2am thoughts

Jeg har begynt å tenke på hvordan jeg vil innrede rommet mitt i Oslo. Bestilte nettopp en marmorklokke på nett, som jeg ikke lenge etterpå kom på at jeg ikke burde/kan henge opp noe på veggen når jeg leier, og ikke eier. Finner nok en smart måte å løse det på uansett, den var superfin i alle fall. I tillegg bestilte jeg den obligatoriske Chanel-boka, som jeg så klart ikke skal lese, men pent bruke som pynt på skrivebordet mitt og som inspo-bilde på Instagram. Hva ellers, liksom. Føler jeg burde si at jeg tuller nå, men det gjør jeg ikke.

Apropos rommet mitt. Jeg klør i fingrene etter å få orden på “kontor”-sakene mine. (Og nå lurer jeg på hvorfor jeg setter det i hermetegn, for det er jo kontor-saker. Det var vel bare for å unnskylde meg selv, for jeg vet at enkelte synes det er teit når en blogger ser på bloggen sin som en seriøs jobb…) Men ja, permer, dokument, utstyr. Den slags. Jeg har søkt litt rundt på weheartit og funnet inspirasjon til kontor, og selv om rommet mitt sikkert ikke blir så stort, skal jeg gjøre det beste ut av det. Jeg har kikket på nett etter fine permer, for jeg er lei av de røde jeg har nå. Jeg vil ha hvite. Og jeg skal ha én perm for regninger, én for kontrakter og én for alt annet. Jeg vil få orden på alt dette, NÅ. Men jeg tror slike ting er best å fikse når jeg har kommet meg til rette i Oslo.

Tidligere i dag prøvde jeg litt bikinier, for det har seg jo sånn at jeg nå har fått litt mer pupper. Nei vent, litt mer PUPP. Jeg var seriøs da jeg sa at det ene brystet mitt har vokst betraktelig. Veronika og jeg har en evig lættis greie sammen når det gjelder boobs (Gud var sparsommelig på oss når han delte ut bryster), og når jeg kom på besøk til henne i helgen var jeg sånn; hallo, KJENN PÅ DEN. Det er en… pupp!!! Det gjør vondt når jeg løper ned trappa, og jeg får kløft når jeg har på meg BH. Kanskje det ikke er innafor å si det, men jeg har aldri tatt så mye på mitt eget bryst som jeg har gjort de siste dagene. Jeg blir fascinert. Det store spørsmålet er… når skal det andre begynne å vokse?

Her om dagen møtte jeg på en eks-venn. En uvenn? Fiende? Hva kaller man det når man er 19 år? Nei, eller, en person jeg ikke har kontakt med lenger. Det slo meg at jeg ikke bruker en kalori, ikke en tanke, på det lenger. Det plaget meg ikke å møte personen. Jeg vil ikke ha kontakt igjen, men jeg føler heller ikke behovet for å være frekk/slem/eller noe slikt. Jeg… bryr meg bare ikke. Før ville jeg tenkt over hvordan jeg skulle oppføre meg, om jeg skulle se ned i mobilen eller ja, hvordan jeg skulle se mest mulig care ut. Nå bryr jeg meg ikke. Det har jeg for så vidt ikke gjort på lenge, men i dag, akkurat nå, slo det meg. Det er deilig.

Dette huet her, altså. Mye som foregår her om dagen.

32 kommentarer

Siste innlegg