istanbul


Endelig på hotellrommet!! Så deilig det var å ta på seg koseklær. Denne oversized genseren kjøpte jeg på VS i NYC i fjor 10 minutter før jeg dro, og jeg angrer ikke et eneste sekund. Ingenting er bedre enn å daffe i den hjemme! Eventuelt på et hotellrom.


Her sitter jeg for øyeblikket. Sjekket nettopp inn etter å ha vært på farten siden 06:00 i morges. Møter er unnagjort og nå sitter jeg her og venter på at mamma, pappa og lillesøss skal komme kjørende fra Sverige. Tilfeldig at både jeg og dem er i hovedstaden i dag, så vi skal møtes og spise ute. Spiser aldri ute med familien min med mindre vi er på ferie, så det blir koselig! Jeg har innmari lyst på pizza fra Egon…

I dag har jeg drukket sååå mye kaffe. Kan ikke tro at jeg plutselig har fått sansen for det, det skjedde liksom på et blunk. Men altså, det må til når man står opp 05:30. Kan ikke huske sist jeg hadde så tidlig alarm, ass!


I dag ble det brått litt stress når det gjelder reisen vår til Kypros. Vi skulle mellomlande i Istanbul og ifølge reiseruten min skal jeg henge stort sett hele dagen på Istanbul flyplass i morgen. Ikke nok med at det ble sprengt to selvmordsbomber på akkurat den flyplassen for ikke lenge siden – i går ble det gjort forsøk på militærkupp i landet. Pakket kofferten min i går mens jeg oppdaterte nyhetene fortløpende, og det så ikke akkurat lovende ut. SÅ, vi har booket ny flyrute, denne gangen ikke via Istanbul. Jeg tror det hadde gått helt fint ettersom ting ser ut til å ha roet seg nå, men man vet jo aldri.. Hvorfor ta sjansen?

Pokker da, jeg som hadde lyst å ta Snapchat med Istanbul-geofilter og lure folk med at jeg skulle operere rumpa mi. Haha.

Nå skal jeg ta på meg noen finklær og møte familien! Vi snakkes! 🙂

20 kommentarer

Siste innlegg