rooftop view in miami

reise i samarbeid med EF

God morgen, dere! Jeg har helt glemt å vise dere bildene fra min siste kveld i Miami, som jeg tilbringte på en roof top med Jasmin. I mean, check this OUT:

Noe så gjennomgående vakkert. Jeg har alltid likt Miami, men det var virkelig noe helt annet å se byen fra høyden, på kveldstid. Hele byen glitret, den virket så levende. Som jeg sa til Jasmin; man kan ta så mange bilder man vil, men noen øyeblikk er helt spesielle for øyet og for minnet. Så etter vi hadde tatt bildene ble vi stående og bare nyte synet, akkurat der og da. Nettopp det synes jeg er viktig at man ikke glemmer oppi alt sammen… Jeg blir så trist når jeg ser folk på som er på konsert for eksempel, og de bruker HELE konserten på å filme med mobilen. Hva er vitsen med å betale for å se en artist live, når du likevel bare ser konserten gjennom telefonen din?

Takk for fine kommentarer i går. Jeg liker å være ærlig med dere, og noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne være enda mer ærlig enn det jeg er. Men det kommer… det kommer. Jeg har mange historier jeg skal dele med dere, og forhåpentligvis vil de kunne hjelpe dere også. Det er mye om meg dere ikke vet.

Endelig mandag. Endeliiig! Denne uka blir gøy, det vet jeg. Jeg skal faktisk på film-innspilling i byen i dag 🙂 Jeg vet faktisk ikke så mye om det selv, men jeg forteller dere om hvordan det gikk når jeg er hjemme igjen. Haha, spennende!

10 kommentarer
  1. Hei, skal til Miami om 1 uke, er det noe du anbefaler å få sett eller gjort? Hadde vært fint om du svarte meg her elle hadde laget et innlegge om hva som er vert å få me seg i Miami? Om du har tid ? Hva synes du at du fikk mest ut av i Miami ?

  2. Hei vakre Kristine! 🙂
   Det ser ut som du har hatt en fantastisk fin tur til Florida! Selv reiser jeg til Miami i April og lurte på om du kanskje ville laget en liten florida-guide? 🙂 Siden du har vert der 2 ganger og sikkert har mange fine erfaringer og tips osv! Jeg hadde sat utrolig stor pris på det!
   Du stråler!

  3. såå utrolig fint! Og det er så sant det du sier – at noen minner kan bare lagres i hodet og i hjertet og ikke fanges på kamera <3 Viktig å huske på det!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg