vi er i paradis

Postcard from Dubai!!! HEI dere!! Nå er det lenge siden jeg har logget inn på blogg.no. De siste dagene har gått til reising, shoot og mye moro. Hektisk, men sinnsykt gøy. Vi koser oss SÅ mye her! Dette hotellet tar pusten ut av meg hver gang, alt er så gjennomført og elegant at jeg nesten ikke klarer å tro på det jeg ser. Jeg bor på Atlantis The Palm i en stor suite med jacuzzi og utsikt til Dubai skyline fra verandaen, sammen med 3 andre bloggere. Vi er 2 norske og 2 svenske. Deler soverom med Erica og trives såååånn! Supergøyal jente, som jeg kan prate med om forstoppelse og kviseutbrudd. Føles bra, haha.

Det er så fint her!

Her er et backstage-bilde fra i dag morges. Vi tok bilder i soloppgangen klokka… 05.45!!!! Jeg trodde jeg skulle DØ når alarmen ringte i dag morges. Det er 43 grader i Dubai nå så det er helt crazyyyyyy varmt, vi har stort sett bare tatt bilder inne fordi svetten bare renner når man er ute her. Vi fikk noen kule shots i dag da vi var ute, da!

Kameramann er også med til Dubai, so the best is yet to come sweeties! Vi både shooter og filmer utrolig mye materiale her som jeg gleder meg til å kunne vise dere om ikke så altfor lenge. I midten av oktober tror jeg at jeg kan røpe hva vi holder på med – GLED dere.

I går spiste vi middag på Gordon Ramsey sin restaurant her på hotellet, og det smakte selvfølgelig helt nydelig. I dag gjør vi oss ferdig med shootingen, så da er sjansen stor for at det blir litt party-party i kveld, hihiii!!

Litt mer behind the scenes!

Gjett hva denne suiten her koster per natt??? 10 000 dollar!!! Det er helt vilt.

11 kommentarer

Siste innlegg