noe å ta opp rundt middagsbordet

For noen dager siden var det en gutt som kommenterte på Instagram-bildet mitt. En norsk gutt. Husker ikke helt nøyaktig hva han skrev fordi han slettet kommentaren, men noe ala “trodde hun var deilig, helt til jeg sjekket profilen” og så tagget han kompisen sin. Så klart. Jeg ble helt ærlig jævlig irritert av pikk-oppførselen hans og svarte tilbake – noe jeg en sjelden gang gjør om jeg føler for å sette et poeng.

Noen ganger frister det å printe ut slike kommentarer og sende det i brev hjem i posten til vedkommende sine foreldre. Jeg lurer på om foreldrene til slike mennesker er klar over hvor jævlig ungen sin er på nett? Jeg mener, om jeg var voksen og hadde en sønn på 20 år som satt og skrev stygge ting om utseendet til andre jenter på nett hadde jeg blitt flau, oppriktig flau.

Kanskje det kan være en ting å ta opp rundt middagsbordet. Jeg har hatt nettvett-samtale med foreldrene mine flere ganger, helt siden jeg var barneskole-jente. Ser ut til at flere foreldre burde ta den samtalen.


God morgen, forresten! Vi skal besøke en av øyas mest fotograferte strender i dag, det er et naturreservat så man kan ikke ta med seg noe fra stranden, og den eneste måten å komme seg dit er via båt. Gleder meg 🙂 Ellers ville jeg egentlig bare en tur innom å ønske dere en fin start på uken, og minne dere på at det finnes mange idioter der ute som man rett og slett bare må børste av seg. Enten det er venninna di som hele tiden drar deg ned, eller folk du ikke kjenner. Ikke la det gå inn på deg. Det er deres problem, og ikke ditt. Folk som rakker ned på andre har det vondt med seg selv, og vi må bare synes synd på dem. De vakreste menneskene er de som har fine ting å si om andre. Vær det mennesket.

27 kommentarer
  1. Nei huff, det er så utrolig .. flaut, når folk holder på sånn, og ja, flere burde absolutt hatt den samtalen med sine barn!
   Ønsker deg en fin dag, og kos deg på stranden! Ble litt små misunnelig, er så reise syk for tiden, haha!

  2. Amen! Fikk ufrivillig Snapchat fra en gutt hvor han viste pikken sin. Ble så irritert og at han tror damer liker sånt. Nei! Æsj! Så eg dreit i å svare han da 😛

  3. Herregud så mye teit folk kan få seg til å skrive! Heldigvis kan man tenke seg til at det kommer fra sjalusi og misunnelse…
   Jeg håper du kan le av det, og at du vet at du er fin uansett 🙂 Pikk-oppførsel var ekstremt well put 😉 Kos deg videre på ferie med mamsen 😉 <3

  4. Er det mulig?? Du er utrolig flott, Kristine- akkurat som du er! Håper du koser deg og nyter feriedagene 🙂

  5. Jeg er SÅ enig. Dessverre tror jeg ofte at foreldre ikke bryr seg nok om hva som foregår på nett. Mange bryr seg, ikke misforstå – men mange lukker nok øynene og tenker ikke over det. Dessverre for alle det går utover. Og flaut for foreldrene, ikke minst !!

  6. Speaking of nettvett, vet foreldrene dine at du daglig poster bilder av deg selv i bare undertøyet og skryter av hvor tynn du er?

  7. Jeg er helt enig med deg. MEN det at du skriver til han at han ikke er kjekk, er ikke det det samme som at han skriver til deg at du ikke er deilig? Jeg skjønner at du vil skrive tilbake, men nå gjør du jo bare det du selv prøver å unngå..

  8. Greece must be amazing! That country is quite close to mine so I have to visit one day, too! Especially the island you are on – Skiathos, paradise! 🙂 You look really relaxed and the blouse is great. 🙂

  9. Ler! Var så nære å svare på den kommentaren selv når jeg så den, for altså hvem er vel han til å prate hah

  10. Sånne kommentarer må man nesten bare tåle, skal man legge ut lettkledde bilder på en internasjonal plattform. Min mening. Alle liker ikke tynne jenter, vettu, og kan lett uttrykke det litt uheldig uten å tenke seg om to ganger. Uansett, jeg trodde seriøst ikke nettvettregelen var eksisterende i din verden. Jeg mener, altså.. Nei! Har ikke noe imot at folk legger ut drøye bilder, men nettvett er du ikke rett person til å uttale deg om spør du meg. Det går jo begge veier.

  11. Skjønner at det ikke er noe gøy med slike kommentarer, MEN på en annen må man nesten bite det litt i seg når man er såpass kjent. Så og si alle kjendiser får dessverre noen negative kommentarer på det de legger ut (noen konstruktive, andre ikke…). Og helt ærlig syns jeg det var direkte barnslig å ta igjen med å hakke på utseendet hans, da er jo ikke du et spor bedre enn han var med den første kommentaren.

  12. Så kommentaren selv og ble faktisk skikkelig fornærmet på dine vegne! Det var bare ett eller annet med den som var så fælt uten at jeg klarer å beskrive det, og han er tydelig en idiot som ikke bryr seg om noen andre enn seg selv. Du er helt nydelig og håper du aldri lar sånne kommentar gå innpå deg, uansett hvor tragiske de er <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg