surfing for første gang!

sponset reise

Å gjøre nye ting er noe av det beste jeg vet. Jeg elsker utfordringer mer enn alt, uansett hvor ork og vanskelig det kan føles i starten. Altså, lite slår følelsen når du mestrer det. I går fikk jeg den følelsen!! Åååh, det var så sinnsykt crazy å stå på det brettet! Nå skjønner jeg hvorfor surfere er så glad i sporten sin, for så fort du kommer deg opp på brettet og glir langs bølgene med solsteiken i ansiktet får du lyst å bare gjøre det enda mer. Man blir liksom helt hekta!

Så, i går fikk vi tildelt hvert vårt brett.

… og så dro på denne stranden! Vannet er iskaldt her i Portugal, men det var bare deilig.

Her er surfelæreren våres 🙂 Sinnsykt dyktig og inspirerende dame! Jeg elsker den avslappende viben alle surfere har, haha!
Fornøyde piker etter vår første surf session ever!

Nå er jeg klar som et egg for dag 2 på brettet. I går fikk vi en del hjelp av læreren vår, hun holdt brettet til hver enkelt mens bølgen var på vei og så sa hun sånn “nå begynner du å padle” og “1-2-3 NÅ reiser du deg”. Sååå, det var ikke helt på egenhånd vi kom oss opp, men slik er det vel første gangen. Jeg hører rykter på campen om at vi må komme oss opp på brettet selv i dag – det kan bli spennende. Utfordring godtatt, sier jeg bare!

Siste innlegg