back to school!

i samarbeid med EF Språkkurs

Elsker at klasserommene er så hvite og fine her!! Vi er heller ikke så mange i hver klasse, noe som gjør det enkelt å komme til ordet. I motsetning til skolen jeg er vant til i Norge så er det lagt opp til at elevene skal få ta del i mye av undervisningen her, så i stedet for at læreren bare står og prater fremme ved tavlen så har vi mye diskusjoner og gruppearbeid.
Jeg blogget MYE om skole da jeg gikk på videregående, og slik jeg har oppfattet det, var det noe dere likte veldig godt. Har faktisk fått kommentarer fra noen av dere lesere som synes det er synd jeg ikke går på skole lenger, fordi dere fikk så mye motivasjon av det jeg skrev. Såååå moro! Jeg elsker å motivere andre! Vel, I’m back to school guys – at least for some couple of days! Da jeg kom til campuset hadde jeg en muntlig “placement test” som de kaller det, hvor de sjekket engelskferdighetene mine for å plassere meg i en klasse tilpasset mitt nivå. Så om dere skal på språkkurs med EF trenger dere overhode ikke å bekymre dere for hvilket nivå dere ligger på – her er det plass for alle. Noen drar hit for å lære seg engelsk fra scratch av, noen drar hit for å bli enda bedre enn de allerede er. Jeg føler meg i grunn veldig stødig i engelsk, men jeg ELSKER å forbedre meg og utvide spesielt vokabularet mitt. Klassen jeg går i har ganske høyt nivå, så jeg merker at jeg hele tiden har noe å strekke meg etter – og det føles kjempebra. Jeg elsker utfordringer!

Da jeg var på språkreise i 2014 i 1 måned ble jeg faktisk utrolig, utrolig mye bedre i engelsk. Denne gangen er jeg bare her i 10 dager, men forskjellen denne gangen er at jeg har roomies som ikke prater norsk, så guess what, jeg har KUN pratet engelsk siden jeg kom hit. Det er engelsk-treningen sin, det!! Dæven, jeg føler jeg tenker på engelsk nå!

14 kommentarer
  1. Hei herlige deg😃
   Skulle virkelig ønske du ville addet meg tilbake på snap..❤
   Du er et herlig menneske Krissy❤

  2. Jaaaa legg ut videoen elsker videoene dine spesielt der du bare sitter å snakker som da du svarte på ukens spørsmål på video

  3. Jeg er 15 og skal på språkreise neste sommer, men jeg må si at jeg er litt nervøs. Jeg er en veldig sjenert person, og gruer meg litt til å treffe alle de andre folkene som reiser, for å ikke snakke om at jeg blir nødt å snakke engelsk hele tiden. Jeg vet at hvis jeg skal på språkreise så er jeg nødt til å gjøre det, og jeg har virkelig lyst! Det ser fantastisk ut, og det virker som du gjør mye gøy. Jeg lurte bare på hva du synes om klassene, og opplegget. Er det noe du liker eller missliker? håper på svar, takk på forhånd, Kristine 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg