familiekjærlighet

I går møtte jeg plutselig på familien i Oslo! De kom fra Sverige etter et par dagers ferie der, så da måtte vi så klart møtes og ta en middag på Egon.

Denne retten MÅ dere smake! Kyllingwok med mangosaus, mmm. Bestiller alltid denne på Egon.

Lillesøss er fornøyd med pizza, hihi.

Flaut å si det, men det er ikke før jeg er på vei å flytte ut at jeg virkelig innser hvor mye familien betyr for meg. Ikke misforstå meg, familie har alltid betydd mye og vi har veldig godt forhold alle sammen, men nå innser jeg virkelig hvor god grunnmur jeg har fått av foreldrene mine i livet mitt. Det er noe man aldri skal ta for gitt. For når alt kommer til alt, så er familien som alltid er der.

Jeg pleier aldri å ha hjemlengsel og savner for å være ærlig sjelden hjem når jeg er ute og reiser (selv når jeg var i Florida i en måned for eksempel), men nå i det siste har jeg begynt å merke savnet de gangene vi er lenge fra hverandre. Jeg og Håkon har vært alene hjemme mens de har vært og feriert nå, og jeg merker at jeg har savnet å ha familien rundt meg. Bare sånne småting som å spise middag sammen og dra på en joggetur med mamma, liksom. Ååh, det blir jammen meg vemodig å flytte ut… Ser for meg at det blir BRA deilig å komme hjem i helger og ferier, da!

Hva SKJER med at Ingeborg er blitt like gøy om meg nesten!!

Verdens beste mamma.

Siste innlegg