se så mye vi koser oss

Jeg er SÅ glad for at vi oppdaget denne beach cluben! Her er alt så ryddig og ordentlig, og man slipper å bekymre seg for at mobilen blir stjelt når hele gjengen er ute i vannet. I går fikk vi VIP-område faktisk, haha. Sinnsykt deilig. Vi vekslet mellom å bade og sole oss, og så måtte vi så KLART ta bananbåt når vi så at de hadde det der. Det er så innmari typisk meg å være sånn sykt “det er ikke noe skummelt i det hele tatt”, men når jeg først hopper i det blir jeg redd som faen og begynner å tenke på alle haiene som kan spise meg i vannet om jeg faller av. Vel, det gikk fint heldigvis. Det var deilig å kjenne håret blafre og bare leve. Å leve… på ordentlig. Jeg tror vi mennesker er litt for dårlige på akkurat det. I alle fall mange av oss. Vi lar bekymringer og overfladiske ting ta overhånd, og så glemmer vi det som faktisk er livet. De små øyeblikkene i hverdagen, som der og da egentlig ikke føles noe spesielle, men som faktisk viser seg å være selve livet. Som når man kjører på en banan-båt med vennene sine mens håret blafrer. Ja, slike ting.

  1. ELSKER virkelig bloggen din. Du oppdaterer ofte, strukturert og har rett og slett alltid gøye innlegg, selvom det du gjør kanskje ikke er så morsomt.
   Noen bloggere skriver så kjedelig og ofte alt for mye, at jeg blir helt sånn “blæ” når jeg ser de har oppdatert haha. Men med deg, da blir jeg virkelig glad inni meg når du har oppdatert. Du er en ordentlig bra blogger!
   Kos deg videre på ferie, digger deg!

  2. Maria: Hei hei! Jeg har begynt på det, men tar litt tid å svare på alle spørsmålene – og i og med at jeg er på ferie nå blir det ikke med en gang. Det kommer så fort som mulig 🙂

  3. Heihei, du har ikke tenkt på at det kanskje kan være isotretinoin-kuren som har gjort at du har fått treg mage? i og med at du aldri har slitt med det før heller… Har søkt litt rundt siden jeg har slitt med de samme problemene selv, etter jeg startet på isotretinoin, og det virker som det er flere som opplever det samme. Siden effektene av iso er langvarige er det også godt mulig at man kan slite med dette etter kuren er avsluttet også.

  4. Kan du legge ut karakterene dine fra eksamen, eller bare hele vitnemålet? Og kanskje legge ut eksamene dine, feks norsk for å få tips til analyse?
   Elsker bloggen klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg