videoblogg: grønn smoothie

Good morning! Her i Førde regner det som bare det i dag, og dette vil dere sjelden høre meg si: jeg elsker det. Akkurat nå sitter jeg i senga med en rykende varm kaffe ved siden av meg og skriver en liste over ting jeg trenger til flyttingen. I går kveld fant jeg forresten tiiidenes fineste sengekappe som er på vei hjem til meg i posten akkurat nå. Gleder meg til å vise dere!

Men dere, nå er det på tide med en videoblogg her. Jeg har hatt lyst å prøve ut grønn smoothie i lang tid nå, så jeg tenkte, hvorfor ikke filme det?

  1. Må legge ut en kommentar (jeg er fra Danmark, så bær over med en blanning af norsk og dansk, haha).
   Kristine, jeg er SÅ inspireret af dig og din udstråling igjennom det du drar med! Du er så jævla dygtig til det du laver, og det er på trods om det er skola eller blogg, træning eller noget helt annet. Du er en kæmpe inspiration for alle, for du er en fighter uten noen grenser. Du sier hvad du mener og tenker, og dine holdninger er alltid gjennemtenkte. Om du skriver noet kan du alltid stå inne ved det og argumentere for din sagg – noet jeg virkelig ser opp til deg for!
   Har fulgt med på bloggen din i 3 års tid nå, kjanske ikke den leser der har lest med i lengest tid, men jeg lover deg, jeg må om noen være den mest trofaste! Har nettop kommet hjem fra to uker i Grækenland, og wi-fi sucked so badly… Men de gange jeg hadde det, da var din blogg det første (nest efter facebook, insta og snap ofc.) som jeg tjekkede. Kan inte klare om jeg ikke vet hvad foregår på bloggen din – klarer meg så og si ikke igjennom hverdagens hard times uten dine positive vibes fra bloggen. Så keep going! Vi er mange der setter stor pris på deg og det du gjør – kjanske vi ikke setter nok pris på det, men jeg lover deg, jeg tenker så jævle mye på din inflytelse på mit synn på meg selv i hverdagen min, for det er absolutt kun blit bedre i de tre år jeg har fulgt med på krissy.blogg.no 😉 Så takk for det!
   Til sist vil jeg bare si, at du er helt utrolig smuk, og jeg håper så mye, at du får en fantastisk karriere innenfor modell-bransjen med alt du ønsker! Du nevnte i en blogg-post, at du inte vet lenger fordi model er tough stuff, men Kristine, er der noen som kan klare presset der fra, så satser jeg mine penger på deg! Jeg satser på deg altid!
   Plejer aldrig å legge borg en kommentar, men måtte bare gjøre det, siden jeg har “brugt dig” utrolig mye den sidste tid (eksamen osv) til å finne motivation. Du gjør mye godt for så mange mennesker, og det fortjener du å vide! Så takk, endnu engang, og ha en fantastisk bra sommer! 🙂

  2. I LOVE YOUUU!! du e så hærlig!! gleda meg til å lese om flytting og dine eventyr til hausten – heiar på deg <3

  3. Du ble seriøst til en helt annen person sekundet du åpnet munnen her. DIALEKT! Det hadde faktisk ikke falt meg inn at du hadde, og gu’ så fin den var i tillegg! Kjempegøy med video – jeg er egentlig ikke fan av videoblogg, men du var en så kul person å se/høre på at det gikk over all forventning. Håper du gjør det mer 🙂 !

  4. Elsker når du videoblogger alt for mye :// Skulle ønske du kunne gjøre det oftere, vlogging osv, men du må selvfølgelig gjøre det du vil! Elsker personligheten og måten du er på!!

  5. glad DANSKER: THANK YOU SO DAMN MUCH!!!! Jeg vet ikke hvordan jeg skal få takket deg nok!! Herregud, denne kommentaren gjorde virkelig livet mitt 10 hakk bedre. Du må bare vite at jeg setter så ENORMT stor pris på slik tilbakemelding! Mennesker som deg trenger vi flere av. <3

   Stor klem fra meg, til deg! Ønsker deg en fantastisk sommer, skjønne deg <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg