guilty little pleasure

sponset behandling

Her om dagen var jeg innom Klinikk Oslo! Jeg har en guilty little pleasure når det kommer til utseende, og det er å fylle på leppene mine bittelitt, som dere kanskje vet. Føler meg rett og slett veldig fresh og fin med litt volum i overleppa mi, noe jeg ikke har naturlig. Synes absolutt ikke duckface er noe fint, og det har jeg prøvd å unngått fordi jeg vet hvor lett det er å gå seg blind. Litt størrelse på leppene derimot synes jeg ansiktet mitt kler – det gjør noe med symmetrien. I tillegg har jeg noe som ser ut som underbitt, men som egentlig bare er en spiss hake, og det får jeg jevnet det ut med å fylle overleppen min.

Vel, nå tenkte jeg å fortelle dere om besøket mitt 🙂

Det som møtte meg på Klinikk Oslo var et lyst og fint lokale, med utroooolig hyggelige og trivielle ansatte. Sistenevnte er så viktig! Klinikk Oslo er en av de klinikkene i Oslo som er flinkest og driver mest med fillers, og noe de vektlegger spesielt er trygghet både under og etter behandling. På Klinikk Oslo er hygiene og forebygging av komplikasjoner svært viktig, og det synes jeg er veldig betryggende. Du er alltid sikret med pasientskade-erstatnig 🙂 Fillers inngår ikke i erstatning for pasientskade, men her har Klinikk Oslo likevel en spesialforsikring hvor fillers inngår – denne forsikringen går helt opp til 10 millioner kroner.

Klinikken har leger og sykepleiere med mye kunnskap innenfor sitt felt, og ikke minst lang erfaring av injeksjonsbehandlinger. Du merker virkelig at du er i trygge hender når du er der!

Anne gjorde behandlingen på meg – for en skjønn og dyktig dame! Følte meg utrolig godt tatt imot og vare på, og ble superfornøyd med resultatet. Til dere som lurer så fyller jeg både kant og volum, men jeg endrer ikke noe på formen på leppene mine.


Her er før og etter:


På bildet til venstre har jeg ingenting i leppene, på bildet til høyre har jeg den normale dosen jeg bruker, som er 1 ml.

Om dere har noen spørsmål svarer jeg som vanlig i kommentarfeltet. ♥

  1. Jeg synes det er veldig fint og at du kler det, men trist at du velger å reklamere for dette. Du er med på å øke et press blant unge jenter. Forstår at det er fristende når du får dette gratis ved å reklamere litt, men jeg tror det hadde vært bedre å heller bare nevne at du har gjort dette uten å utfylle så veldig mye mer. Men for all del, din blogg 🙂

  2. Nei værsåsnill å ikke reklamer for sånt Kristine!! Altså ta en titt på Kristin Gjelsviks youtube-videoer om dette temaet. Pliiis!

  3. Jeg synes du virker som en veldig smart og oppegående jente som skriver mange bra innlegg. Men dette er ikke et av dem. Mtp. alt kroppspresset, utseendepresset og de psykiske vanskene flere og flere opplever, synes jeg det er uheldig at du reklamerer for å fylle leppene (restylane?). Det er helt greit at du gjør det, og at du har sagt at du gjør det, men vær så snill å ikke reklamer for det! Husk at du har mange unge lesere som ser opp til deg, da må du tenke på hvilke signaler du gir. Som jeg ser at andre har skrevet her i kommentarfeltet kan du godt se videoene om plastiske operasjoner, botox, restylane mm. på bloggen “styleconnection”.

  4. Fint at du er åpen Om det, men litt skummelt hvor mye en litt usikker leser får denne informasjonen om hvor ufarlig det er, for det “bagateliseres” veldig da.. :s

  5. Jeg er helt for at folk skal få gjøre slik dem vil med seg selv, uten at folk skal kommentere noe på det.
   Det jeg lurer på er hva du egentlig synes om å reklamere for slike ting? 😀

  6. Nei, Kristine.. Du minner mer om en viss annen toppblogger. Er det virkelig verdt å promotere dette bare for å få det sponset? Skjønner at du vil være ærlig om dette.. Min kusine på 14 leser bloggen din, og hun vil også fylle leppene nå. Synes det er så trist :’-(

  7. Har ingenting imot at du gjør det og sier ja – jeg tar restylan. MEN. Hvorfor må du reklamere for det?

  8. Tror du begynner å se deg blind på hvor mye du egentlig fyller på. Uansett er du ei utrolig fin jente!!

  9. Jeg syntes du kler det veldig, men fy f… så oppgitt jeg blir av å se at du dedikterer et helt innlegg på bloggen din til å reklamere for dette. Det har vært så mye snakk om hvor hardt unge jenter presses i disse dager, hvor utseendefokuserte ungdommen har blitt og hvordan unge jenter helt ned i ungdomsskolealder føler de må fikse på utseendet sitt for å “passe inn”.
   Du har en haug unge jenter som følger bloggen din og burde virkelig revurdere å skrive slike innlegg.

  10. Greit at du sier at du gjør det, men ikke reklamer for det og gå så veldig på detaljer. Vi burde gå mot en drastisk utvikling som sier at denne type formidling ikke er ok! Kristin StyleConnection har laget et par filmer om dette temaet, som jeg anbefaler ALLE å se.
   Digger bloggen din, at du deler så mye av deg selv, skriver godt og tar _fantastiske_ bilder, og bloggingen din når du er på reise er bedre enn de fleste andres, det har jeg sagt før. Men denne typen innlegg er innlegg jeg ønsker å se bare mindre og mindre av. Er stygt redd for at det er det stikk motsatte som blir realiteten…

  11. Dette kledde du godt! 🙂 Men synes du bør reflektere litt over det å reklamere for denne behandlingen – husk at du er et forbilde for mange små jenter som lett lar seg påvirke og fort kan føle at de er “nødt” til å ta fillers. Har alltid tenkt at du virker som en utrolig oppegående og intelligent jente, men dette blir litt for Isabel Raad… 🙁

  12. Så underbitt som du ser ut på ene bildet har jeg aldri sett deg før når du ikke hadde restylane. Svakt av deg å prøve å fremme dyre injeksjoner til unge jenter på den måten!

  13. Enig med alle over som sier du ikke burde reklamere for det! Om fillers i leppene er så viktig for deg, så har du vel så absolutt penger nok til å betale for det selv – UTEN å måtte få det sponset å dedikere ett helt innlegg til det.. Ingenting i mot at du fikser på leppene dine. Men dette innlegget ble for dumt ja

  14. https://www.youtube.com/watch?v=Fppq1rMaa6Y – her er linken til Kristin sin video om det å reklamere for slik behandling. Anbefaler deg virkelig å se den. For dersom du er så smart som du virker, bør du absolutt klare å forstå at å reklamere for restylane for ALLE bloggleserne dine (som er i alle aldre), ikke er riktig. Din rolle (og ikke minst jobb) som blogger gjør at du ikke bare kan gjøre som du vil, og snakke om det som om det ikke får konsekvenser. Du har et ansvar, et enormt ansvar, som du bør være klar over når du er blitt en såpass kjent og stor blogger.
   Du er medskyldig i at flere unge tar slike behandlinger for å endre på ett allerede nydelig utseende. Du er medskyldig i at perfeksjon er blitt så enormt viktig å oppnå, og at slike behandlinger skal være en sunn og enkel måte å oppnå perfeksjon på.
   Jeg gidder ikke å legge ved en “men du kler de større leppene skikkelig godt da” – kommentar, for det er ikke opp til meg å bedømme hva som kler deg best. Men det er opp til deg å bedømme hva som er riktig av deg å skrive om – og ikke minst reklamere for.

  15. Trist at du er blitt en sånn som reklamerer for restylane.. trodde du var litt smartere enn dette. Trist, trist trist.

  16. Det er viktig å velge samarbeidspartnere med omhu. En sponset hårklipp med farge er én ting, men denne type skjønnhetsbehandling befinner seg i en helt annen kategori. Helt greit å fylle leppen, men kanskje best å betale slike behandlinger ut av egen lomme og heller bruke kanalen din til å promotere et oppnåelig, sunt kjønnsideal for norske jenter.

  17. … Referer bare til deg selv for to år siden, jeg.
   “Innlegget “under kniven” var selvsagt ikke seriøst, haha. Hallo, det er meg – Kristine Ullebø! Jeg er ikke en person som har noe behov for å forandre utseendet mitt, så dere vil nok ikke se meg med silikonpupper, ny nese eller botox-lepper med det første. Hadde nok aldri turt å gjøre noe sånt – jeg er jo tidenes pyse, haha. Men ja, det var morro å tulle littegrann da, var faktisk en del av dere som gikk på den. Det hadde jeg ikke trodd, haha! Dere er søte. Jeg sprøytet altså ikke botox inn i ansiktet. Som jeg nevnte for dere tidligere så har jeg solskade i huden og derfor går jeg til laserbehandling 🙂 Ikke noe mer komplisert enn det.
   Naturlig er best synes jeg!”

  18. I don’t know… In my opinion, your natural, smaller lips fit you better. A lot. The big lips don’t go well together with your face. It’s just my opinion… If it makes you happy, why not… I guess.

  19. I think it is very important that you do talk about this topic and you share your reasons and the outcome 🙂
   Love you

  20. Du får en slags “kant” over der overleppen slutter. Er det sånn det er, eller er det bare sånn rett etter du har tatt det?
   Er forøvrig enig med de over her. Du sa jo selv i et tidligere innlegg at du tenkte mye på hvordan du påvirker de som leser bloggen din. Trist at du reklamerer for dette da, hvertfall med tanke på de minste her, som vil gjøre alt som du gjør.

  21. Syns, som noen over sa, at du har sett deg litt blind. Jeg begynner å se ducklips 🙁 Leppene dine var jo fine før! Jeg har enda mindre overleppe enn du hadde på før-bildene. Takk for den selvtillitten.

  22. Hvorfor skal du også reklamere for dette? Jeg er så dritt lei av at bloggere jeg har interesse for skal gjøre reklame for dette tullet.

  23. Hei Kristine!
   Jeg er fast følger av bloggen din, og er veldig glad i å lese innleggene dine, da du alltid er fornuftig og ærlig. Men jeg må si meg enig med de andre kommentarene, spesielt hun som skrev “Kjente hjertet mitt bare sank”
   Var faktisk den følelsen jeg fikk når jeg så at du hadde dedikert et helt innlegg til dette. Det er sikkert fantastisk gøy å få noe sånt sponset da du hadde tatt denne behandlingen uavhengig om du hadde fått det gratis eller ikke, men slik er det ikke for de som leser innlegget. Et sponset innlegg er jo for å få andre til å kjøpe det samme, og det blir feil da du vet du har såpass unge og usikre jenter som titter innom bloggen din. Jeg har aldri kommentert slik som dette til deg før, alt det kroppspress greiene gidder jeg ikke slenge meg på. Men da du bevisst lager et innlegg til hvor, hvordan og hvorfor du fyller på leppene dine, går det kanskje litt for langt… Ser det er veldig mange som er enige om dette, og kanskje det er verdt å tenke mer på hvordan du påvirker leserne dine, enn å få nettopp denne behandlingen sponset. Du vil vel ikke svike tilliten du har til leserne dine bare for å få en sponset lipfiller.
   Bare håper du tenker litt over det, og ikke ignorerer dette problemet – da det faktisk er et viktig tema.
   Klem til deg

  24. Synes ikke noe om at du reklamerer for dette. Har du VIRKELIG satt deg inn i hva som faktisk er i produktet som du i tillegg har dedikert et helt innlegg til for jenter helt ned i 12 års alderen leser om?

  25. Fader… Jeg som nettopp hadde tatt til meg alt du sa om å like seg selv for den man er uansett! Jeg satt faktisk i undertøyet i stua istad og sprika med beina mot kameraet og var superhappy med kroppen min som du sa vi skulle være. Men nå skjønner jeg jo at jeg har altfor små lepper. Var det du sa her om dagen at man er bra nok som man er, bare tull? 😉

  26. 🙁 why 🙁
   Har du ikke sett Kristin gjelsvik sine videoer på yt? Eller er du også en av de som driter i det så lenge du får litt gratis selvtillitsboost i form av volum til overleppa? Seriøst Kristine, dette burde du alvorlig holde deg for god for.
   Og måten du normaliserer dette på, som at det var det samme som å unne seg litt sjokolade som en guilty pleasure, nei fysj og fy. Dette var skuffende. Du gjør som du vil, men håper du ser at dette er tullete. You just lost me as a reader :/

  27. Oi.. huff… Jeg beundrer deg, Kristine, og sier dette bc I love you – du har blitt blind.. Allerede! Det går så fort, men kjære deg, ikke fyll mer nå. La det gå ut! Synes det ble helt perfekt første gangen du fylte på. Mens nå i det siste har jeg sett på noen bilder av at de ser veldig falske ut. Og spesielt nå.
   Og vær så snill, la vær å reklamere for dette også. Jeg ber deg, vi trenger ikke fler. Du bidrar nok til kroppspress fra før av, så la vær å legg ved restylane i tillegg. Det blir for usunt.
   Dette ble negativt, men med all respekt for dine valg. Ta litt vare på deg selv.. og de rundt <3

  28. Du sa i oljebarna:
   “Når det kommer folk på 14-år bort til meg, så blir det litt sånn: Oj, det er faktisk disse her jeg sitter og skriver til og påvirker hver dag. Assa, det var en tankevekker for meg!”
   Mente du det du sa den gang, eller var det bare for å fremstille deg selv i et godt lyst på TV? For dette innlegget, vil du virkelig at 14åringer skal sitte å lese at du anbefaler dem å ta restylane på denne klinikken?

  29. E heilt sjokkert over at bloggere skriv om Restylane som det ikke e noe farlig. At det e like lett som å gå til frisøren før å klippe håret. Restylane e et kosmetisk inngrep, man ska ikke ta så lett på å få injeksjoner med Restylane i leppene! Har selv Restylane og eg brukte lang tid før eg bestemte meg om eg sku ta det eller ikke. Lese da side opp og ned på nettet om det og snakket lenge med kosmetisk sykepleier før jeg bestemte meg for å ta det!

  30. Reklamerer du virkelig for at folk skal ta injeksjoner? Trist at du er blitt en av de du sa du ikke skulle bli.

  31. Dessverre enig i kommentarene her. Føler du bagatelliserer veldig fylling i leppene. Det er jo ikke noe “big deal”. Helt greit at du velger å gjøre det, men kanskje unngå å reklamere for det?

  32. Om det booster selvtilliten din å ta slike behandlinger – bra for deg. Men det å normalisere og til og med reklamere for det å forandre utseende på denne måten synes jeg er dumt av deg. Kroppspresset har aldri vært så ille som det er nå, og det å være et forbilde for spesielt unge jenter medbringer et visst ansvar som du burde ta mer på alvor.

  33. Enig med alle over her. Hva du gjør med kroppen din er din egen sak, men med dette innlegget er du med på å bidra til (den utrolig usunne) normaliseringen av plastiske operasjoner/fillers. Blir oppgitt og frustrert over at så mange bloggere ikke skjønner dette. Det er én ting å være ærlig om noen spør, det blir noe helt annet å dedikerere et helt reklameinnlegg til dette tullet. Håper du endrer synspunkt rundt dette i fremtiden 🙂

  34. Synes det kledde deg veldig og synes det er fint og interessant at du skriver åpent om dette! Lurer bare på hvordan det er med fillers og slikt når du er modell? Er det ok å endre på utseendet i modellbransjen eller skal dere helst være naturlige?
   Klem <3

  35. Hei.
   Jeg vet naturligvis ikke om du har undersøkt de juridiske rammene rundt markedsføring av kosmetiske inngrep, men hvis ikke vil jeg gjerne henvise til departementets forskrift om markedsføring av kosmetiske inngrep, der det blant annet står skrevet i §5 – “Forbud mot bruk av pre- og postoperative bilder. Markedsføring av kosmetiske inngrep skal ikke inneholde pre- og postoperative bilder.”
   Håper du har tenkt nøye gjennom hva du reklamerer for. Når denne normaliseringen av kosmetiske inngrep går på bekostning av flere tusentalls unge jenters selvbilde, kan jeg ikke skjønne at pengene du tjener på dette (sparer på å slippe å betale for å fylle på leppene dine) er verdt det. Jeg skjønner at du lever av annonsene dine, men velg samarbeidspartnere med omhu, ihvertfall når påvirkningskraften din er så stor som den er!
   Ha en fin dag videre 🙂

  36. Det har vore kjekt å stikke innom bloggen din og lese nye innlegg, men no vil eg ikkje meir. Der kryssa du streken.. Håpar du klarer å sjå at dette var feil. Lykke til vidare!

  37. HH: Look, people change and our opinions develop and sometimes the decisions that we take take more courage or us to be older. Kristine as a 17 or 16 years old maybe wouldn’t have chosen any surgery but the world changes so fast and brings up new changes which influence everyone, let her decide if the decision was right or wrong. I think your sarcastic comment was not needed

  38. niesene mine på 8 og 9 år leser bloggen din, og ønsker nå å få større lepper. Synes det er synd at du reklamerer for dette. Du virker som en kul jente, men dette virket ikke særlig gjennomtenkt. Kroppspresset er stort nok fra før av i denne verden!

  39. Altså, dere som skriver at dere har familie på 8-12 år som leser bloggen hennes og nå ønsker å fylle leppene sine pga dette – skal Kristine ta ansvaret for at 8 år gamle jenter leser hennes blogg?
   Jeg personlig ville aldri latt mitt barn på 8 år lese blogger, nettopp pga. hva de eksponeres for. Vet en 8-åring egentlig hva dette, og alt annet det blogges om, innebærer?
   Jeg fremmer ikke reklamering for dette temaet, men dersom du vet at noen du kjenner er FOR unge til å i det hele tatt involvere seg i blogger, ville det vært en idé å ta tak i det før man går løs på Kristine som dårlig forbilde.
   Ja, kropps- og utseendepresset er stort, men det blir hva man selv gjør det til, og Kristine kan ikke ta ansvar for absolutt alt.

  40. “Hjertet sank” – den som skrev det beskriver akkurat hva jeg følte da jeg leste dette innlegget. Synes folk kan gjøre hva de vil med kroppen sin utseendemessig, men her skriver du som om dette er like enkelt som å klippe tuppene hos frisøren eller kjøpe en bolle på Narvesen.

  41. Du sier du vet hvor lett det er å gå seg blind, men det er jo akkurat det du har gjort. Det ser jo ikke naturlig ut i det hele tatt. Jeg trodde du var en fornuftig og smart jente, men du viser noe helt annet med dette innlegget.

  42. Fyyyy søren, jeg trodde virkelig du skulle holde deg for god til dette. Det SKRIKER dobbeltmoral av dette innlegget, I forhold til alt annet du har sagt om temaet før. Er helt sjukt skuffa.

  43. Hei! Ingenting imot at du fyller leppene dine og det kler deg superbra, men som du sikkert vet selv så er det best å prøve å akseptere seg selv som man er og da kan det være veldig uheldig med promotering av en slik behandling! Da tenker jeg på jenter som er usikre på om de vil fylle leppene eller ikke, så ser de et innlegg som dette og det vipper dem over til å velge å fylle fremfor å ikke gjøre det. Spesielt når man ser før-etter-bilde(som også er tatt i ulik vinkel) som får det til å virke som at leppefyll kommer til å fikse hele symmetrien i ansiktet, når det kanskje ikke er tilfellet for alle! Jeg har selv vurdert mye om jeg skal fylle leppene mine eller ikke, og når jeg leser et innlegg som dette så frister det 10x mer å gjøre det. Og det er greit siden jeg er 21 år gammel, men jeg tenker på jenter som er 14/15/16/17 som plutselig får veldig lyst til å gjøre det samme..ja, man får press fra mange kanter, men jeg tenker at det uansett ikke gjør det mer ”greit” å åpenlyst være en del av de som skaper dette presset, med en intensjon om å få flere jenter til å fylle leppene sine……….

  44. Forresten så er dette innlegget også veldig ulikt deg i forhold til hvordan du snakker om foreksempel puppestørrelsen din eller vekten din. Da snakker du om å akseptere seg selv og ”work with what you got”. Personlig, har det fått meg selv til å se mye sunnere på min egen kropp siden jeg også har små titas haha! Poenget mitt er at jeg tror du får mye mer respekt og vil gjøre jenter en mye større tjeneste ved å fortsette å snakke om å akseptere seg selv, enn å promotere for å fikse på seg selv!

  45. Jeg liker deg egentlig godt og mener at du ikke kan klandres for at jenter blir påvirket av deg og ønsker å slanke seg osv. Men her synes jeg faktisk du krysset en linje… Det er så ufattelig trist å se at fillers og plastiske operasjoner normaliseres på denne måten! Jeg klarer ikke i min villeste fantasi forstå hvorfor du reklamerer for dette? Greit nok at du velger å gjøre det, og det er flott at du er åpen om det, men å vie et helt innlegg til reklamering av det?… nei off, nå ble jeg skuffa.

  46. Naturlig er finere, jeg lover!
   Vet du gir faen, men veldig teit å reklamere for sånt. It’s like hey teens dis is what u should doo – u c? Not good

  47. Kommer du til å svare på kritiske spørsmål også? Håper du vil kommentere. Det er så viktig å anerkjenne leserne sine, også i en sak som denne. Mulig du gjør det uavhengig av oppfordring da, for jeg tar meg litt frihet her vet jeg.

  48. For et usmakelig innlegg. Har før syntes du har vært en fantastisk jente, men utrolig hvor fort det endret seg nå.
   Jeg tror du denne gangen vil merke på at etter dette innlegget vil alle dine oppmuntringer om å elske seg selv og være happy som man er rett og slett blir tomme ord. Dette er så motstridende de oppfordringene du har kommet med tidligere at det er helt sinnsykt.
   For min del blir alle oppfordringer fra deg nå gjennomskuet, og kategorisert som bullshit. Håper virkelig venninner/familie sier ifra, hvis ikke bør du utvide omgangskretsen din betraktelig, til og for eksempel innholde Kristin Gjelsvik. Eneste problem der er at hun mest sannsynlig ikke vil hverken se eller snakke med deg etter dette.

  49. Håper du er god nok til å ta hintet med å ikke fremme Restylane, etter alle disse kommentarene. Du er over 18år og må ta så mye du vill i leppene for min del, det skal jeg ikke legge meg opp i. Problemet ligger i vinklingen på dette innlegget, der du markedsfører for klinikken Oslo. Prøv og hold deg for god for dette, ettersom det er sikkert så mye annet som skjer i livet ditt, som leserens er vil få så mye mer glede av. Skjønner at klinikk Oslo vil ha en større markedsandel, og du gratis fylte lepper. Men når jeg vil tippe at flertallet av leserens din er under 18år(hvertfall i Norge) og ikke en gang har lov til å ta seg i bruk av Restylane. Så da henvender både du og klinikken seg til feil målgruppe. Og når mesteparten av leserens dine der en større del er yngre enn deg selv sier at dette ikke funker, burde du kanskje hvilken kvalitet du ønsker å fremstille bloggen din i.

  50. Det er vel faktisk ikke mer enn en uke siden du påsto at du “tenker veldig mye på hvordan bloggen min påvirker andre”. Veldig mye var kanskje å overdrive?

  51. Mister respekten for deg når du velger å reklamerer for kirurgiske klinikker..trodde du var bedre enn som så

  52. Nå mistet jeg all respekt for deg Kristine. Trodde du var mer oppegående og hadde mer vett i hodet enn som så. Du har alltid hatt sunne og gode verdier, men å reklamere for leppeinjeksjoner på bloggen din? Du vet at det er jenter helt ned i 10 års alder som leser bloggen din? Lavmål spør du meg. Dagens samfunn er messed up, og jeg blir trist av utviklingen. Anbefaler deg å se Kristin Gjelsvik sin video om dette tema. Voksen og erfaren dame med vett i hodet.

  53. Så alt det du har sagt om å elske seg selv, og at alle kropper er fine akkurat som deg er er bare tull? Fader, kjenner jeg blir oppgitt. Aner du hvor mange unge som blir påvirket av slike reklameinnlegg? Jeg likte bloggen din veldig godt før, men nå er det bare lavmål. Bilder av deg selv omtrent naken i undertøyet, leppeinjeksjoner, uthenging av lesere… Går det bra med deg eller? Det virker som om du alltid krever bekreftelse på at du er bra nok, og det er du! Men med tanke på presset som er i disse dager, syns jeg du burde tenke litt på hva du skriver. Greit nok at du kan gjøre hva du vil med din egen kropp, men du er en offentlig person. Unge mennesker der ute ser opp til deg, og vil bli akkurat som deg. Når du skriver så varmt om slike kosmetiske injeksjoner, er du med på normalisere dette. Det er virkelig ikke bra.

  54. Nei og nei…. Skal du ogsa begynne na?! Na mistet jeg fort respekten for deg kjenner jeg. Om du absolutt skal fylle pa leppene dine- kjor pa. Men betal for det selv, slik at du slipper a reklamere pa bloggen!! Er det virkelig verdt det? Har du ikke de tusenlappene selv??

  55. Må dessverre se meg enige i mange av kommentarene over, du ødelegger formen Kristine.. du fyller allerede i dem alt for mye…
   Synd dessuten det er dårlig av deg å reklamere for dette… du burde sagt du tok restylane, men ikke valgt å “anbefale” det videre. Du får det til å høres så alt for enkelt og ukomplisert ut. Noe det aldeles ikke er… Ingen vet bivirkningene av dette stoffet enda… konsekvensene kan være dramatiske!!
   Ingen vet hva som skjer med stoffet inni kroppen, du sier det “forsvinner” etter hvert.. men hvor forsvinner det egentlig? Og har allerede kroppen tatt “skade” av det før den tid? Kristine tenk logisk, dette stoffet kan drepe deg (!!) og leserne dine som sliter med dårlig selvbilde (og blir påvirket av dine valg). Vil du virkelig ha det på samvittigheten? Vær så snill, ta kontakt med salongen , betal for behandlingen, og fjern innlegget. Det er greit at du velger denne behandlingen, men ikke anbefal den til andre!!
   Du elsker å tenke over livet, vær så snill å bruk litt tid til å tenke på å tenke over dette. Håper du gjør det rette, for du virker som en oppegående og fornuftig pike.

  56. Jeg har lest bloggen din litt av og på etter at Kristina Andersen linket til den for noen år tilbake. Jeg har alltid likt deg for din selvinnsikt og at du har virket så real med beina godt plantet på jorda og kjørt din egen stil, uten å følg strømmen. Men nå føler jeg at du bare er en av alle som følger strømmen, og det er så trist! Jeg er 24 år og merker jeg blir påvirket av alt kropp- og utseendepress ,men jeg har vett nok til å ikke falle for alt. Men jeg kan ikke unngå å tenke på de som er 14 år og ikke er fullt utvokst verken fysisk eller psykisk og ikke har slått seg til ro med hvordan de ser ut. Det må være et sant helvete å være tenåring i denne sosiale medier/utseende fikserte tidsalderen vi lever i!

  57. Du gjør et gjennomtenkt valg i det du velger å ta dette som en sponset behandling og reklamere for dette.
   Tenk over valgene du gjør!
   Hadde det vært så vanskelig å takke nei til å bli sponset av denne klinikken og heller betale fra egen lomme? Dette er ikke snakk om et par sko! Du er voksen og bør tenke mer gjennom valgene dine. Dette var et utrolig unødvendig reklameinnlegg som jeg håper du kan spare deg for i fremtiden. Reklameinnlegg bør være gjennomtenkte.

  58. Dette stridar imot alt du tidlegare har skreve om å vere fornøgd med seg sjølv slik ein er. Har no bestemt meg for å slutte å lese bloggen din, for slikt vil eg ikkje bli påverka av.

  59. Syns restylane (og silikon) er turn off. Naturlig er alltid best. Jenter som ikke prøver for hardt er ofte sykt tiltrekkende. Just so u know 😉

  60. hvordan kan du ikke kalle det duck lip. du har sett deg helt blind. Trist å se at du ikke kan se det selv, når forskjellen er så stor 🙁

  61. Marcus: Ingen spurte om din mening, og hun gjør det ikke for å tilfredsstille gutter. Hun gjør det fordi hun selv syntes det er fint. La henne leve!

  62. Jeg synes du er reflektert og oppegående jevnt over på bloggen din. Dette innlegget var veldig trist. Hvilket signal sender du til unge jenter, og søsteren din som ser opp til deg? Jeg er 20 år og kjenner at jeg blir påvirket av deg… DA bør det ringe en bjelle hos deg, at dette er personlig, og ikke noe du trenger å informere andre om.

  63. “Lett å se seg blind”
   Det skal jeg love deg, du har fått duckface allerede, noe så trist….
   Kanskje “fint” at du reklamerer for det likevel, så kan folk se hvor blinde man faktisk blir når man begynner med sånt, og kan forhåpentligvis holde seg for god til det.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg