når du har absolutt null skam

i samarbeid med EF SpråkkursÅh, jeg er en fri sjel om dagen. Jeg går uten bh uten å bry meg om nippelen min synes gjennom t-skjorta, jeg lar huden puste uten den ekle, klissete foundationen som jeg bestandig bruker hjemme, jeg våkner av meg selv klokka syv om morgenen og gleder meg, helt oppriktig, til hva dagen har å by på. Jeg har til og med lekt med tanken om å ta en tatovering her i Miami. NÅ har det klikka for a! I går satt jeg og pratet med den nye roomien min om hvor deilig det er å være alene. Herregud, så deilig det er å møte slike mennesker. Jeg er sosial store deler av dagen her, så på kveldene foretrekker jeg å trekke meg tilbake på rommet med Mac’en min, chips og øreplugger. Det er bare sånn jeg er. Har alltid følt meg rar og annerledes på grunn av det, men ikke nå lenger. Jeg bruker å si til folk at… du burde ta det som et jævlig stort kompliment om jeg bruker tiden min på deg. For egentlig så liker jeg ikke mennesker. Jeg synes de aller fleste er uinteressante, uintelligente, egoistiske og løgnaktige. Jeg blamer ingen for det, for jeg vet at det er slik mennesker er bygget opp. Men vet dere? Den siste tiden har jeg funnet så mange mennesker jeg oppriktig vil bruke tiden min på. Mennesker som jeg gjerne ønsker å tilbringe kveldene mine med. Jeg har møtt så utrolig mange fine personligheter her på språkkurset i Miami, jeg har hatt så mange fine samtaler og jeg har lært så mye fint. Om både meg selv og andre. Mennesker, ass. En utrolig bisarr, men fin greie.

Null skam. Overskriften, dere. Haha, disse bildene tok jeg selv. Helt selv! Jeg har mange folk her jeg kunne spurt om hjelp, men noen ganger foretrekker jeg faktisk å bare gå ut på gata med det svære kamerastativet mitt alene. Det får meg til å føle meg uavhengig og… flink. Ja, flink. Jeg kan se på disse bildene og vite at det kun er en person som står bak dem, og det er meg. Hah, jeg er sær, jeg vet. Da jeg la det ut på mystory på Snapchat fikk jeg mange snaps fra venner som bare “ææ hvordan tør du” – svaret mitt er null skam. Jeg skammer meg sjelden over ting.

Jeg og en gjeng hoppet i en XL Uber her om dagen for å dra på Aventura Mall, et kjøpesenter ca. en halvtime fra campus. Hadde egentlig ikke tenkt å shoppe så mye, men la oss bare si det slik: jeg er glad jeg tok med meg kredittkortet. Haha. Went a little bit crazy at Urban Outfitters, kinda. Kjøpte muligens en ny stringtruse fra VS til 1000 spenn. Muuuligens… Er ikke dette skjørtet bare dritkult, forresten?

HERREgud. Så.mye.tekst. Dette var ikke planlagt.

  1. Åhh, når jeg ser alle disse fine bildene savner jeg tilbake til når jeg var på språkreise i Miami! Håper du koser deg mye og nyter tiden! Er et helt annet liv i Miami, du kan gjøre hva du vil og føle deg såå fri og uavhengig av alle andre! Er helt fantastisk! Kos deg videre :))

  2. Du er SKIKKELIG motiverende Kristine. Hva med å ta et av disse bildene som ny header her på bloggen? Du stråler på dem, og viser virkelig en fri Kristine, en Kristine du er glad for å være! Merker så godt på bloggen din at du er glad for tiden. Å ha et av disse bildene som header hadde satt standarden for bloggen, og hva du står for – NULL SKAM <3
   Håper du får en fin dag videre!

  3. Hei
   Jeg er interessert i et innlegg eller video om hvordan du tar disse bildene. Har prøvd sånn tusen ganger, men bildene er som regel veldig blurry at jeg nesten gir opp. Jeg er flink til å ta bilder av folk, men vil også kunne klare å ta bildene selv. Alle steder jeg søker opp sier for eks. enten så må du ha kjæreste eller finne en venn. De gir sjelden instruksjoner om hvordan ta bilder når du har en tripod. Føler at det er bedre å ta bildene selv, da slepper du å føle deg pirkete.
   Håper du lager et innlegg/video om det!! Du tar helt fantastiske bilder foresten! Kunne du dele med oss hva slags linse du bruker også i det innlegget/videoen?
   Krysser fingerene!!! xo

  4. Jeg synes det er skikkelig deilig å være alene (selv om jeg så klart liker å henge med venner også) Og selv om jeg lett kan droppe en fest for å være alene hjemme, føler jeg meg ikke teit og sær, og det synes jeg ikke du burde heller. Det å trives i sitt eget selskap og det å ikke være avhengig av andre mennesker for å ha det bra, er en kjempebra egenskap!! Jeg synes det er så mye viktigere å være alene en gang i blant, og trives med det, enn å dra på fest og mistrives, bare fordi det “forventes” nærmest av dagens ungdom at man skal feste og være populær. Det er så bra at du skriver om dette temaet på bloggen din, jeg tror det kan være til stor hjelp for mange som føler akkurat det samme som deg og meg 🙂

  5. Can you not make a haul video?♥
   So great that you can pose so well and do this all with a tripod alone! Look at the fancy cars behind you my my 😀 ☼

  6. Hei! Kunne du tenke deg å linke til den treningsvideoen med mageøvelser en gang til? Tusen takk på forhånd<3

  7. Åh! Nå ble jeg skikkelig inspirert av “ingen skam” – stilen din. Jeg har også egentlig alltid vært sånn, men sliter litt med å posere foran kameraet når det kommer mennesker forbi. Jeg hater det, og det er jo bare jeg som kan gjøre noe med det. Neste gang “tar jeg en kriss”.
   Du. er. rå. keep. it. up. <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg