9 ting som gjør meg glad

– Når venner tagger meg i morsomme bilder/videoer på Facebook. I mean… vedkommende tenkte på meg!! Yaaaas!!

– Folk som legger til navnet mitt i slutten av en setning. “Vi snakkes da, Kristine“. Det blir brått så mye mer personlig! Er dere ikke enig? Jeg får nesten litt gåsehud inni meg når folk sier navnet mitt når de prater til meg, haha.

– Når jeg prater med en person som ikke legger skjul på at han/hun leser bloggen min. Jeg hater når jeg merker at personen anstrenger seg for å IKKE avsløre at h*n leser den, selv om jeg kanskje forstår hvorfor. Digger i alle fall når folk bare sier det rett ut – jeg synes det er kjempegøy!! Det er ikke sånn at jeg tror personen er en stalker/superfan bare fordi vedkommende nevner noe jeg skrev på bloggen for to dager siden. Jeg leser mange blogger selv, liksom. Så om du noen gang møter meg og er i en samtale med meg, ikke vær redd for å si det, jeg synes bare det er kuuuuliiii 🙂


– Å være i samme rom som en person, med musikk på, uten å prate til hverandre. Slik som nå. Jeg sitter på rommet på campuset med roomien min fra Sveits, og vi hører på Beyonce sine sanger mens jeg blogger og hun sitter på mobilen sin. Behagelig stillhet. Jeg elsker det.

– Når kofferten min ankommer rullebåndet på flyplassen. Jeg er alltid SÅ redd for at den ikke skal komme frem, så hver gang den kommer rullende hopper hjertet mitt innvendig.

– Å snakke engelsk med norske mennesker. Ikke i fulle setninger, men sånn inni mellom. Litt engelske ord og uttrykk her og der, liksom. Det er jo såååå mye enklere å uttrykke seg på engelsk, i forhold til på norsk!


– Å føle tilhørighet med en person. Du vet når man går fra å møtes på kafe en gang i blant, til å spørre: “ja, hva skal vi gjøre denne helgen da?”. Som om det er opplagt at man skal henge sammen. Det er så deilig å føle seg tilhørende til en annen person. Jeg tror mennesker som føler seg ensomme mangler nettopp det. 

– Når jeg sjekker hvem som har sett mystoryen min, og navnet til crushet dukker opp på listen. Å vite med sikkerhet at han har sett noe jeg har lagt ut er så tilfredsstillende.

– Når du drar en joke som er akkurat din type humor, og noen forstår den fullstendig. DAMN, det er så digg, det!! Det er slike moments som får meg til å føle at det finnes mennesker som er på samme plan som deg.

Og nei, jeg har ikke shavet bikinilinjen. Det er så forbanna STRESS. Don’t freak out please.

Noen som er enige i punktene, eller? Hihi!

19 kommentarer
  1. Har du panikk angst siden du stadig nevner det på snapchat osv? eller sier du det bare for å “beskrive” hva du føler der og da ,så folk skjønner at du på en måte fikk litt panikk for en ting der og da?..om du skjønner hva jeg mener haha,( selvom jeg mener det er feil å bruke ordet “angst” når man ikke har det selv, det er noe helt annet enn hva folk tror) bare lurer :*
   Ikke ta det ille opp, er vanskelig å forklare hva jeg mener sånn her over nett, for dersom du ikke har det tror jeg ikke du mener å bruke det feil 🙂

  2. Hei! Du. Når det står et innlegg er posta klokka 06:00, er det etter norsk klokke eller etter amerikansk klokke? Jeg vet jo at dere er 6 timer bak oss, så jeg bare lurte 😉

  3. Veldig ening i punkt nummer 2! Er så koselig når noen bruker navnet mitt i en setning <3 Jeg spurte crushet mitt om noe for noen dager siden, og han bare "ja, hva er det Ida?" ahhhhhhh! Døde innvendig <3
   Blir også veldig glad når katten min kommer bort til meg og setter seg på faget. Da føler jeg meg lykkelig!

  4. 17.juli 2015: “Jeg tok den minste sprøyten, altså 0.5 ml, og jeg har ikke tenkt å fylle noe mer enn det”
   08.oktober 2015: “Nå har jeg fylt 1.4 ml i leppene mine. 0.7 ml første gangen, og 0.3 ml noen uker senere for å jevne ut en noe skjev overleppe (det er ikke 100% garantert at restylanen legger seg 100% likt på begge sidene, så det er normalt å eventuelt komme tilbake og justere det), deretter 0.4 til i overleppen litt senere.
   26.sept 2016: “på bildet til høyre har jeg den normale dosen jeg bruker, som er 1 ml.”
   I 8.okt-innlegget nevner du at du har fylt på litt nå og da, men slik jeg ser det hadde du økt fra 0.5ml til 0.7ml. Nå har du kommet deg opp til 1ml. Hva som er den normale dosen din forandrer seg tydeligvis med tiden, så det virker som om du har sett deg litt blind på det hele.
   Innlegget fra 8.oktober avslutter du forøvrig på denne måten: “Men hadde jeg tatt mer nå – da hadde jeg bikket den grensen. Så jeg kommer bare til å etterfylle restylanen når den går ut – så ikke noe mer volum på denne jenta med andre ord.
   Isåfall måtte dere ha stoppet meg… Seriøst.”
   Nå er det mange som “stopper deg”, får det deg til å tenke over det faktum at du muligens har blitt blind på det? No hate altså. (Your body, your desicion) Du sier jo at du svarer i kommentarfeltet, men det er nok lettest å svare på all nice comments, og ikke på de som er kritiske. Håper du vil komme med et tilsvar på dette. Det er jo ikke sånn at det er flere 100 spørsmål å svare på heller, så det synes jeg virkelig du burde, vi er mange som lurer nå.

  5. Kritisk: Så sant!! Kan helt tydelig se at dosen hennes har økt.. Kristine, det er ikke fint lengre… Reduser dosen til den minste mengden (hvis du er avhengig av dette), men helst slutt!! Du så mye finere ut tidligere!!

  6. “- Folk som legger til navnet mitt i slutten av en setning. “Vi snakkes da, Kristine”. Det blir brått så mye mer personlig! Er dere ikke enig? Jeg får nesten litt gåsehud inni meg når folk sier navnet mitt når de prater til meg, haha.”
   Hmm , tror egentlig du begynner å bli litt smårar 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg