lunch break


Jeg elsker denne bikinitrusa! Selv om jeg fikk 50 kommentarer på Instagram om at det ser ut som jeg har penis i den. Altså…. Det får bare gå. Den har sløyfe på rumpa og den får meg til å se brun ut fordi den er hvit. Så det så! Kjøpte den på en jalla-butikk her på Skiathos, så om du vil ha den må du dra hit. Ikke at det er en så dum idé, da 🙂

Etter all reisingen de siste årene har jeg lært at det alltid er smart å ta med en pakke knekkebrød. Det kommer nesten alltid godt med! Vi bor bare en bakke over stranden, så ved lunsj-tid stikker vi opp til hotellet og lager oss en helt enkel lunsj, men som smaker sååå godt. Bare fordi… man er i Hellas? Knekkebrød med hvitost har i alle fall aldri smakt så godt som det gjør her!Som dere ser: hotellet er ikke spesielt fint. Haha! Jeg og mamma fikk litt sjokk da vi ankom. Veldig sjokk, faktisk. Meeeeen så kom vi på at hey, vi betalte faktisk kun 2500 kr for fly og hotell i en uke. Da er det ikke en villa ala Maldivene-style man får servert. Man får det man betaler for! Helt ærlig er det ganske koselig. Litt av sjarmen med denne øya. Standarden på hotellene er ikke noe å skryte av, men det er heller ikke det man kommer for. For strendene? De er DE man forelsker seg i. Ingenting kan måle seg med det krystallklare vannet her og de hvite strendene. Ååh, jeg vil aldri hjem.

30 kommentarer
  1. Beundrer selvtilliten din og hvor tøff du er! Jeg synes det er helt fantastisk at du ikke bryr deg om kommentarene på instagram og bloggen, men bare kjører på og går med det du har lyst til og føler deg fin i 🙂

  2. Var en tur innom instagrambildene dine, og ble ganske sjokkert. Du bedyrer at du ikke har en spiseforstyrrelse, og det er sikkert riktig. Men hvorfor legger du ut bilder der du bare er skinn og bein, og poserer slik at beina stikker ut over alt? Skjønner du at det kan påvirke mange i negativ retning, eller bryr du deg ikke om det?

  3. The swimsuit looks amazing♥ The little bow makes it a lot more interesting and cute! And your apartment views are to die for ☼

  4. Hei!
   Jeg er russ i 2017 og vi skal bestille russeklærne innen 2. september. Jeg skal kjøpe samme modell som deg i dressen, og lurer på om den utvidet seg mye? Hadde hjulpet masse om du svarte da jeg er usikker på om jeg skal ta S eller XS.

  5. Marie: Kan vel svare på vegne av sånn alle som har vært russ her. Russebuksa utvider seg sånn 100cm! Det er iallefall det jeg erfarte, samme med vennene mine 🙂 Ville definitivt gått for den minste! Jeg gikk på en real smell der, var aaaaltfor stor!

  6. Susanne: Altså, mener du det? Vi er alle født forskjellige. Noen er naturlig tynne, mens andre er kraftigere av natur. Det at Kristine er “skinn og bein” som du så fint kaller det, er slik hun er. Og det er helt greit det, vi er alle fine som vi er! Kristine kan posere akkurat slik hun vil, og ingen burde bli påvirket i negativ retning av den grunn. Om det så er slik, burde man holde seg unna internett.
   Kristine du er nydelig, og fantastisk modig og tøff.

  7. Kan skrive under på det med knekkebrødene! Nå er til og med rugsprø med hvitost (spesielt sånn feit dansk greddost) nesten det beste jeg kan få 🙂 det eer jo så godt, og så vanvittig avhengighetsskapende. Skal ta med meg en pakke neste gang. Men ey, har de ikke knekkebrød i utlandet a?

  8. Haha, når skal folk slutte med å krangle på om kristine er naturlig tynn eller ikke? Jeg ler. La henne så være, og lev deres liv 😉

  9. Først av alt, du er sååå utrolig inspirerende Kristine! Synes du får så mye ufortjent hat/kritikk, noen ganger skjønner jeg ikke hvordan enkelte kan finne hver minste lille ting å pirke på og bare la andre leve livet sitt slik DE vil. Men uansett – jeg lurer på om du enten kan svare på denne kommentaren eller om du skulle hatt lyst/tid til å skrive et litt mer utfyllende innlegg om hva din erfaring med restylane er? Før var liksom restylane den store “greia”, men føler jeg hører såå mange som går over til juvederm eller teosyal, men har så lyst å høre hva din erfaring er og meningen din generelt?:-) Lurer også på hvor mye du fylte første gang, varighet, pris osv, bare så jeg har noe å gå etter i alle fall.. Fyldige lepper er sååså fint og har hatt så lyst å fylle litt i mine lenge nå, kommer fra en liten plass der folk veldig raskt “dømmer” eller absolutt skal ha noe negativt å si om dem som f.eks fyller litt i leppene sine, men føler jeg nesten bare må drite i det, men klarer ikke bestemme meg for om jeg skal gå for restylane eller noe annet, haha!

  10. Du er tøff som ikke lar alle disse negative kommentarene gå inn på deg, penis?? jeg ser nå kun ei utrolig nydelig jente i ei sexy bikini truse.. Du kler den kjempe flott! Snakk om modell kropp. Perfekt i mine øyne.
   Kos dere videre du herlige. :))

  11. Susanne: Om du har lest bloggen til Kristine, så hadde vist at hun spiser helt vilt mye 😛 Hun kan spise en godtepose rett ned, og hun har ingen tegn til spiseforstyrrelse. Alle er forskjellig 🙂

  12. Randi: OMG,
   Du ser jo selv på bloggen at hun spiser salat, rugbrød og holder seg unna brødmat (pga magentrøbbel eller hva hu nå påstår).
   Hu har sikkert høy forbrenning, men hu spiser bare sunn mat og ikke tegn til noe annet!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg