tips til god sommerlunsj

Når det er sommer og varmt ute liker jeg å gå for litt kaldere måltider. Den siste tiden har det faktisk vært så varmt ute at jeg ikke har visst helt hvor jeg skal gjøre av meg! Ikke at jeg står i posisjon til å klage, for jeg kunne ikke tenkt meg noe annet, men ja – det kom litt brått på spør du meg, haha. Ekke helt vant til denne varmen her i Norge, eller hva? 😉

Jeg er kjempeglad i brødmat. Ciabatta, focaccia, hjemmelaget rundstykker, ristet brød, ja, dere skjønner greia. Jeg spiser i grunn brød til ganske mange av måltidene mine, men om sommeren liker jeg å bytte ut noen av disse måltidene med litt kaldere mat. Yoghurt og cottage cheese er en storfavoritt! Her om dagen laget jeg meg en skål med litt av hvert som jeg fant i kjøkkenskuffen her hjemme, og det endte opp med en skikkelig god lunsj som jeg har laget flere ganger nå.

2 SS COTTAGE CHEESE (I BUNNEN AV SKÅLEN)
1 LITEN BOKS YOGHURT (SKOGSBÆR ER DET JEG HAR BRUKT HER, MEN JEG ER EGENTLIG IKKE SÅ GLAD I AKKURAT DEN HAHA – KOKOS/JORDBÆR/BLÅBÆR ER BEDRE)
MUSLI
CHIAFRØ

ØKOLOGISK PEANØTTSMØR
JORDBÆR I SKIVER (BANAN ER OGSÅ GODT)

Siste innlegg