i’m signed!

Hey igjen, dere! Håper dere har hatt en fin dag. Deeeet har jeg! Våknet opp alene i leiligheten, og vi har nettopp fått satt opp anlegget her… Altså, så klart ble det partyfaktor i leiligheten i dag tidlig! Jeg slapp heldigvis å fikse meg i dag, det eneste jeg trengte var å putte på litt mascara, børste håret og ta på meg casting outfit, som består av singlet, tettsittende jeans og høye hæler. Ganske chill, i grunn. Jeg elsker jo å gå uten sminke! Jeg var forresten i usedvanlig godt humør i morges. Så jeg trasket avgårde til byen med Ray-Ban’sa på og med musikk på øret. Ååh, musikk er virkelig livet, dere.

Nå har jeg landet i sofaen hjemme, deilig. Jeg og Frida ligger her og hører på musikk og chiller!

Denne sofaen er sååå deilig. Henger her hele tiden! Skjønner ikke hvorfor jeg gadd å kjøpe skrivebord på rommet engang, for jeg bruker jo resten av leiligheten som kontor – fremfor å sitte inne på mitt eget rom. Haha.

Møtet med modellbyrået i dag gikk superbra, forresten. Vi ble sittende og prate i en god stund, og jeg fikk en veldig good feeling på det hele. Så dere, jeg er signert med TFM Models! Yeeey! Har jo alltid ønsket å ha et byrå her i Norge. Haha, hvem hadde trodd dette for 3-4 år siden. Det var vel i type 9. klasse at jeg for første gang skrev her på bloggen at jeg alltid har hatt et ønske om å bli modell. Dream big, sier jeg bare! Virker som om det er mulig at jeg kan gå runways og slikt – og det har jeg alltid hatt sååå lyst til. Spennende tider, dere.Forresten, i dag er første gangen på minst 4 år at jeg går med mascara uten eyeliner. Herregud, så merkelig! Jeg føler meg som en annen person. Jeg hater å være avhengig av eyeliner, så kanskje det er noe jeg burde prøve å vende av meg etterhvert? Hadde nok spart meg for mye tid da, ja. Jeg synes egentlig det er mye finere å ha en lett og enkel sminkelook uten for mye “tunge” produkter, men problemet er bare at jeg har følt at jeg ikke har passet det…

Siste innlegg