ukens spørsmål #90

Jeg synes brynene dine er så fine, hva bruker du på dem?
Tusen takk! Jeg bruker faktisk veldig lite sminke på brynene mine nå. Har latt dem vokse ut igjen så jeg slipper å tegne på noe ekstra, så det eneste jeg gjør er å fylle inn litt farge med brynspudder fra Billion Dollar Brows. Ellers farger jeg dem med den svarte øyebrynsfargen fra Depend kanskje 1-2 ganger i måneden – det hjelper veldig mye! Er så glad for at jeg er over den perioden jeg er avhengig av å måtte tegne på brynene før jeg går ut av døra. Nå føler jeg meg i grunn ganske fresh når jeg står opp om morgenen.

Hva er ditt syn på plastiske operasjoner? Med tanke på at du har gjort injeksjoner i leppene dine?
Do whatever the fuck you want to, sier jeg bare. Jeg dømmer ingen. Det er ikke sånn at jeg ikke kunne hengt med en jente som har fikset puppene sine, lol. Det eneste kravet jeg har for at jeg personlig skal like personen så er det at vedkommende står for valget. Om jeg NOENSINNE skulle operert noe hadde jeg nevnt det her på bloggen. Uansett. En ting er å skrive side opp og side ned om det, men jeg hadde i alle fall nevnt det.

Hvem bor du med i leiligheten?
2 jenter! De er søsken.


Jeg vurderer å flytte til Oslo neste år. Hvordan trives du så langt? Var det vanskelig å komme seg til “rette”?
Jeg trives utrolig, utrolig bra. Gud, så godt jeg hadde av dette. Om du har lyst, kjør på, ikke la frykt for å ikke “passe inn” stoppe deg. Oslo kan være ganske upersonlig som mange sier, men jeg vet ikke helt med det egentlig, jeg tror det kommer an på hvordan du ser på det. Om du går langs folkemengden i Karl Johan kan du føle deg ganske liten og fortapt, men Oslo er jo så mye, mye mer enn det. Jeg husker jeg følte det var litt rart de første dagene, da jeg ikke hadde noen faste holdepunkt enda. Tror alle føler det sånn når de flytter til et nytt sted. Nå har jeg truffet mange mennesker, og til og med fått et par gode venner. Det hadde jeg ikke forventet å få så tidlig. Det gjelder bare å være litt tålmodig, I guess. Ikke stress med at alt er på plass etter en uke, for ting tar tid. Høres kanskje litt teit ut, men jeg har fått en del venner av å dra ut. Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, så jeg utveksler så og si alltid nummer med noen når jeg er ute. Haha! Her om dagen traff jeg en kjempehyggelig jente som driver med foto, så jeg spurte like greit om vi skulle ta en kaffe en dag og knipse noen bilder. Å være utadvent er viktig! Lykke til alle der ute.

Hvorfor har du kuttet ned så mye i matveien? Først gluten, og så kjøtt?
Jeg fikk faktisk noen tilbakemeldinger på vegetarianer-innlegget som sjokkerte meg litt. I et år nå har jeg fått en hel haug av kommentarer fra sinte vegetarianere som synes det er fælt av meg å spise kjøtt, og nå… nå som jeg nesten er vegetarianer, er kritikken motsatt. Hah, man kan aldri vinne som blogger. Det minner meg om ungdomsskolen da jeg fikk minst en kommentar daglig om at jeg ikke hadde venner. Er du aldri sosial? Drar du aldri på fest? spurte de hele tiden. Når årene gikk og jeg fikk mange venner og begynte å dra ut, var det plutselig et problem også. Alt du skriver om er fest, du tror du er så kul, du tror du er populær and so on. Det er ikke for å være crazy negativ her nå, for jeg vet at kritikk er noe jeg bare må vende meg til som blogger, men akkurat dette plager meg. Enten er jeg et ekkelt skjelett uten feminine trekk som ingen gutter vil ha, eller så er jeg slutty. Ingen av kommentarene henger på greip, det er bare ord spyttet ut for å såre meg.

Spiser du fortsatt glutenfritt?
Ja. Jeg skal ta gastroskopi en gang nå i høst, angrer på at jeg ikke gjorde det før jeg begynte å spise glutenfritt, men det var en enkel (og veldig korttenkt) løsning midt oppi all reisingen i sommer, hvor jeg hadde konstante smerter i magen hele døgnet. Jeg spiser ikke glutenfri for å være “sunn” eller noe som helst, faktisk har jeg spist ekstremt mye glutenholdig mat hele livet mitt, spesielt de siste årene, så nettopp det kan være grunnen til at magen og kroppen min har reagert som den har gjort. Nå føler jeg meg helt fin, og jeg verdsetter det hver eneste dag. Denne sommerferien var faktisk helt forjævlig om jeg får lov å si det, jeg orket omtrent ingenting fordi hele meg var så redusert. Men ja, så fort jeg får kommet meg hjem til Førde skal jeg bestille legetime og få ordnet dette. Problemet er jo at man må spise glutenholdig mat 6 uker i forkant av en gastroskopi for å få korrekt svar, men ja, vi får se hvordan jeg løser det. Takk for mye tips og hjelp fra dere, forresten. Det setter jeg enormt stor pris på. Krysser fingrene for at det ikke er glutenallergi og at jeg kan gå tilbake til helt normal kost igjen etterhvert 🙂


Kan du fortelle noe om deg selv som vi ikke vet?
Jeg tenker mye på meningen med livet. Ikke i et sånn overordnet perspektiv, men sånn her og nå bare, helt hverdagslig. Hvor seriøst skal man ta livet? Når du tenker over det så er jo hele livsløpet egentlig bare et spill. Du er gitt et liv på denne jorda, og frem til du dør har du muligheten til å gjøre hva enn du vil. Likevel sitter vi fast i små hverdagslige problem, som i det store perspektiv ikke utgjør et kvart sandkorn engang. Vi henger med mennesker vi egentlig ikke liker, vi har kjærlighetssorg over ET menneske når det finnes 7 milliarder andre der ute… ja, sånne ting. Det fascinerer meg, irriterer meg og inspirerer meg. Alt på en gang. Det virker som om vi mennesker egentlig er stuck i et mønster som er forventet at vi skal leve etter, i stedet for å bare se på livet med et litt større og videre blikk og tenke at… det er jo bare livet. Om dere skjønner? Jeg sier ikke at jeg er noe bedre selv. Det er nettopp derfor jeg har tenkt så mye på det. Men de gangene jeg har vært på mitt lykkeligste? Det er de timene, ja, timene, jeg har bare pustet, og… levd. Uten dette mønsteret.

Jeg vil prate om alt dette i en video, jeg…

Kommer du til å dra ofte hjem til Førde?
Sånn som ting er nå så har jeg så mye som skjer i Oslo, men denne sommeren og høsten har jo vært ekstra stress på grunn av reisingen. Jeg blir nok å reise hjem inni mellom for å se vennene mine som jeg savner fælt <3 Det var veldig rart å gå fra å gå i samme klasse og se hverandre hver dag, til å gå flere måneder uten å ses. Jeg har heldigvis ikke noe skole som holder meg igjen her i Oslo, så om jeg ønsker kan jeg dra hjem i en uke om jeg vil. Eller to, liksom. Digg!

Til helga får jeg besøk av Emma, da!! GJETT om jeg gleder meg, vi har ikke sett hverandre på kjempelenge nå. Savner henne og prinsessa hennes!


Har du tenkt å bytte header snart?
Ja! Nå er jeg såå lei av den jeg har, så jeg skal få fikset ny så fort som mulig.

Hva er ditt drømmereisemål? Av steder du ikke har vært.
Skulle til å si New York nå, men der har jeg vært før. Jeg har i alle fall sinnsykt lyst dit igjen. Trenger å stå ved Times Square og puste inn luften som fyller meg med en inspirasjon og motivasjon jeg aldri har kjent makan til. Men av steder jeg ikke har vært? EASY! Det må bli Mykonos, en gresk øy som tar pusten fra meg selv bare på bilder. Jeg må dit. Og Santorini! Der har jeg vært en gang, men da var jeg 5 år og vi landet der med fly for å ta båt til en annen øy. Såå. Ja.

Så fin hudsminke du har for tiden! Kan jeg spørre hvilken foundation du bruker?
De siste årene har jeg faktisk brukt concealeren Diorskin Nude som foundation, den kommer i en liten tube og er sååå mattende, jeg elsker det. Dessverre blir det ganske dyrt i og med at tuben koster rundt 400 og ikke varer så veldig lenge dersom man bruker den i hele ansiktet hver dag, så Guro tipset meg om Max Factor Miracle Match, ganske rimelig foundation som varer lenge. Jeg blander denne sammen med Dior sin concealer – og da blir resultatet flawless synes jeg! Anbefales virkelig! Begge to er mattende (noe jeg er fullstendig avhengig av, verste jeg vet er å glinse i trynet), Diorskin Nude spesielt. Damnnnnn!


Noe dere lurer på til neste ukens spørsmål? Gi beskjed om dette er noe dere ønsker at jeg gjør hver uke forresten – det har vel ikke akkurat vært ukentlig den siste tiden, hehe.

35 kommentarer
  1. Wow Kristine, I really think we think alike when it comes to the life question… I believe in God, so that answers a lot of my life questions but still we talk about such deep stuff with my friends very often so it’s cool to see you think alike

  2. Kristine! Du er en vakker jente. Kroppen din er perfekt akkurat slik som den er, så ikke la andre kritisere deg. Håper du er klar over at jeg som leser har et inntrykk at du er et fantastisk menneske. Ikke la deg påvirke av stygge kommentarer. Bare tenk på hvor langt du har kommet! Stå på gurl<3

  3. Hei! Er nylig flyttet til Oslo selv, og lurer på hvor du pleier å dra ut? Er 97’er jeg også, og etter hva jeg har fått med meg er ikke alternativene til utesteder så mange for oss under 20, hehe..

  4. Her svarte du skikkelig dårlig på spørsmålene… Du svarte ikke ordentlig på verken en ting OM deg selv vi ikke visste (du snakker jo om det der hele tiden og det er jo ikke en fakta akkurat) eller hvorfor du har endret deg i matveien. Du prater deg mye bort for tiden føler jeg… Blir så mye rot å lese.

  5. Molly: Hva jeg ikke svarte på? At jeg sluttet med gluten fordi jeg hadde mageproblemer i flere måneder og merket bedring med en gang jeg spiste glutenfritt? At jeg har sluttet med kjøtt fordi jeg tror (og vet) at jorda blir et bedre sted om vi slutter å spise så mye kjøtt?

  6. Hei! Kan du væresåsnill å lage et innlegg om restylane? Jeg lurer på så mye, og jeg vil gjerne ta dette. Pris, bra sted å gjøre det? hvor mye skal man fylle, hvor mye tar du? osv 😉

  7. Da kunne du uke hengt med sophie som ikke innrømmer at hun har operert rumpa! Hvordan er det å bo med to søstre, føler du deg utenfor og krangler de mye ? 🙂

  8. Et tips er at du IKKE spiser glutenfritt før du skal ta gastroskopi. Hvis du allerede spiser glutenfritt kan prøvene vise feil. Mange som gjør dette, og da blir de skuffet når de får feil resultat. :p

  9. I actually eat glutenfree and I’m also vegan and getting used to it is pretty difficult (i was vegetarian since birth, then glutenfree, then vegan and glutenfree) but it works! Don’t give up or listen to hate. Everybody is free to eat whatever they want 🙂

  10. Ja takk til ukens spørsmål hver uke!
   Jeg har et spm som jeg virkelig ikke håper kommer ut feil: husker i vår da du fikk et spm om du kunne skrevet om hvordan det var da du avsluttet vennskapet med to av dine beste venner? Synes selv slikt kan være sårt å snakke om/gå igjennom og lurer bare på hvordan prosessen gikk utover deg og din psyke?

  11. Hei Kristine!
   Stikker bare innom for å si at det er SUPERT at du tar litt fler dyrevennlige valg i hverdagen din. Husk på at mange som sier man “trenger kjøtt” egentlig ikke har lest seg så mye opp, de har bare “proteinmangel” på hjernen.
   Det kan godt hende magen din har blitt bedre av at du har kuttet ned på kjøtt, det ble nemlig min. Jeg trodde også på en punkt jeg hadde intoleranse for gluten, men det viste seg at det var en “naturlig” reaksjon på alt det usunne i kjøttet.
   Stå på! Ikke bry deg om all negativiteten du får. Jeg synes du er et opplyst og godt menneske!!
   Klem!

  12. Oh man, likte det du skrev om meningen med livet så utrolig godt. Jeg tror ikke det er mange personer som tenker så mye på hvordan man lever livet, de fleste gjør bare det andre gjør. Du virker som en SÅ intelligent og selvstendig person som setter spørsmål ved viktige temaer! Det får meg til å tenke at alle de kommentarene om utseendet ditt (og alle andre som kommenterer utseendet til folk på en kritisk måte) ikke egentlig har noen verdi. De som stadig kritiserer er ikke selv i stand til å se de gode sidene av folk fordi de er opphengt i de sidene de tenker er dårlige. Du er fantastisk, uansett hvilke kommentarer og stempler du har fått slengende etter deg!

  13. Hej!! Du har så fina bilder på din blogg med bra kvalite. Vilken kamera och objektiv använder du? 🙂

  14. Hei! Har hatt cøliaki i snart 6 år nå og lest mye om glutenintoleranse 🙂 Det er ikke nødvendig å spise gluten så lenge som 6 uker før gastroskopi. Har du inteloranse vil tarmtottene dine reagere på gluten svært raskt, og det vil vises på biopsien de tar! Så det holder nok å spise det 1-2 uker på forhånd. Fastleger har manglende kunnskap om cøliaki og ser bare hva som er prosedyre 🙂
   Og jo lengre du holder deg unna gluten, jo verre vil reaksjonen bli når du får det i deg igjen, så anbefaler å få gjort det så raskt som mulig! 😮 lykke til!

  15. Det er jo innført allmenn verneplikt for 97-kullet. Så lurer på om du var kalt inn til førstegangstjeneste? Hva er dine tanker rundt å avtjente militær tjeneste? Og kanskje spesielt med tanke på jenter. Hadde vært interessant å høre dine tanker og meninger rundt dette 🙂

  16. Hei! Jeg har selv slitt med mageproblemer i en del år og har gått gjennom alle slags tester ved det offentlige sjukehuset og privat. Derfor vil jeg anbefale deg å dra til Lab1 i Sandvika og ta en uttømmende mattest hos de. En blodprøve og 2 uker senere så fikk jeg svar på alt jeg ikke tålte av mat. Det koster 3 000 kr men er så verdt det! Da slipper man unna alle grusomme gastroskopier og gudene vet hva mer 🙂

  17. Vært på Mykonos to ganger før! En veldig veldig fin øy, absolutt! Pappa elsker øya 🙂 Det negative er at det har blitt så vanvittig dyrt der.. Jeg mener, 300 norske kroner for to solsenger og en parasoll.. Utenom det anbefales øya, synd det er litt komplisert for å komme seg dit fra Norge!

  18. Jeg hadde blitt skytt glad om du kunne begynne med spørsmålsrunde😊Kan du komme med noe studie tips for VGs? Du er stor inspirasjon for mange fine deg.

  19. Hei Kristine! Kunne du sagt litt om hvordan man kan få gode og støttende venner, og hvordan man kan avslutte vennskap som bare trekker deg ned? Jeg sliter veldig med dette, og skulle gjerne hatt noen tips.

  20. heihei!
   lurte først på hvordan du gikk frem til legen at du ville begynne på kur mot huden? jeg sliter nemlig selv og har nesten alltid en kvise eller nupper i ansiktet til en hver tid.. det dukker også opp nupper på ryggen og jeg blir så oppgitt da det aldri gir seg..
   og restylane! tok du det bare en gang eller holder du det ved like og tar flere flere behandlinger inni mellom?? tusentakk på forhånd!
   ha en fin dag

  21. hei!
   Jeg bare lurte på om du måtte betale fra egen lomme flyreise og opphold når du reiser rundt på shoots i andre land? Jeg vurderer selv å prøve meg, men har ikke så mye penger hahhaha

  22. Når man skal på språkreise med Ef, reiser man sammen med dem eller må man reise alene til det landet og møtes der?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg