bare fordi det er inspo

Strandskjørtet kjøpte jeg på Calzedonia her på Kypros! Har lett etter akkurat et slikt et en stund nå, så jeg ble superglad da jeg fant det.

Ready for the beeeeeach! Vi har fått sansen for beach cluben her, så i går dro vi dit og jammen meg fikk vi plass midt i smørøyet på VIP loungen. Tror kyprioterne liker oss, haha! Det var i alle fall sinnsykt digg. Vi kjøpte pina colada servert i ananas (bare fordi det er inspo), men den smakte ræva. Så det var 180 kr rett i do. Jeg fikk forresten en kommentar om at det virker som om jeg føler meg veldig kul når jeg drikker alkohol fordi jeg nevner det hele tiden. For det første: når man snart er 20 år er ikke alkohol noe man skryter av. Altsåå… Jeg følte meg kul når jeg drakk rusbrus som 16-åring. Ikke når jeg tar meg en ferie-mojito på restaurant i Kypros som 19-åring. Haha. Jeg skriver jo bare om dagen min, og om vi har tatt oss en drink nevner jeg jo gjerne det. Sånn som i dag. Men den pina colada’en var egentlig bare verdt å nevne fordi den var så inspo. Sjekk ut kristineullebo @ Instagram om dere vil se den 🙂

Beach-dagen var i alle fall fantastisk. Vi lå paddeflat i timesvis og fikk stimulert pigmentene kanskje litt mer enn nødvendig. Jeg er livredd for å få solskade i ansiktet igjen, men jeg vil jo heller ikke være likbleik resten av livet mitt, ikke sant. Så jeg smører meg med et godt lag 30, og satser på at huden tåler det.

Siste innlegg