good luck kriss

Hey og god kveld! 🙂

Jeg la ut bilde på Instagram i går og fikk en del spørsmål om denne bikinien. Det er min 3. bikini fra Khongboom Swimwear, bare at denne er fra en norsk nettside. Jeg har jo kjøpt den fra den utenlandske siden før, men da må man dessverre betale toll og dyr frakt, så jeg ble glad da jeg så de har fått en norsk leverandør for dette merket. Wahine.no! (min er sponset)

Denne heter Conwy. Koden “Kristine” gir dere forresten 15% rabatt på nettsiden!

Nå driver jeg og rydder rommet mitt, kaster ting, sorterer klær og ommøblerer litt. På tide å få orden på alt jeg eier før jeg flytter! Som jeg sa til mamma: “90% av flyttelasset mitt blir klær, sko og jakker”. Det er faktisk ikke kødd engang. Pynt og møbler får jeg kjøpe når jeg har ankommet hovedstaden – klærne mine er viktigst nå i første omgang i alle fall. Haha. Jakkegarderoben min er faktisk et alvorlig problem. Jeg mener, å bare ta med meg mine egne jakker fra de 3 kolleksjonene mine for Jofama blir et problem liksom. Ser for meg at mamma og pappa kommer til å bli så oppgitt over meg under denne prosessen…. Hahahah. GOOD LUCK WITH THIS KRISS.

10 kommentarer
  1. Med tanke på at de har skrevet at bikiniene er må i størrelse, og at man burde gå opp to størrelse, gjør du det? Eller hva tenker du om størrelsene. Selv er jeg til vanlig M, burde jeg ta XL da?

  2. Hei kan du ha roomtour i den nye hybelen/leiligheten evnt “leilighet tour” Er kult med inspirasjon etc, men skjønner om du ikke vil vise hele leiligheten!

  3. Hei! Skal du kjøpe eller leie? Regner med at du har tjent en del på bloggen og media ila de siste årene og dermed har mulighet til å kjøpe uten å låne så mye om du vil, såååå..? Er bare kjempenysgjerrig og gleder meg så til å “bli med” på det! Føler liksom vi er venner på ordentlig, haha. Jeg skal forresten også flytte til Oslo, men det blir til neste år, så kanskje vi sees! Spørs om jeg tør å si hei, da, er så sjenert hahaha

  4. Digger deg altså, men merker jeg blir litt klein når du kaller deg selv kriss..? Kristine er litt mer passende når man nærmer seg 20

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg