through my phone

Ready for festival with my babe! Denne dagen var det så syyyykt varmt, og det var så deilig. Norsk sommer er virkelig fantastisk når værgudene er snille mot oss!

Frister sjelden med varm drikke i varmen, så vi kjølte oss ned med lemonde fra Starbucks. Er så og si aldri på Starbucks, men disse er veldig gode – anbefales!

Sushi og snacks som var satt frem på Bik Bok sin stand på PIP-festivalen. ANER dere hvor mye sushi jeg kommer til å spise når jeg flytter, eller? Haha, jeg burde opprette en egen sparekonto bare for sushi, liksom. Blir bare mer og mer glad i det desto mer jeg spiser av det, ååh, nå fikk jeg lyst på det i skrivende stund her. Jeg reiser jo på språkkurs med EF denne høsten, og da stod det mellom Tokyo og Miami… Jeg endte opp med Miami fordi jeg kjenner at jeg ikke har fått nok av USA helt enda, men Tokyo er en by jeg har store planer om å krysse av listen min etterhvert også. Tenk å spise sushi der, da? Holy, det må være litt av en matopplevelse!

Quizkveld for et par uker siden. // Meg og Veronika i bursdag til en av venninnene hennes. Kjempekoselig!


I bursdagen fikk vi servert helt nydelig tapas. Jeg er en sucker for tapas. (Men hvem er vel ikke det egentlig…) // Festival-vibes!


THIS BELT THOOOOOO. Hjertet mitt SMELTER! Tror ikke det går an å finne et mer perfekt belte enn dette faktisk… Det er jeg overbevist om.

 

Siste innlegg