wineyard

sponset opphold


En av utfluktene jeg har gledet meg til her i Portugal er vingård. Ååh, dette var en helt nydelig dag!


Vi fikk servert 5 ulike viner gjennom touren, og for hver vin vi fikk, fortalte de om den. Ikke at jeg fikk så mye med meg… Jeg var opptatt med å drikke vinen min, beundre de fine omgivelsene og ta bilder. HAH. Erru blogger så erru blogger. Omgivelsene var rett og slett så idylliske og for good to be true at jeg bare ble stående og… nyte. MEN jeg fikk med meg mye av hvordan de lager vinen! Det var utrolig interessant.

Sykt god vin, da!! Vi hadde party night samme dagen, så det ble et lite pre party 🙂


Altså, se så fint! Jeg blir helt bergtatt. Alt jeg tenkte på var; HER skulle mamma vært, ass.

Fant også ut at man skal holde vinglasset sånn her. Jeg brukte alltid å holde på den øverste delen, men da blir vinen varm. Altså, det gir mening, men jeg tenkte aldri over det. Mange av dere er sikkert klar over dette allerede, da. Men om du ikke visste det; vær så god. Greit å vite, liksom!

Sååå idyllisk!!
Høydepunktet var definitivt maten, da. Haha, mens guiden stod og pratet spiste jeg og Veronika opp alle olivenene 🙂


Nå har vi nettopp hatt yoga og sitter for øyeblikket på uteområdet her på campen med chill musikk på høyttalerne. Så klart med solnedgangen i ryggen… Altså, dette stedet er så… goals??? Inspo??? Middagen blir servert anytime, så jeg må vel klappe sammen macen. Håhå, gjett om denne frøkna koser seg! Håper dere får en like koselig kveld som vi skal ha her 🙂

12 kommentarer

Siste innlegg