var buss deilig. Spesielt med tanke på at jeg hadde eksamen.

Og det gikk superbra!!! Jippi!

“Fuck off, aldri norsk igjen!”

… så kom jeg på at jeg har norsk eksamen i morgen også. Men det er chill, da.

Nå kom jeg nettopp hjem etter en bytur og skal se den nye episoden av SKAM før jeg skal jobbe litt. Jeg jobber ganske mye om dagen, og helt ærlig har jeg savnet det. I russetiden hadde jeg verken tid eller overskudd til det, haha. Note to self: slutt å referer til russetiden for hver eneste ting du prater om Kristine. Det er bare det at russetiden var så omfattende at den kan puttes i sammenheng til omtrent alt. Ha-ha.

Jeg har forresten FEM ordinære skoledager igjen. Nå må jeg bare banne. HVA FAEN!!!! Jeg er snart ferdig på videregående. Plis si at jeg ikke er den eneste som synes det er kjempemerkelig????

30 kommentarer
  1. Masse lykke til i morgen på eksamen! Du stråler av glede, blir alltid så glad nå jeg går innpå bloggen din <3
   Jeg har ikke tenkt på det før nå, men jeg har bare FIRE ordinære skoledager igjen!! Helt sykt å tenke på!!

  2. Jeg hadde min siste ordniære skoledag på VGS for over en uke siden! Nå er jeg kun på skolen når jeg kun skal ha eksamen, norsk i morgen og kjemi på onsdag. Og selvfølgelig muntlig eksamen neste uke. Det er superrart!!! Kan ikke tro at VGS har flydd forbi sånn som dette :O Gleder meg dog en hel haug til sommerferie og ikke minst det å begynne å studere til høsten!

  3. Hei 🙂
   Hvordan klarer du å få så gode karakterer i norsk? ligger selv alltid på en 4 og noen ganger opp til 5, og er så nervøs for å stryke i morgen på norskeksamen da så mange gjorde det i fjord pga de misforstod oppgaven eller ikke svarte 100% på det de lurte på… har du noen tips? trenger å roe meg ned og vil veldig gjerne få ståkarakter, selv om jeg alltid har vært på en solid 4 så er jeg litt nervøs for å fucke det opp…..

  4. Syntes bloggen din har blitt så bra i det siste! Elsker at du prater om skole og hverdagslige ting og skriver som du mener det!! Er så lei av alle de overfladiske bloggene men kjedelige hvite bilder hver dag og inspo vegan mat til hvert måltid. Du og Annais holder det ekte og blogger fordi dere liker det. Er sjeldent jeg ser deg ha en “klikk” overskrift. Stå på videre, ser virkelig for meg at du får en super karriere og når langt 😉

  5. Så bra! Hvilken oppgave valgte du? 🙂 Jeg tok oppgave 2, velger alltid sånne analyseoppgaver. Synes kortsvaret var litt vanskelig da..

  6. Har vært ferdig på skolen siden 13..mai å det er helt sykt å bare gå på skolen for å ta eksamener. Takk Gud for pent vær!

  7. Beklager hvis jeg maser, men har du fått de meldingene jeg har sendt på snapsale? Jeg bare lurer på om det er noe galt med min bruker, eller om jeg bare er sykt utolmodig, haha. Jeg synes den kjolen var så fin, og kan bare ikke vente med å få svar av deg:) Lykke til i morgen!

  8. Helt sykt å tenke på, går og vg3 og har bare torsdag og fredag med vanlig skole igjen!! I muntlig-perioden har vi ingen undervisning sååå:D Jeg hadde også egentlig eksamen i sidemål i dag, men var så dårlig at jeg måtte bryte. Må ta opp eksamen til høsten, og da kan jeg bli trekt opp i matte… Så litt nedtur for meg i dag. Håper jeg blir bedre til eksamen i morgen da! Så bra at det gikk bra for deg på eksamen da, hørte oppgavene ikke var så vanskelige heller?

  9. Kan ikke lese leserinnleggene med det nye oppsettet. GoogelAnalytic og Ajax.Google kaster meg ut! Få tilbake det gammle oppsettet er du snill. Sikkert mange andre også som har problemer. Bruker sisste Firefox…

  10. Hei! Vet du sikkert spør Kristine, men følte for å svare deg, for tenker slik selv. Det en lærer sa til meg er at sensorene skal så godt dem kan lete etter tegn eller kunnskap, som tilsier at du skal bestå. Hadde selv eksamen i dag, og må si at oppgavene var tydelige. I fjor var det er et kortsvar som mange misforstod, siden de ikke skjønte at hele tekstvedlegget var ironisk. Det jeg har fått av tips er å markere ut det oppgaven spørr om, også hele tiden vise til oppgaven i svaret. Får du en oppgave om å tolke så skriv “dette kan tolkes som”, for da lager du en direkte link mellom oppgaven og teksten din. Masse lykke til i morgen 🙂

  11. Helt sykt at det er sommerferie fredag neste uke!! Herregud, hadde eksamen 20.mai, så vi gjør egentlig ikke en dritt på skolen for tiden )VG2). Bibliotekaren hadde informasjonsmøte om særemne, og anbefalte oss å begynne å tenke på det og kanskje lese, men fuck off, jeg skal ha ferie!! Hahah, skal også ta lappen i sommer, gleder meg sykt! Særemne begynner jeg på når vi begynner på skole igjen, kjære bilbiotekar jeg ikke vet hvem er (haha)

  12. Hva skrev du om i norsken?? Hadde også sidemål idag, riktignok nynorsk, men tror det var de samme oppgavene:-)) Uansett – digget oppgavene!!!

  13. ååå du er så flink i alt! inspirerende hvordan du tar det meste på strak arm og leker deg gjennom livet med godt humør 😀 Og ja, jeg går også vg3, men må si at jeg ikke annet enn gleder meg sykt til å bli ferdig, kommer til å kjenne på verdens største frihetsfølelse.

  14. Aldri kommentert bloggen din men er innom titt og ofte og leser nesten alle innleggene du publiserer. Må bare si du er utrolig vakker, og en inspirasjon til mange! Kjenner til forskjellen på å ta buss og kjøre bil. Greit å lene seg tilbake og slappe av med musikk på ørene istedet for å konsentrere seg om trafikken og ha høy musikk. Gøy med høy musikk og synge sine fulle fem, men en gang i blandt er det deilig å bare sitte der å se ut vinduet og slappe av! haha. Herlig at det gikk bra med forrige eksamen, og lykke til på norsk eksamen i morgen 😀

  15. hei, lurte på hva du skal etter vidregående?:) har du tenkt deg til los angeles som du snakket på litt tidligre? Hadde vært gøy om du kunne skrevet ett innlegg om det! evt hva du har planer om å gjøre der.

  16. Hei Kristine.
   Jeg er den jenta som alltid liker å kle seg etter som det jeg føler for. Men i dag sa rektoren at jeg ikke måtte gå i shorts eller skjørt på skolen. Hva skal jeg gjøre? Det er så utrolig teit at alle skal kalle meg en hore…. Skal jeg fortsette med klesstilen min? Eller skal jeg ta på meg joggebukser fordi rektoren mener det?…💋

  17. Hei 😊 Eg har et spørsmål, du pleier jo handle en del på junkyard og sånt, og det er en genser der eg har lyst på men dei har ikkje fleire i str S, så lurte eg på om du veit noke om kor lang tid det tar før dei får sånt inn igjen på nettbutikken

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg