pedikyr for første gang

Okei dere. Tær? Det er noe jeg aldri har brydd meg nevneverdig om. Føtter, generelt. Mamma har alltid mast på meg om at jeg må dra til fotpleie for å få stelt dem, og hver gang jeg skal på en shoot må hun SJEKKE at jeg har klipt tåneglene før jeg får dra ut døra. Kall meg gjerne ekkel, men jeg har bare aldri tenkt mye på føtter. Husker da jeg og mamma var i New York i fjor og jeg brått måtte ta bilde av føttene på casting. (Ja, som modell skal ALT være på stell, selv tærne) Mamma stod med strengt blikk og bare: “Kristine, er du glad for at jeg sa du skulle klippe tærne i går, nå eller?”.

Vel, i dag tok dro vi på fotspa her på Skiathos!Vi fikk ordnet føttene med fotbad, filing, og pedikyr – se så fint det ble! Jeg har aldri hatt så fine tær i hele mitt liv, tror jeg. Det gjorde sykt vondt når hun klipte vekk den døde huden rundt neglene, da. Satt der og så bort på mamma: “Er det meningen at pedikyr skal gjøre så jækla vondt?“. Haha. Det var absolutt verdt det, da. Nå er jeg klar for beachen, alle mulige photoshoots og ja, livet generelt 🙂 Tror jeg blir litt mer opptatt av hvordan føttene ser ut fra nå av!Etter fotpleie og 4 nye bikinier i shoppingbagen dro vi og spiste ved havnen. Jeg fant ut at jeg gått med samme bikini i hele sommer omtrent, så da var det på tide med litt nytt. Både jeg og mamma fant SÅ mye fint!! Føler jeg aldri finner fine bikinier (som passer meg fint) hjemme, og om jeg først finner en fin en så har alle i Norge samme. Butikken var ganske jalla, men jeg og mamma klarte likevel å finne noen fine skatter og svi av en del hundrelapper. Tjoheiiii! Nå har jeg bare lyst å løpe ned på stranden og bade hele dagen, haha. Skal vise dere dem på de kommende dagene 🙂

14 kommentarer
  1. En av de tingene som gjør at du er min absolutt favoritt blogger, er at du viser at man av og til kan kjøpe litt ting som er “jalla” men fabulous 🙂 STÅ PÅ, og kos deg masse videre med moren din <3

  2. Jeg har heller aldri tenkt noe spesielt over fine føtter og tær, haha. Eneste var i sommer da jeg skulle til Spania, da måtte jeg tenke litt ekstra på det! Er godt å få ordnet dem skikkelig da.
   Jeg har et spørsmål angående surfecampen med lapoint jeg. Fikk du alle måltider inkludert? Ser at det står på siden deres at det er bare frokost inkl., men går det an å bestille middag i tillegg f.eks.? Hvis du vet noe om dette, hehe tenker meg dit til våren.

  3. Aldri brydd meg om tåneglene jeg heller, men æsj – det verste som er, er sure føtter som oser opp i neseborene når du går, og som avlegger spor liksom! Så jeg er nøye med hygienen, men utsetter alltid å klippe dem inntil det til slutt blir vondt å gå i sko 😛 ellers foretrekker jeg naturlige negler uten neglelakk osv, synes det er fresh’est !

  4. Åå skiathos er en så fin by! Vært der tre ganger, missunnelig på at du er der nå. Husker jeg møtte deg i 2012 på en av mamma mia strendene, og etter den turen har jeg vært fast leser av bloggen din.
   Må bare si at jeg er så sinnsykt glad i bloggen din. Du tar ikke alt så høytidelig, og man merker virkelig at du elsker det du holder på med, og virker som du alltid har en positiv innstilling til alt du gjør, og det smitter over!
   Blir rett og slett skikkelig motivert og glad hver gang jeg leser bloggen din. <3 Over årene har du bare utivklet deg til en rå dame, bloggingen din blir bare bedre og bedre for hver dag. Stå på, digger deg 😀

  5. hei! håper du har en fin ferie. ser deiilig ut, hellas er jo så fint!!
   Går 3.året på vgs, og vurderer nå å ta IT 1. Har egentlig alle fag jeg trenger pga har hatt mye ekstra de siste to årene pga den linjen jeg går, derfor har jeg kun 20timer i uken i år (40 timer de to siste årene) og vurderer å ta et ekstra fag- IT. Vil bare vite om du anbefaler det eller ikke- og da mener jeg om det er en enkel 5/6er eller ikke. Har et ok-snitt på 5,1, ikke helt outstanding men er jo ganske greit da. Interessert i å høyne det om IT er spennende og en enkel god karakter på vitnemålet! håper på svar.
   kos deg videre <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg