dubai gjennom mobilen

Det var så varmt at vi måtte LØPE ut og LØPE inn igjen for å ta et par bilder uten å koke over. Sånn.. seriøst! // Mozzarella for starters, mmm. // Klar for å shoote første look i Bridge Suit.

Velfortjent middag etter en lang dag! Verdens beste team.

Shooting ute ved hotellområdet klokka 05:30. Det var helt intenst varmt når sola kom frem, så da gjaldt det bare å stå pinn i ro, vifte med hendene i ansiktet for å ikke la svetten ødelegge sminken og ja… puste rett og slett. Sykeste jeg har vært med på! Men lyset var helt perfekt på denne tiden av døgnet, så det var worth it 🙂

Om jeg går fullstendig vegetarianer blir nok laks det jeg blir å savne mest… Det er så godt 🙁 // Utsikten fra hotellrommet vårt. // Best team!

Da vi ankom hotellet sent på kvelden fikk vi sjekke inn i “The Royal Lobby”, hvor vi fikk servert fresh drikke og ble vartet skikkelig opp. Den luksus er ikke jeg vant til, ass! Haha! // Breakfast time! Det BESTE måltidet i løpet av dagen. // Sånn seriøst alt rundt meg var inspo. Altså, kan jeg plis få dette bordet i stua mi?

Litt behind the scenes! Her ser dere noen av looking. En blanding av sukkersøte looker og litt røffere!

Her er den såkalte Royal Check In. Bare seeeee på omgivelsene, da. Alt er strøkent, alt er on point… Synes også det var interessant å se så mange hvite drakter. Man ser godt at kvinnene er undertrykt i Dubai.. Mens kvinnene går i svart niqab som dekker hele kroppen utenom øynene, går mennene rundt i hvite, elegante kjortler med luftige hodeplagg. Vet ikke om det bare er noe jeg selv føler, men jeg synes i alle fall forskjellen mellom kvinner og menn er stor. Ekstremt stor. Det får meg til å sette pris på at jeg bor i Norge hvor vi er mye, mye mer likestilt.
 

12 kommentarer
  1. Anonym: Systemisk undertrykkelse drives med religion som begrunnelse overalt i verden. Det er ikke sånn at kristne eller jøder er “bedre” på det området. Det er jo bare hvordan folk velger å tolke religionen som har noe å si. Her driver vi ikke å steiner kvinner som er utro i kristendommens navn, men det gjøres i andre land. Gjør det kristendommen til en forferdelig reiligion, eller er det kanskje de som tolker den til å undertykke andre som skal bedømmes?

  2. Kjære Kristine Ullebø. 🙂
   Du er så tynn og flott.
   Jeg er på vei til å bli like tynn som deg. Spiser veldig lite, men sunt. Jeg vil også bli modell, som deg.
   Du er min store inspirasjon! 🙂
   Klem Siri (14)

  3. Men du ? Fikk ikke dere kjeft da siden dere ikke dekket dere til? Eller er det ingen regel for turister? Jeg tenkte ikke på det jeg, at det var sånn i dubai, men visste det vel egentlig.

  4. Jeg er pesceterianer og spiser derfor fisk, men ikke annet kjøtt.
   Finnes mange muligheter! Det gjelder å finne ut hva som passer best for deg. 🙂 Man MÅ ikke bli veganer for å kutte ned på kjøttforbruket. Men selvsagt er det stor respekt til de som velger det.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg