inntrykk og følelser


Wow! For en tur… Jeg er nettopp kommet hjem etter å ha vært på reisefot i over 24 timer, og jeg har kun en ting å si; glad jeg ikke har skole å komme hjem til. I’m completely DEAD. Forrige gang jeg var i Dubai satt jeg og øvde på gymteori-prøve på flyet hjem husker jeg, landet vel i Førde typ rundt midnatt og bare baaam, opp halv syv dagen etterpå for å karre meg avgårde til skolen for å fullføre prøven. Nå var det bare å komme seg til Oslo og så var jeg hjemme. Utrolig deilig!

Livet uten skole blir likevel ikke mindre hektisk har jeg etterhvert funnet ut av, i dag har jeg fullt skjema hele dagen. Landet i Norge nå nettopp, og jeg rekker ikke engang hjemom før det bærer avgårde til hudlege-time, deretter kjole-prøving til et event og deretter fest med managementet mitt på kvelden. Erica er med samme management som meg så vi drar dit begge to, så det er koseliiiig 🙂

Her ser dere i alle fall et par bilder fra den første dagen i Dubai. Kjenner jeg savner den buffeten allerede, altså! Kjempekoselig å sitte der med hele teamet og slappe fullstendig av. Jeg har i kjent stil en hel del å fortelle om turen, det kommer nok rullende etterhvert her på bloggen. Gud, denne turen her har fått meg til å tenke på litt av hvert. Jeg har fått så mange inntrykk og følelser. Wow.

8 kommentarer

Siste innlegg