no bra, no worries

i samarbeid med EF Språkkurs

Jeg blir aldri lei av synet av palmer. Virkelig. Flaks for meg at Miami er fylt av massevis av palmer! Trenger ikke å se lenger enn ut av vinduet fra rommet vårt, hvor jeg sitter for øyeblikket. Jeg har blitt ganske god venn med en jente fra Island som jeg deler rom med – så vi driver og prøver kjoler til i kveld når vi skal ut og spise mens vi hører på musikk og går rundt i high heels. Superkoselig, haha!! Herregud, så moro det er å danne nye vennskap. Dette året her tror jeg at jeg har slått rekorden min for nye vennskap, faktisk. Eller, rekord blir kanskje litt teit å si, men jeg har i alle fall aldri møtt SÅ mange nye mennesker i løpet av et år, som jeg har gjort i 2016.

Til overskriften: HVEM hadde trodd at jeg skulle være komfortabel med å gå uten BH. Ikke jeg. Nå foretrekker jeg faktisk å gå uten i mange av toppene mine, som for eksempel denne. Synes det ser så fint ut 🙂 No bra, no worries. Hehe!

15 kommentarer
  1. Anonym: Dette lurer jeg også på. Hun skrev til og med “dersom dere har noen spørsmål, skal jeg svare som alltid<3". Når kommer du til å svare da, Kristine? Så flere spørsmål i kommentarfeltet jeg. Svarer du liksom bare på positive kommentarer?

  2. Husker jeg syntes det var så uvant og ubehagelig med bh på ungdomsskolen, så jeg gikk alltid uten. Det vises jo ganske godt, og jeg prøvde alltid å skjule det med å gå med lange skjerf hengende nedover og prøvde å dekke det til med håret osv. I gymmen var det pyton! Fyfaen, se for deg å løpe rundt i en gymsal uten bh. Jeg tror ikke jeg torde å spørre mamma om sportbh engang, eller så syntes jeg det var så fryktelig ubehgaelig! Litt av noen problemer jeg hadde.
   Nå er jeg heldigvis ferdig med skolen og slipper å tenke på sånt. Bruker bare Calvin Klein-topper om jeg absolutt må, ellers går jeg uten med hodet hevet. Har mellomstore pupper og synes nesten det er litt kult å gå “fri” 😀

  3. Ser noen mener størrelsen på puppene har noe å si på om man kan gå uten bh, jeg er dobbel D og går alltid uten bh, både behagelig og ikke noe man trenger å skjule.. Strutter ikke rundt med stive nipler heller, men har jeg det så samme faen!

  4. Det så ut som om du hadde kort hår på det 3. siste bildet! Og WOW sier jeg bare. Det hadde du kledd utrolig godt. Bare en kort bob liksom. Det hadde framhevd den lange slanke halsen din, noe som er ypperlig i modellbransjen. Det var virkelig utrolig fint <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg