vi mistet flyet hjem

I går kveld ble vi sittende på rommet vårt sammen med en annen fra teamet hvor vi pratet til over midnatt. Du vet, de samtalene hvor man bare prater om alt i livet. Haha, folkene her altså, vi har det såååå gøy. Jeg ler så mye at jeg får VONDT i magen. Klokka 03:30 våknet jeg og Erica av at taxien stod utenfor hotellet og ventet på oss, så da var det bare å ta på seg klærne, smelle sammen kofferten og komme seg avgårde. Vi kom i tide på flyplassen, men tror dere ikke passkontroll-køen var like lang som Nilen? Slike ting pleier vanligvis å ordne seg har jeg funnet ut av, men denne gangen forlot flyet oss faktisk i det vi stod i køa.

Da vi satte på alarm i går kveld sa jeg på tull at vel, det hadde jo ikke vært krise om vi forsov oss og ble stuck i Dubai. Ser ut som bønnene mine ble hørt. Om det er bra eller dårlig er en annen sak, men vi sitter i alle fall på flyplassen nå og er klare for å dra tilbake på hotellet igjen. Breakfast buffet here we come, liksom!!! Haha, er det MULIG! Knoll og tott på tur, a!

Vi reiser hjem igjen i natt i stedet, så i dag skal vi bare spise god mat på hotellet, kjøpe oss en bikini og legge oss paddeflat på solsengen. Hah! Shit happens…

Bildene er fra gårsdagen, da hele gjengen tok turen til Dubai Mall. Jeg har (som vanlig) en haug av bilder å vise dere, så bare stay tuned, dere skal få se mye av Dubai de kommende dagene. Gleder meg til å vise dere behind the scenes, og ikke minst… bildene!!! Resultatet av shootene ble så bra!

9 kommentarer

Siste innlegg