sola skinner og det gjør jeg også

Herregud. Mandager? Jeg ELSKER dem. Denne mandagen våknet jeg likt som i forrige uke: med en følelse av at livet er bra. Litt sånn her:

Fuck yeah!

Jeg vet ikke hvorfor, men det føles som om jeg har blitt kvitt ekstremt mye negativ energi i kroppen min den siste tiden. Det høres nok EKSTREMT dypt ut, I know, men sånn… for realzzzz, liksom!! Før kunne jeg ha sånn 1-2 bra dager i uka, nå har jeg minst 6. Haha, dere forstår. LOL. Men det er deilig, da! I dag kokte jeg meg havregrøt til frokost mens jeg hørte på musikk. (Sjekk ut spillelista mi på Spotify og sorter etter nyeste sanger, det er så mye feelgood der!!) Jeg gikk til butikken i pysj (hah) for å handle 4-pakning Pepsi Max mens jeg pratet med mamma i telefonen. Åh ja, og så hadde jeg et koselig møte på telefon! Jeg har blitt flittig bruker av kalender-appen på telefonen, og den fyller seg stadig opp med spennende ting. Nå nærmer vi oss forresten lansering av litt av hvert som jeg har drevet med det siste halve året – jeg håper dere gleder dere til å høre, hihi.

Og så skinner jo sola som aldri før her i Oslo. Makan! Da jeg tok disse bildene her kom en eldre dame forbi og ga meg så fine kompliment. “Nyt alderen din” sa hun. Aw, hun var så skjønn. Veldig koselig å ha så fine naboer som kommer bort for å si fine ord, i stedet for at de står og glor på meg og kamerastativet. Og ja, gjett om jeg skal nyte alderen min. Jeg elsker å være 19 og fri.


Jeg viser dere resten av antrekket i neste bloggpost. Nå drar jeg en tur til byen for å møte en venninne og spise litt fries!

  1. Du er utrolig vakker, men overleppa di er blitt veldig unaturlig nå. Vet det er lett å bli blind (har vært det selv!), men nå har du fylt på litt for mye. Du er så utrolig fin, du trenger ikke så mye! Fyldige lepper er ikke alt, og doseringen du hadde før passet mye bedre til ansiktet ditt + at det så mer naturlig ut.

  2. nora: Hadde du kommentert det samme om du ikke var anonym på nettet? Å kommentere utseende til noen i en negativ forstand er aldri greit..

  3. Maria: stor forskjell på negativ og konstruktiv kjære, det der er da ikke en negativ kommentar

  4. Maria: Altså, å bruke bare et fornavn er så og si like anonymt som det å ikke bruke fornavn. At det er oppgitt rett fornavn er heller ikke sikkert. Det spiller ingen rolle om denne anonym kommenterer som for eksempel Karoline. Hvem er Karoline liksom? Etternavn takk, så snakker vi. Det gjelder plutselig også deg.

  5. Heii Kristine! Fine bilder!! Savner de innleggene om skoletips/skolemotivasjon du skrev at du kunne tenke deg å lage:-ss hadde vært kjempekult!!! digger deg:D

  6. veldig fine bilder! men enig med den over om at overleppen din har kanskje litt vel mye restylane i seg atm. ellers er jeg også overbevist om at håret hadde sett mye sunnere ut om du klippet det kortere (da mener jeg 10cm kortere, ikke kun stuss). Om du hadde håret kun ned til brystene (når håret ligger foran, det blir jo lengre om det er bak) hadde det sett AMAZING ut, lover.

  7. Så herlig å høre at du har det så bra for tiden! Jeg digger at du er så positiv på bloggen hele tiden, jeg blir gla av å lese innleggene dine liksom 😀

  8. Trodde du hadde sluttet med p max ettersom du slet sånn med magen, og generelt fordi det er dyrt i lengden…. Mye mulig du har dabbet ned på forbruket også, og det er selvsagt bra. Selv tar jeg 1 glass i uken, og det er det 😉

  9. Jeg elsker å være hyggelig på nett, men nå greier jeg ikke å dy meg: leppene dine ser unaturlige ut. Husker at du hadde veldig fine lepper naturlig. Nå er det som om man ser kanten med sprøytestikkene liksom.

  10. Maria: Hvordan tok du dette som en slem kommentar… Jeg syns Kristine virker som ei utrolig flott dame, og det er lov å komme med konstruktiv kritikk! Dessuten hadde jeg faktisk sagt ifra på akkurat samme måte om det hadde vært en samtale irl, for det er ikke feil å si ifra, når vedkommende SELV har sagt at hun er redd for å bli blind og ikke vil fylle på for mye. Da er det greit å ha de som sir ifra. Og hvordan kommenterer jeg negativt på utseende hennes, når jeg kaller henne både vakker og fin….

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg