gårsdagens antrekk

sponset reise

Hele uka har jeg latt sminkemappa ligge urørt i kofferten min, så da det var siste kveld var det litt gøy å stå foran speilet med musikk på og fjolle seg opp. Kjekt å kunne vise seg selv fra en penere side også – hehe! Det er 4 ulike Lapoint-camper i Portugal faktisk, så i går samlet alle seg på den ene campen og hadde BBQ-night. Før vi dro hadde gutta beerpong mens jentene tok et par glass vin i sola, så det var god stemning når vi ankom campen, hehe! Senere dro jeg og Vero til en klubb, men der var det stappfullt av lokale og ingen Lapoint-folk å spotte, så vi dro ganske kjapt. Vi ville jo feste med de kjekke surfeboysa!! Nei da.. Jo da. Haha. Ved midnatt var vi på plass i senga med Soul Surfer på skjermen – anbefaler dere virkelig å se den. Den er basert på en ekte historie og handler om Bethany Hamilton som fikk den ene armen spist opp av en hai mens hun padlet på surfebrettet sitt. Helt sykt!! Men for en inspirerende fortelling!

Her er i alle fall gårsdagens antrekk:


(adlinks) shoes from Nelly (HERE!), red lipstick from Isadora (HERE!), sunglasses from Ray-Ban, skirt from Verge Girl, the singlet is old

Tusen takk til Lapoint for en fantastisk uke i Portugal, jeg er så takknemlig! Nå er jeg på plass i leiligheten i Oslo. Fy søren, så mye kortere reisene blir når man slipper å ta fly videre fra Oslo igjen. Pjuuh, digg 🙂 Å bo i Førde er skikkelig upraktisk faktisk, så det er jeg glad jeg slipper nå. Nå må jeg pakke ut av koffert, vaske klær, lage meg mat og lage timeplan for neste uke. Da skjer det nemlig litt av hvert, så det er greit å få det ned på papir.

9 kommentarer
  1. Åh! Så hyggelig å se/høre at du har hatt en amazeballs tur!
   Jeg synes du er helt fabolous foran kameraet, og disse bildene tok toppen av kransekaka! (credz til fotografen også!) Vet du hva som hadde vært fantastisk for meg (og sikkert en del andre)? Om du kunne skrevet et innlegg med tips til poses og hvordan man kan bli mer komfortabel foran kameraet? Jeg strammer alle musklene i ansiktet hver gang noen tar opp kameraet og trives best bak kamera, men som drømmende blogger har jeg lyst til å bli flinkere foran også. Det hadde vært gull!
   Du er stunning, håper turen hjem er/var komfortabel! 😀

  2. Så flott du ser ut! Kjekt å se at du har fått litt mer muskler på beina, ser mye sunnere ut 😉 Elsker outfittet!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg