drittdag

reklame for egen kolleksjon + adlinks


Shoes HERE, Kristine 2 from Jofama by Kristine Ullebø HERE, sunglasses from Ray-Ban HERE, watch Daniel Wellington, shorts from Levis

Gosh, i dag har jeg hatt en drittdag. Drittdag, virkelig! Det pleier ofte å være i alle fall én grunn eller utløsende faktor for mine dårlige dager, men i dag har jeg bare vært i skikkelig mørkt humør hele dagen uten at jeg har klart å finne ut hvorfor. SYKT irriterende, jeg blir så tiltaksløs av det, og det å være tiltaksløs er noe jeg hater mer enn alt. Okei, ikke alt, men dere skjønner. Det var trist å gå til butikken, alle mennesker rundt meg så triste ut og himmelen var grå og kjip. Til og med høy musikk på anlegget fikk meg i bedre humør. DA…. da dere. Haha, merkelig, men samtidig veldig interessant det der. Jeg innbiller meg at jeg vil studere psykologi.

Men dere?! I morgen blir en bra dag. Det vet jeg bare. Jeg kan føle det. Som jeg sa har mye færre dårlige dager her i Oslo enn jeg hadde i Førde, og det er jeg veldig glad for. I morgen skal jeg tidlig opp på et viktig møte angående noe jeg har jobbet en stund med – det nærmer seg lansering og jeg gleder meg sååå mye! Dette er kanskje noe av det gøyeste jeg har gjort så langt i bloggkarrieren min. I promise you, you guys are gonna freakkkkkin love this. Jeg håper i alle fall det, haha.

    1. Jeg studerer også psykologi og det er veldig interessant, men hvis du skal begynne på det så bør du også vite at det ikke bare er morsomme fag hele veien. Det er mye av det som er veldig tungt stoff, og det handler ikke bare om hvorfor vi er som vi er og hvorfor vi gjør som vi gjør. Man må også ha de kjedelige og virkelig tunge fagene. Jeg er på siste året av bacheloren min nå og jeg er drittlei. Vet at mange synes det er interessant, men å studere det er annerledes enn å bare lese om det. Jeg har lært veldig mye, men man rekker nesten ikke “sette pris på” det man har lært fordi man alltid skal videre til neste tema. Synes psykologi var mye mer spennende før jeg begynte å studere det, haha.

    2. Studerer selv psykologi og det er veldig spennende, men MYE tyngre enn jeg hadde forventet. Man må virkelig ofre mye tid for å lese og studere. Til tider virker det helt uoverkommelig å komme seg gjennom alt pensum, spesielt når alt går på engelsk og man må sette seg inn i fagbegreper på begge språk. Forelesningene er utrolig spennende og lærerike, og det er de som gir meg motivasjon til å fortsette.

    3. Psykologi er superspennende!! Jeg har en master i faget, og det er veldig mye mer enn å forstå seg på hva vi mennesker tenker og hvorfor vi gjør som vi gjør, riktignok 🙂 Mye forskning, analyser og statistikk. Tungt er det også, men kjempegøy! Det er som du skriver over her veldig relevant uavhengig av hva slags jobb du vil ha senere i livet.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg