lunchtips: vegetarsalat

Nå ble det brått litt mye mat og oppskrifter her på bloggen! Sommeren gjør meg så mye mer kreativ i matveien, først og fremst fordi jeg har bedre tid, men også fordi denne årstiden bare… er slik. Haha. Synes utvalget i butikkene er mye bedre om sommeren, og det får meg til å ville teste ut nye oppskrifter. Så vidt jeg har oppfattet liker dere når jeg deler disse oppskriftene med dere også?

I går laget jeg meg en skål med salat til lunsj, hvor jeg bare puttet oppi det som var fargerikt og det som fristet der og da, haha. Det tok superkort tid å lage, og de aller fleste ingrediensene har dere sikkert allerede i hus 🙂

THIS IS WHAT YOU NEED

♥ ØNSKET SALATTYPE (JEG BRUKTE RUCCOLA OG GRILLMIX-BLANDING FRA REMA 1000)
♥ TOMAT
♥ AGURK
♥ AVOKADO (KRYDRET MED SALT, PEPPER, HVITLØK OG CHILI)
♥ KESAM (HA OPPI STRIMLET AGURK OG PEPPER/HVITLØKSKRYDDER OG VOILA; DU HAR TZATZIKI)
♥ SØTPOTET

That’s it! Her er det ikke mye som skal til, med andre ord. Søtpotetene er veldig enkle å tilberede:

1. Kutt opp søtpoteten i terninger
2. Fordel dem utover et stekebrett med stekepapir, hell over rapsolje og krydre med det du ønsker (jeg hadde salt/pepper/basilikum/grillkrydder)
3. Stek på 200 grader til de begynner å bli godt stekt i kantene. De skal være myke, så bare smak deg til om de er ferdige

Søtpotetene er SÅÅÅ gode! Definitivt noe jeg kommer til å spise mye av fremover. Et stort pluss at det bare er å hive dem i ovnen mens du lager klart det andre, det er jo bare utrolig lettvint 🙂


 

8 kommentarer
  1. Hei!
   Hvordan gikk det med de skriftlige eksamene dine?:) har du tenkt å studere til høsten, isåfall hva? 🙂

  2. Hei Kristine!
   Her om dagen spurte jeg om karakterene du fikk på skriftlig eksamen. Fikk ingen svar, så jeg prøver igjen.
   Jeg går i 1. vgs ( skal starte i 2.) og beundrer virkelig hvordan du klarer å balansere det sosiale men samtidig få over gjenomsnittet bra karakterer på skolen. Jeg beundrer hvordan du gikk fra 2 til 6, ved å bare lese i 48 timer. Du er rett og slett- perfekt!
   Eller, det er i hvertfall slik det blir fremstilt for meg. Nå er jo jeg helt uviten på om du viser oss hele bildet.
   hovedgrunnen til at jeg spørr om de skriftlige karakterene er først og fremst fordi jeg, etter å lest til prøver natt og dag, fortsatt fikk middelskarskarakterer. Og jeg tror, at selv ikke – det perfekte- kan være perfekt.
   Du kan vel ikke ha klart 6, på allleeee eksamnene??
   Jeg forstår om du vil holde de for deg selv, for all del. Men husk at det er veldig mange ungdommer som tror du er feilfri. Du har i hvertfall vært et samtaleemne blant venninegjengen min.
   Takk på forhånd!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg