let’s go surf

sponset reise

Her finner vi brett, våtdrakt og sko og gjør oss klare til å vandre ned til beachen. Jeg hadde aldri trodd det skulle være SÅ fantastisk gøy å surfe!! Ååååh, adrenalinet man får når man står på brettet og glir langs vannet – er helt magisk. Vi har surfet i 3 dager, og læringskurven har vært utrolig høy til nå. Jeg gikk fra å aldri ha rørt et surfebrett før, til å kjenne til navnet på de ulike delene av brettet, vite hvordan bølgene og strømmene i vannet fungerer og ikke minst; surfe! I alle fall sånn helt grunnleggende, haha. Vi er grupper på 6 med en surfetrener på hver gruppe, så vi har fått tett oppfølging fra starten av med god hjelp til å komme oss opp på brettet. Det er ikke slik at du bare får et brett i hendene og drar ut i vannet liksom, her står vi i kø i vannet mens en og en person får hjelp av treneren til å holde brettet stabilt og vite når man skal begynne å padle, og når man skal hoppe opp 🙂

Jeg koser meg, som dere kanskje forstår. Kvelden i går var sykt bra!! Vi fikk servert buffet på en nyyydelig beach restaurant i solnedgangen, med gamle, klassiske partysanger på høyttalerne. Stemningen var helt crazy – alle sang, danset og bare nøt livet der og da. Da vi satt der så jeg på Veronika og bare: “Hvordan endte vi egentlig opp her?”. På en bra måte selvfølgelig, haha. I dag har vi surfefri dag, så om noen få minutter tenkte vi å spasere bort til supermarkedet for å handle inn brus på boks – det er et must i varmen, ass! Senere i dag er det utflukt til Lisboa, så kanskje det blir litt shopping på oss også.

6 kommentarer
  1. Hei hei!! Jeg fikk med en gang lyst til å stikke innom bloggen din da jeg så at dette hadde noe med surf å gjøre. Jeg er nemlig ei surfe jente, og derfor hadde lyst til å kontakte deg. Hvor er du hen i Portugal? Jeg vet om flere fantastikse surfesteder!! Og Portugalkysten kjenner jeg ut og inn. Deler gjerne av mine erfaringer.
   Fine bilder og fin blogg. Kjenner jeg blir inspirtert av å lese om flere som deler en passion om denne fantastiske sporten =) Ha fortsatt en fin ferie!

  2. Så vakker du er! Jeg lurer på hvordan du redigerer instagram bildene dine, hvilket filter du bruker osv?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg