fremme i Kypros!

Endelig bikinivær! ENDELIG!

Etter en 24-timers reise (som blant annet bestod av en svipptur innom London for en deilig lunsj) kom vi frem til dette nydelige feriehuset. Ååh, så deilig det er å være tilbake her. Det er noe helt annet å bo i et feriehus med eget basseng og null skrikende unger. Bare… oss. Vi er 4 venninner, og familien til Veronika. Kjempeherlig mix, jeg trives stort her.

Jeg VAR så lei av Norge nå, å være hjemme i fire uker er rett og slett for mye for meg, altså.

I går startet vi dagen med at vi jentene dro på supermarkedet for å handle inn brød, yoghurt og frukt til frokosten. Deretter var det rett i bikini for å sole oss ved bassenget, før vi bestemte oss for å dra til en Beach Club bare et steinkast unna her vi bor. Escape Beach. Haha, var ikke navnet i seg selv bare fint? Her fikk vi solsenger ved krystallklart og blått vann, drikke og snacks. Mm! Sjekk ut mystoryen min om dere vil følge meg tettere disse dagene, jeg oppdaterer oftere der i og  med at det er så enkelt å bare legge ut 🙂 Kan jo ikke akkurat dra med meg Mac’en overalt, haha!

Nei, denne uken skal bli deilig, altså. Gleder meg til å ta dere med på ferden! Ikke glem å følg meg på Instagram (kristineullebo) og på Snapchat (kristineul).

  1. Hvis du ikke har anoreksi eller noe sånt. Kan du ikke bare filme at du spiser en sjokolade eller noe sånt så folk kan holde kjeft om det.
   Du er vakker som du er <3

  2. til anonym : ja, for å spy det opp igjen etterpå eller? vet du INGEN ting om spiseforstyrrelser. man kan ha anoreksi blandet med bulimiske trekk liksom.
   kanskje har hun en spiseforstyrrelse, kanskje ikke. det er det bare hun som vet helt sikkert. og jeg tror hun har svaret på det. hvis hun har det, så er det jævlig trist, men da er det HUN selv som må ordne opp i det, gå inn i seg selv, og hun selv som er den eneste som kan gjøre det. Hvis ikke, så er det flott, men da må det være noe gale med forbrenningen som gjør at hun ikke legger på seg. Håper bare kroppen hennes har det bra, får nok næring, og blir behandller bra.
   Ut ifra det har vi andre ingen ting å gjøre med om hvorvidt hun har en spiseforstyrrelse eller ikke. Ja, dessverre, ser det ut som det , MEN det må ikke bety at hun har det. Så ingen , verken jeg, deg, eller noen andre lesere har rett til å bedømme det.
   Uansett, så virker kristine som en virkelig virkelig fantastisk person. En person jeg skulle ønske jeg kjente irl. En person som gir meg glede, smil og motivasjon. En jente som burde være stolt av seg selv. Uavhengig om hun er syk eller ikke. En spiseforstyrrelse velger man ikke selv. Og uansett har ingen rett til å dømme hvordan en ser ut.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg