jeg har tisset på samme do som Kim Kardashian

Den ene dagen hadde vi shoot i Bridge Suit på Atlantis The Palm. Okey dere… Dette er en av de dyreste suitene i hele verden! Den er på 1000 kvadratmeter og koster 30 000 dollar natten. Da de åpnet døren fikk alle helt hakeslep, det vaaaar så sykt. Å gå gjennom hele suiten tok flere minutter, fordi det var så stort liksom. Her bodde Kim Kardashian da hun var i Dubai, og la oss bare si det slik…. Det første jeg gjorde var å løpe til toalettet og tisse på samme do som henne. Bare for å ha det på bucket-lista, liksom! Haha, det var jo bare helt sykt. Level up, bitches.

Mange av dere spør hvor klærne er fra, men det er et secret prosject som skal lanseres i oktober. Jeg kommer til å fortelle dere alt da!

Den følelsen når du får dagslyset smelt i trynet og du innser at du har tidenes foundation-skille :-))) Ja ja, Photoshop fix sier jeg bare. Kviser og glinsende hud får bare være, I ain’t got time to worry about that.

Vi slet med å finne bra lys til disse bildene, så vi endte opp med å ta noen av bildene gjennom vinduet, haha. Mens jeg stod på balkongen stod fotografen inne og knipset. Kreativitet, yes!

Hun med svart hår er Melissa, og hun er PR-ansvarlig for hotellet. Begge gangene vi har vært i Dubai på dette hotellet har hun fulgt oss rundt og vært med oss på alle shootene, hun er sååå hyggelig og skjønn. I tillegg ser jeg at hun elsker jobben din, det skinner så godt gjennom 🙂 Grunnen til at hun har vært med oss rundt er på grunn av tillatelse og rettigheter, vi kan nemlig ikke bare shoote hvor vi vil uten at noen fra hotellet er tilstede. Ganske strengt, men jeg forstår så klart hvorfor det er slik. Dubai er ikke bare-bare!

Her er vi sååå slitne, haha. Utrolig hvordan man klarer å holde fokuset gående så lenge når man har stått opp klokka 04:00. Det er vel så enkelt som at man driver med det man elsker, og at man er omgitt av bra folk. Dette teamet føles seriøst ut som familien min. DET er en fin følelse.Denne dagen går rett i minneboka mi, altså. Nå når jeg sitter hjemme i Norge føles dette brått så uvirkelig, og det minner meg på hvor viktig det er å virkelig nyte livet der og da. Jeg er så sinnsykt takknemlig for at jeg får oppleve alle disse tingene. Takket være dere, folkens! Jeg er søren meg så glad i dere at dere bare skulle visst. Da jeg var 13 år og blogget med 10 lesere om dagen hadde jeg aldri i min villeste fantasi trodd at jeg skulle befinne meg i Dubai på photoshoot som 19-åring. Jeg husker bare at bloggen min føltes som et sted jeg kunne rømme til, uansett hvor dritt livet kunne føles i perioder. Bloggen var mitt sted. Med bilder av blomstrene i hagen som jeg tok med speilrefleks-kameraet jeg fikk til jul av mamma og pappa. Husker jeg gråt da jeg åpnet pakken… Lite visste jeg om at det kameraet skulle hjelpe meg på den 6 år lange reisen til… alt dette. Derfor blir jeg så lei meg når folk sier til meg at de drømmer om ditt og datt, men at det “aldri kommer til å skje”. Kjære deg. Drøm stort. Vær så snill. Jeg drømmer stort hver eneste dag. Husker jeg synes det var flaut å si at jeg ville bli modell fordi det virket så urealistisk, men jeg bestemte meg rett og slett for å ikke bry meg om det og bare si det høyt. For ja, drømmen min er å bli booket til kampanjer og gjøre shoots. Jeg drømmer også om å ha mitt eget klesmerke. Og vet dere? Jeg jobber HVER eneste dag for at de drømmene skal gå i oppfyllelse. Den eneste som kan stoppe meg er… meg selv. Og det nekter jeg.

13 kommentarer

Siste innlegg