let’s go to the beach

i samarbeid med EF Språkkurs

Jeg kommer ikke til å unnskylde meg for å se ut som en svett ape, for det er faen meg umulig å se bra ut på stranden. UMULIG. Jeg skjønner ikke hvordan folk får det til. La oss bare si det slik at jeg aldri kommer til å bli sjekket opp på en strand i hele mitt liv. Aldri


I dag var faktisk min første dag på stranden her i Miami!! Jeg trodde kanskje jeg hadde fått nok strand for i år etter all reisingen, men så ble jeg invitert med av en norsk gjeng etter skolen – og da jeg kjente sanden mellom tærne samtidig som lyden bølgene som ble kastet på land suste gjennom øret mitt forstod jeg fort at HEY, stranden blir jeg nok aldri lei av. It’s my fucking spot. Hvor luksus er det ikke å bare kunne hive på seg en bikini etter siste skoletime og legge seg på stranden? Null bekymringer, dere. Nuuuuuuuull bekymringer!!! Det var deilig å snakke norsk igjen, forresten. Disse jentene var utrolig koselige! Kjenner jeg ble litt sjalu da de sa de skal være her i flere måneder.

Nå har jeg nettopp spist middag her på campuset med roomiene mine. Det slo meg at jeg basically er vegetarianer nå!! Sånn.. nesten helt! Det eneste jeg kan komme på som jeg fortsatt spiser er laks i sushien. Det frister ikke å ta kjøtt på tallerkenen lenger. Hadde trodd at det skulle bli vanskelig å unngå det, men so far? So good.

I kveld skal jeg på en rooftop her i Miami med et par jenter, jeg gleder meg SÅ mye!! Vi skal pynte oss litt, så jeg håper jeg får tatt noen bra bilder. Hihi. Xx!

5 kommentarer
  1. Hei! Jeg skal til Miami med med ef språkkurs fra januar til april 2017. Altså bo på campus der du er nå:) Jeg har frokost og middag inkludert, og lurer derfor veldig på hvordan maten er, og da spesielt middagene. Kunne du tenke deg å dele om du har noen erfaringer? Vet forsåvidt ikke om du spiser middag på campusen men tenkte å høre likevel! Er det mulig å spise spise sunt liksom eller er all middagen man får usunn? Bufeet-aktig eller blir man forsynt av andre? Hadde vært supert med svar! Kos deg videre på tur :):)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg