trening halvnaken

God morgen! Eller god dag? Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg sier god morgen når jeg har vært våken siden 07:00… Jeg spretter opp av senga om dagen, klar for å gripe fatt på dagens gjøremål. Jeg skal møte Håkon i dag!!! WIIIE! Har ikke sett han på evigheter, så det blir sinnsykt moro! Har også med meg et filmteam som skal henge med oss 🙂

Så langt i dag har jeg hatt hjemmekontor, og jeg har forresten funnet ut at jeg ikke har skriver – noe som er litt problematisk med tanke på at jeg må printe ut oppholdstillatelsen min til USA. Heh. Vel, vi finner ut av det. Og så har jeg trent. I undertøy, med musikk på full guffe og bare… YEAH. Frihetsfølelse, dere. Jeg har aldri følt meg så fri etter at jeg flyttet ut. Jeg bestemmer selv når jeg vil ha middag, jeg bestemmer HVA jeg skal ha til middag, det er ingen som forteller at jeg burde legge meg eller spør når jeg kommer hjem fra besøket, jeg kan trene halvnaken i stua og ja… Jeg føler meg fri, rett og slett. Ikke noe slemt mot mamma og pappa (de er verdens beste), men det er såååå deilig å leve som en… ja, voksen. Føler meg litt teit når jeg kaller meg voksen og jeg fortsatt er 19 år, for 19 år høres så lite ut, men jeg er i alle fall i startfasen av voksenlivet da. Helt i starten, haha.

Etter å ha trent tok jeg noen bilder i Photo Booth på Mac’en, som jeg ikke har brukt siden type 2013, haha. Gutter legger ut bilde av seg selv i sosiale medier, så hvorfor kan ikke jenter også det? 😄 Jeg sitter for øyeblikket og hører på Do What You Want av Lady Gaga, og som dere vet elsker jeg jo den sangen. Den er så sykt bra, på alle måter. Ikke bare er melodien fantastisk, men teksten får meg til å føle meg så forbanna amazing.

You can’t have my heart
And you won’t use my mind but
Do what you want (with my body)
Do what you want with my body
You can’t stop my voice cause
You don’t own my life but
Do what you want (with my body)
Do what you want (with my body)

Jeg synes det er en fin måte å erklære makt over seg selv på. Kropp er kropp. Du kan trakassere kroppen min og jeg kan trakassere din, men begge vi to har et hjerte, et sinn og en stemme som ingen kan ta fra hverandre. Alltid husk på det.


Ha en bra dag da, dere! Dans i undertøy fremfor speilet, si til deg selv at du ser smashing ut og føl deg BRA. For det er du! Du er mer enn bra.

  1. Hei! 😊 Dette er et konstruktivt spørsmål så ikke misforstå meg. Men jeg lurer litt på dine tanker rundt å dele så lettkledde bilder? Hva tenker du i forhold til kjæreste, besteforeldre og foreldre? Hva om det sitter en pedofil og følger med på deg?
   Regner med du er lei av spørsmålet, men kan du skrive et innlegg rundt det? Vist du ikke allerede har gjort det. 😊

  2. Kamilla: Hei! Så klart, det er lov å spørre 🙂

   Når det kommer til publisering av lettkledde bilder tenker jeg mer på meg og hvilke konsekvenser det får for meg som individ, og ikke mennesker rundt meg. JEG mener at en eventuell kjæreste for eksempel ikke har noe han skulle ha sagt – jeg mener, vi er jo alle selvstendige mennesker som står ansvarlig for våre egne valg. Det samme gjelder ift. venner/familie. Kan godt hende besteforeldrene mine ikke synes det er så kult at jeg er lettkledd, og det er OK at de synes det. Jeg kan ikke bestemme hva de skal mene, men jeg kan bestemme hva jeg selv vil gjøre, og det er nettopp det jeg gjør.

   Ellers synes jeg ikke bildene mine er veldig drøye, i forhold til hva det kunne ha vært. Bikinibilder er jo minst like lettkledd som dette, for eksempel.

   Håper det ga svar på det du lurte på. Jeg synes rett og slett det er for mange rammer som spesielt vi kvinner er forventet å leve innenfor. Det liker jeg ikke. Så jeg trosser det. 🙂 Om det får konsekvenser for det senere så må jeg stå ansvarlig for det, så klart. Men det kommer jeg til å gjøre, også.

  3. hei 🙂 lurte på hvorfor legger du ut slike bilder, der man nesten ser kjønnsleppene dine? er det for å vise deg fram? hva er grunnen?

  4. Enig i det du prøver å få frem her, men vil virkelig ikke si at disse bildene var riktige for å styrke budskapet. Budskaper er så absolutt bra, men dette er så langt på kanten som man kommer. Er en stor stor sjanse for at disse bildene kommer til å bli misbrukt rundt på nett.

  5. Det er så sykt at det har blitt “normalt” å legge ut bilder av seg selv (for hele Norge å se), hvor man sitter på gulvet og spriker i truse og bh. For all del, kropp er flott og normalt og alt det der. Men altså.. Jeg forstår bare ikke… Hvorfor? For å vise at alle kropper er fine og unike som de er? jeg tror de fleste har fått med seg det nå… Jeg klarer bare ikke tro på at det er noe annet enn behov for bekreftelse/oppmerksomhet, og det er trist…. At unge jenter og gutter har dette behovet.. En annen ting å tenke over at jo at dere faktisk forbilder for mange unge jenter…. Så, ja….

  6. Jeg skjønner budskapet ditt Kristine, og det er BRA, MEN synes disse bildene kommer helt ut av kontekst. Det er noe helt annet å ta bilder av seg selv på stranda i bikini, enn å sitte i undertøyet foran kamera. Konteksten og motivet for bildet er helt annerledes. Disse bildene kan oppfattes som seksualiserende, så jeg anbefaler deg sterkt å slette disse bildene før de spres på nett.

  7. du er inspirerende ass! digger deg og bloggen din <3 litt (veldig) lei av at kropp skal være så "hemmelig" og tabu å snakke om, så elsker at du driter fullstendig i det!!

  8. Enig med Synnøve og de to andre anonyme over her. Seriøst Kristine, jeg kjenner flere jenter med spiseforstyrrelser som er blitt nødt til å slutte å lese bloggen din fordi de blir så trigget. Heldigvis tar de ansvar for seg selv, men dessverre gjør nok ikke alle det..! Det er synd at det må være sånn, og jeg synes det er direkte ubehagelig å sitte her og “kjefte” på deg for bildene du legger ut. Men du vet jo selv hvor ille det kan bli, som du nevnte i innlegget om ting vi ikke vet om deg. Du sier du bryr deg så mye om hva du legger ut og hvem som leser det – men jeg tror ikke du helt forstår omfanget av det likevel. Jeg har selv vært innlagt for spiseforstyrrelser, og jeg må ærlig innrømme at bildene dine flere ganger har trigget meg til en viss grad. Med dette mener jeg IKKE at du har noe som helst ansvar for at jeg ble syk eller noe, vit det! Syk hadde jeg blitt uansett om jeg hadde lest bloggen din eller ikke, så ikke ta det personlig. Jeg vil bare nevne dette for deg, slik at du kanskje kan tenke over det litt mer. Åh, jeg vet ikke, føler dette kom fram på en litt feil måte, men håper du skjønner hva jeg prøver å komme fram til her Kristine. Håper ikke jeg virker veldig krass og slem, jeg mener det bare godt! Ta godt vare på deg selv og vær forsiktig❤️ klem!

  9. Dette er litt for mye, Kristine. Jeg digger deg og budskapet ditt, men jeg håper du hører på oss i kommentarfeltet denne gangen. Dette burde du slette. Jeg sier ikke det for å “hate”, jeg sier det rett og slett bare fordi jeg blir veldig bekymra for deg. Jeg er alt for at kropp ikke skal være tabubelagt, men i dette tilfelle tror jeg det er stor sjanse for at disse bildene kommer til å bli misbrukt. Kunne ønske vi ikke levde i en sånn verden, men siden vi gjør det er det viktig å ta forhåndsregler for å ikke oppleve noe veldig ubehagelig. <3

  10. La nå folk legge ut hva de vil da, folkens. Hva så om det er lettkledd? Hva så om DU ikke liker det? Og tror dere ikke hun allerede vet at bildene kan bli misbrukt? Jeg kan si meg enig i at bildene er noe drøye, men jeg ofret ikke bildene så mange tanker før jeg så kommentarfeltet. Trodde liksom vi var kommet lenger i 2016, jeg? Også kommer noen med regla om oppmerksomhetssyk. Javel ja, hvem bryr seg vel? Man hadde ikke hatt en blogg om man ikke likte oppmerksomhet.
   Det er alltid noen som får skryt for å legge ut bilder av kroppen sin, i mens andre får hets. Og de som får skryt er de som “tørr å vise frem en overvektig kropp”, i mens de som har slanke kropper, NEI, de får ikke lov. Hva er forskjellen? Kropp er kropp, enten du er lang, lav, tykk, tynn eller what ever. Vi har alle en kropp, og vi skal få bruke den akkurat slik vi vil. Please stop the hate liksom. Det må være slitsomt å bry seg SÅ mye om hva andre gjør, at man må rakke ned på valgene dems.

  11. Heii! Må bare si at jeg elsker måten du ”provoserer” dagens samfunn på. Ser virkelig opp til deg! Ikke bare for den fine kroppen din, men også måten du er deg selv på, gjør noe nytt, står for det du mener, sier akkurat det du mener/vil og viser at jenter også kan legge ut undertøysbilder, på samme måte som alle de guttene med sixpack og boxer. Stå på Kristine, du er rå!!

  12. REBECCA HOLDER: Poenget mitt er i alle fall ikke at jeg ikke liker det, poenget er at vi må ta noen forholdsregler i dagens samfunn. Vi vet hvor lett det er å misbruke bilder, og jeg tenker på Kristines sikkerhet og ikke minst fremtid når jeg sier det jeg sier. Jeg ER enig i budskapet, men jeg er ikke enig i at det skal være nødvendig å seksualisere seg på denne måten.

  13. Å herregud dere. Nå sitter folk her og mener at de er enige med budskapet, men at bildene er for drøye. DU er jo ikke 100% enig i budskapet om du mener det. Hvorfor i all verden er dette så ille? undertøysmodeller gjør det jo. Hvorfor er det mer akseptabelt om det er avbildet på en stor plakat Cubus for eksempel? Kropp er kropp uansett hva. hun dekker seg jo til. Dere ser jo INGENTING!! Med mindre dere synes at det er ille å se litt armer og lår. Dessuten blir mest sannsynlig bildene på plakater på kjøpesentret redigert og mer ulikt virkeligheten enn disse bildene av Kristine.
   Hvorfor skal ikke Kristine få legge ut slike bilder da? Hvorfor er det så ille at “vanlige” mennesker legger ut bilder av seg selv i undertøyet da? Bare fordi de ikke er modeller? Eller vent nå litt… Kristine er jo faen meg en modell.
   Her sitter også folk og skriver at hun burde tenke på andre mennesker. I alle fall de med spiseforstyrrelse, og kanskje de som sliter med sitt eget forbilde, men hallo Kristine har jo ikke ansvar for de menneskene hun… Kristine er et menneske som alle andre hun også. Helt ærlig skjønner jeg ikke at det er et så mye større problem når hun gjør det når mange andre gjør det også. GJØR HVA FAEN DU VIL, mener nå jeg da.
   Dårlig formulert, men det jeg mener er at ALLE burde få være glad og fornøyd med sin egen kropp, uten at noen kritiserer, men sånn vil det jo mest sannsynlig alltid være.

  14. anonym: Kristine er tynn uansett om hun sitter i undertøy eller ikke.. Mener du at du/dere blir trigget av at hun er naturlig tynn, eller er det undertøysbildene som er triggende? Bare lurer, forstod ikke helt hva du mente 🙂

  15. Hva er det med eplekjekke ungdommer bak tastaturet, som måå klage? Unnskyld meg, men dette er en blogg, noe blogglesere burde forstå!
   Ser kjønnsleppene?? Nå får dere ta dere ei bolle! For det er tullprat. Jeg er grådig sikker på at dere har postet et bikini bilde, eller sendt et bilde av stumpen, eller trutmunn til kjæresten.
   Du er råtøff Kristine:) Og budskapet treffer midt i blinken! Man skal gi faen i de som konstant prøver å pushe deg ned, og virkelig være proud av seg selv, oppnår man det, så er man allerede utrolig vakker<3

  16. Hei! Vi e er en jentegjeng som skal til Oslo i helga, så jeg lurte på om du hadde noen gode tips til shopping? Hvor det ikke er masse turister (typ karl johan). Og noen bra utesteder med id18? 🙂
   Takk for svar!

  17. Oi haha! Hadde mobilen på full lysstyrke når jeg gikk inn på bloggen din og brått fikk en vagina slengt i ansiktet. Om jeg titter innom her flere ganger får jeg dempe lysstyrken først tror jeg haha, man vet visst aldri hva som brått kan dukke opp :p

  18. Er budskapet ditt at vi jenter burde være stolt av kjønnsleppene våre og legge ut mer bilder der vi spriker med beina til kamera? HELT kult å være stolt av den flotte kroppen du har men herregud du er overexposed i alle ordets betydninger. Ja til flott kropp, nei til kjønnslepper du legger ut for å få oppmerksomhet og provosere.
   helt seriøst…
   Takk for meg.

  19. Jeg blir veldig provosert av innleggene dine. Det har ingen ting med hvordan du ser ut osv, men fordi jeg får et innntrykk av at du ikke egentlig vil få frem at man skal være fornøyd med seg selv, men heller vi kroppen din fram for å oppnå kritikk, noe det virker som om du liker.
   Du sier at vi skal være fornøyde med oss selv, men deg oser det usikkerhet av. Hvorfor ellers har du et så stort behov for å lage innlegg som trigger leserne dine HELE tiden?

  20. Jeg skjønner tanken bak dette, Kristine, men altså.. Jeg ser noen her sammenligne med at det er likt som undertøys modeller og et bildet i bikini på stranda. Men det kan ikke sammenlignes. Hvorfor? Fordi når en modell f.eks for Cubus tar bilder i undertøy er det for en kampanje, for å selge undertøy – det er jobben hennes/hans, det er for å selge UNDERTØY. Hva er disse bildene for? Selge deg selv…? Vise kroppen din? HVORFOR? fordi alle skal være fornøyde som de er? JA, det budskapet må frem, men hvordan skal jeg bli mer fornøyd med meg sjæl av å se deg sitte i undertøy og poste dette? Hva godt gjør det meg? det eneste du får ut av dette er bekreftelse på DEG SELV, og provosere jævlig godt. Syns det er feil å naturligjøre det å legge ut ekstremt lettkledde bilder av seg selv på nettet bare fordi man skal være fornøyd. For selvom kropp er naturlig, er det ikke naturlig på nettet, fordi folk kan missbruke det o.l.
   Og bilder i bikini på stranda, er fordi man faktisk GÅR i bikini på stranda. Ja såklart går man i undertøy hjemme, som regel gjerne under noen klær? Og man tar som regel ikke bilder av seg selv heller på den måten.. i bh og stringtruse hvor man nærmest ser mer enn hva man burde på en 19 år gammel jente, da er det ikke særlig mye til budskap, mener jeg. Jeg kan ikke si hva du skal eller ikke, men jeg tror du kan tenke lenger enn som så, at tanken var god, men at dette kan bli missbrukt veldig i mot deg.
   Jeg er 19 år gammel selv. Jeg har dager hvor jeg er så missfornøyd med kroppen min at det ikke skulle være mulig, og dager hvor jeg faktisk kan være relativt fornøyd. Men det hjelper ikke meg å ta bilder av meg selv i undertøy og legge ut på nett – for så å skrive at jeg burde være fornøyd uansett? Det er egentlig bare veldig.. rart å gjøre? Og du som har flere tusen lesere, tenk da – si du sitter på en kafe og folk rundt husker deg for disse bildene.. eller at datteren din i senere fremtid skal på internett.. og finner disse bildene?
   Det er ikke naturlig å ta bilder av seg selv i undertøy og poste offentlig…. mener JEG. Du mener noe annet, og på lik linje som at jeg må ha min mening, skal du absolutt få ha din. Men ofte kan det hjelpe å få andre inspill, for virker ikke som du helt forstår konsekvensene av det du egentlig legger ut. Hva er vitsen med å provosere? kan ikke alle bare holde kjeft om alt som har med kropper, og at alle er så fine som de er uansett form og fasong- og på den måten vil ikke folk bli så opptatt av fokus på kropp?

  21. I dag hadde vi om nettvett på skolen. Jeg synes man burde være forsiktig med hva man legger ut. Jeg vet at du er en god blogger og det er din jobb, men hvorfor legge ut lettkledde bilder av deg selv? Det er lett at bildene blir misbrukt/manipulert osv…

  22. Hvorfor tror folk vi kan se kjønnsleppen hennes? Vi kan jo ikke det. Altså, bare zoom inn og se selv. Det er jo ikke string (iallfall ikke foran) engang. De greiene utenfor er ikke kjønnslepper, det er helt vanlig hud liksom.
   En annen ting er at folk blir provosert fordi dette ikke er et retusjert undertøysbilde man ser i reklamer, men bilder fra en som tør å være akkurat den hun er uten å ha behov for å please andre mennesker.
   Stå på, Kristine!

  23. Kristine Ullebø: Godt svart. Bildene var fine, flott at du tør. Du har ikke noe å skamme deg over. Sexy på en balansert måte..(uten å være drøy)

  24. Ok we get it, you are happy with your body. But spreading your legs to a camera in a way that almost shows your labia while you’re supposedly training, just why? You’re acting like a stupid 13 year old who tries to prove she is independent and free to do whatever she likes. When are you filming your post again?
   Stopping following you from now on, disgusting.

  25. Thea: Skaff deg briller idiot .. Lar deg bare rive med av andre kommentarer, faen ikke mulig å se noen kjønnslepper.

  26. Holyy girl!! Du ser så bra ut. Stå på og gi f i alle som er negative her. Om du føler deg konfortabel ved å legge ut desse bildene skal ikke det være noe i veien for å gjøre det.
   Stor klem

  27. Elsker at du utfordrer de sosiale rammene som settes for kvinner nå for tiden. Har selv opplevd å være i fare for hevnporno, og synes at det er grusomt, men å legge ut lettkledde bilder selv er noe helt annet, siden du da velger å gjøre det.

  28. M: Haha, hvem enn du er M (Håkon?) så må du roe deg litt ned. Har ikke sag noe stygt om Kristine i det hele tatt. Ville bare gjøre oppmerksom på at det er faktisk så bra innsyn på det første bildet at jeg ikke tror på at du selv eller resten av de som leser ikke blir litt pinlig berørt. Synes forøvrig Kristine har en dødsbra blogg, dritfin kropp som gir meg treningsinspirasjon til tusen, men jeg hadde satt pris på om jeg kunne få velge selv om jeg har lyst på bildete av kjønnslepper slengt i fjeset 🙂 Dette blir litt for exhibitionistisk (som faktisk er en psykologisk disorder)

  29. Jeg orker ikke kommentere en gang. Det virker som du kjører ditt eget løp uavhengig av hva vi mener uansett, så lykke til 😉

  30. anonym: Folk som blir trigget av at andre er seg selv har ingenting på nett å gjøre. Bra de tar ansvar de som vet de blir trigget og som stopper å lese. Men de som ikke gjør det vet utmerket godt at Kristine er tynn, så hvis de trykker seg inn på bloggen hennes VIL de bli trigget allerede. Da hjelper det ikke om Kristine stopper med bildene sine, for da går de til Tumblr, weheartit og andre bildesider for å bli trigget. Det eneste du har oppnådd da er at Kristine mister sin mulighet til å kunne blogge om hele livet og hun får en lukket og ikke åpen blogg om livet som hun har i dag.
   Stå på Kristine og gjør hva du enn du føler for, dette er tross alt jobben din. ❤️ Ikke la noen ødelegge for den.

  31. Dette var bra skrevet. Du har rett i dette. Hun skal få det å legge ut bilder av seg selv naken til å virke naturlig, men er det det ? Jeg vet ikke om noen andre norske blogger som legger ut så nakne bilder av seg selv på nettet. Men det hjelper nok ikke å fortelle henne dette da det ligger haugevis fra mange år tilbake med bilder hvor hun omtrent er helt naken, så hun vil ikke forstå noe uansett.
   Men til deg Kristine. Du sier at du bryr deg om konsekvensene dette kan få for deg ? Det virker ikke som om du bryr deg om dette heller. Du vet jo godt selv at de fleste arbeidsgivere søker opp navnet ditt da du søker jobb? Så vil han/hun finne masse naken bilder av deg. Det tror jeg ikke slår så godt ut.

  32. Thea: Du kan velge å ikke få slike bilder “slengt i ansiktet”. La være å gå inn på bloggen hennes :)) seriøst, det er ditt eget problem at du ikke liker det hun deler omg

  33. off topic men de selger printer som gjør alt bortsett fra å printe bra bilder på expert til 99 kr heheh

  34. Helt ærlig så skjønner jeg ikke hvorfor dere er så opphengt i dette? Ja, greit nok at dere sier at Kristine bør tenke på sine yngre lesere men det handler om å ha selvtillit her. Jeg kommer aldri til å til legge ut noe lignende fordi jeg vet at det kan gi konsekvenser. Disse bildene kan havne på en datingside/pornoside i verstefall

  35. Where is your parents when your post these pictures ?? What do u think it is popular?? No it’s not! You are not idol :/

  36. Hei, jeg bare lurer på en ting. På mange bilder, ikke akkurat i dette innlegget kanskje, så poserer du sånn at du ser tynnere ut enn du er. Du presser ribbeina ut osv. Synes ikke du det er litt dobbeltmoralsk når du sier at du bryr deg veldig om hvordan du påvirker folk, og du sier at du er så stolt av kroppen din osv? At du er tynn er så klart helt greit, men hvorfor poserer du da veldig ofte på måter som får deg til å se enda tynnere ut?

  37. Du smiler på bildene, men vi alle vet at du ikke er smilende happy der du sitter alene i undertøyet, i virkeligheten. Det er ikke det at du har på deg undertøy som er problemet med disse bildene, men at bildene er unaturlige. Ingen som er ordentlig tilfreds med seg selv har behov for å vise seg frem sånn, så i den konteksten virker du rett og slett ganske ustabil. Du er fornøyd med å ha markert mage, men vi vet at du fortvilet prøver å overbevise både deg selv og oss om at du er sexy med manglende pupper og lår. Du lengter etter å virkelig få høre at du er deilig, liksom. Det virker sånn.
   Jeg er feminist selv, og har tenkt veldig mye over hvordan jenter kan være mer “boss” når det kommer til fremtoning, seksualitet, følelser og det hele. Muslimenes syn om at jenter skal dekke seg til er helt bak mål, det er jo klart. Men å blottlegge såpass er nok ikke så mye bedre det heller, og det har ingenting med feminisme å gjøre. Verken jenter eller gutter burde legge ut sånne bilder. Hvorfor ikke? Fordi det har noe med ens rykte å gjøre, rett og slett.. Jeg tror ikke på budskapet ditt om at “kle av deg på nett, du er kvinne og gjør hva du vil!”, jeg tror at du har mistet bakkekontakten. Kanskje det ikke er så lurt at du har fått så mange følgere og har fått smake på modellkarrieren.
   Og vi som sitter bak tastaturet? Vi sitter her, sånn halvfornøyd med oss selv, og elsker å mene noe om bloggere. Jeg deler nok ikke “budskapet” ditt, men er det noe vi har til felles så er det å være usikre på oss selv! Det tør jeg påstå.

  38. Tora: Ja, helt enig. Hun tar lite normale bilder, altså hvor hun står normalt. Hun må alltid enten sprike beina, trekke inn magen osv..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg