“hvordan er maten på språkkurs med EF?”

i samarbeid med EF Språkkurs

Jeg hadde Snapchat takeover med EF for to dager siden, og da fikk jeg mange spørsmål om mat. Det forstår jeg godt, for mat er jo ganske sentralt i løpet av dagen 🙂 (Jeg er en person som blir utrolig gretten om jeg ikke spiser god mat… Life is too short for bad food, sier jeg bare!)

Om dere skal på språkkurs (eller språkreise) med EF trenger dere ikke å bekymre dere for at dere kun vil få servert usunn, typisk amerikansk mat. Jeg hadde sett for meg at det var cookies and ice cream for breakfast liksom, men absolutt ikke, haha. Vel, de har så klart litt av det også (I mean, it’s America!), men om du ønsker å spise sunt så er det virkelig null problem. Til middag kan du for eksempel velge mellom salat (de har en stoooor salatbar, bildet under er bare en liten del av den!), kjøtt, grønnsaker, ris/poteter, pizza, ja… stort sett alt. Jeg er veldig fornøyd med buffeten her, så jeg spiser alltid frokost og middag her. Enkelt og greit. I tillegg synes jeg det er koselig i kafeteriaen her, med musikk, kaffe og…. BRUS. Gratis påfyll av brus, omgggggg. Gjett om denne frøkna her er fornøyd med det!

Når det kommer til lunsj så pleier jeg å kjøpe den selv, de har for eksempel en sykt digg sushisjappe rett ved campuset hvor jeg har dratt et par ganger. Men i dag spiste jeg salat med massevis av olivenolje og parmesan her på campus, digg ♥ ♥ (ELSKER at jeg har spist halve agurk-biten på bildet, haha)

Okey, jeg suger til å få maten min til å se fancy ut. Dette spiser jeg i alle fall til frokost her! Jeg synes frokostene er såå koselige. En skål med yoghurt, fersk frukt og rykende kaffe. Mmm! Nå er jeg over gjennomsnittet glad i morninger og frokost, da… Hihi. Gleder meg allerede til frokost i morgen, liksom!


De har forresten såå mye godt på Walgreens her!! Jeg har ikke tellingen på hvor mange chipsposer jeg har spist siden jeg kom hit. Hihi, disse er supergode!

16 kommentarer
  1. Synes det er så rart og anderledes at de selger potetgull, mat, leker, godteri og alt mulig rart på apotekene i USA, hehe 🙂 Reagerte på det selv da jeg var i USA

  2. Jeg var i New York med EF for litt siden og der var ikke maten så veldig god, noen dager var den det men for det meste smakte det ikke

  3. Åååå, dette innlegget fikk meg til å tenke på min fantastiske tur eg hadde med EF. Eg dro til London i tre uker en sommer. Det er noe jeg vil aldri glemme!

  4. I always wanted to go on a language course..but they’re usually so expensive.You’re lucky to be in Miami. So much sun while it’s raining here since morning 😀

  5. Huden din ser bra ut! Et slikt bilde i sollys kunne jeg aaaaldri tatt, da jeg har samme type problem med huden som du hadde før behandlingen!

  6. Helt randome men eg trur du hadde heilt sjukt kledd blå farge linser, sånn uten styrke! Du er nydelig sånn du er men jeg har og brune øyne og det ble så fint med blå haha

  7. Enig med de over her, at huden din er flawless! Jeg har dog aldri lagt merke til at du har hatt uren hud, men har jo fulgt deg en stund, gjennom Iso-kuren osv. Når sluttet du på den egentlig? Følte du sa du hadde fått tilbakefall, men det ser jeg ingenting til ihvertfall!!

  8. V: Tusen takk! Jeg begynte å få litt tilbakefall nå i sommer (sluttet i februar/mars tror jeg), men det var delvis min egen skyld fordi jeg smurte meg med for lav faktor i solen og DUM som jeg var begynte jeg å ta solarium igjen 🙁 Så etter det har jeg smurt meg med SPF50, og så har jeg brukt SkinRepair i et par måneder nå! Skal lage et eget innlegg om det 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg