lately

Takk for alle gratulasjonene i går! Dere er en så fin gjeng. Jeg tror ikke jeg noensinne vil kunne føle at jeg takker dere nok, virkelig.

My new favorite brekkie! Jeg har blitt veldig flink til å variere i matveien i det siste. Typisk meg å spise samme frokosten hver dag i 2 år, liksom… (Tuller ikke engang) I det siste har jeg fått øynene opp for havregrøt igjen, det har kanskje noe med å gjøre at det er høst og at kulden har begynt å snike seg inn. Havregrøt er både billig, næringsrikt, mettende, godt OG enkelt å lage – så for dere som er studenter og lever på studentbudsjett er jo dette bare helt genialt. Godt for både lommeboka og kroppen! Jeg bare koker opp havregryn sammen med vann, og så tilsetter jeg salt, linfrø og eventuelt chiafrø. Topper med sukker og kanel, og eventuelt frukt/bær. Yummie!

Fine Aurora som jeg hang med før jeg dro til Dubai. Skulle ønske vi bodde litt nærmere – jeg mener, for en vakker personlighet denne jenta har. Heldigvis er hun støtt og stadig i Oslo, da!

Jeg har fått meg Levis-bukse!! Den er såååå fin! Beklager rotet i bakgrunnen, forresten. Får besøk av et filmteam her i dag, so I better clean up.

En liten throwback til 30 grader, krystallklart vann så langt øynene kan se og null bekymringer. Ikke at jeg har så mye bekymringer her hjemme i Oslo akkurat nå, da. Bare… veldig mye å gjøre akkurat denne uka, og det stresser meg litt. Jeg har tendens til å ta på meg litt for mye.


Enda en liten throwback. Denne gangen til en vingård i Portugal. Nydusjet hår, solstråler i ansiktet, et glass vin i hånden. Herregud, så mange fine øyeblikk jeg har å se tilbake fra dette året.

Siste innlegg