kjolen min til kjendisgallaen!

6. november er det duket for Se og Hør sin kjendisgalla. Jeg gleder meg SÅ mye! Det blir veldig nytt for meg, men kjenner jeg meg selv rett blir det en helt syyyykt bra kveld 😃 Lille Kristine fra Førde kommer nok til å kose seg glugg ihjel!! Herregud, pass på nå, sier jeg bare… Typisk meg å drite meg ut på en sånn kveld. En ting er sikkert i alle fall, og det er at jeg ankommer gallaen som en prinsesse! Ja, prinsesse! Jeg er så heldig at jeg får låne kjole fra Undorn, sydd etter mine mål. Det er Karina Kjenner Titze som står bak dette, og jeg er såååå takknemlig for at jeg er under vingen til en så dyktig dame. Dette er noe jeg bare kunne drømt om for et par år siden.

I går var virkelig en helt nydelig dag! Jeg møtte Emilie for fitting til kjolene våre (jeg skal dra på gallaen med blant annet henne!), og begge to var superfornøyde. Dette blir så bra!!

Høsten i Oslo er nydelig.

Jeg hater vanligvis høst. Hater. Jeg blir deppa og hele meg forfaller. Men i år? I år puster jeg inn den friske høstluften alt jeg kan. Jeg nyter hver eneste farge rundt meg, og tenker tilbake på barndommen. Høsten minner meg om barneskolen, da vi hver torsdag gikk turer i den fine skogen som man kun finner på Vestlandet. “Hadde jeg bare satt pris på at livet var så bekymringsløst” tenkte jeg her om dagen. Så kom jeg på at du bestemmer akkurat selv hvor mange bekymringer du vil ha. I dag gikk jeg i slottsparken med null bekymringer mens solen skinte forsiktig gjennom de fargerike bladene.

Jeg vil ikke vise dere kjolen enda, det får bli en overraskelse til neste helg, hehe. MEN her er en liten sneak peak! Jeg er litt vågal i fargen som dere ser, og jeg digger det. Karina så hva jeg likte og hva som passet meg med en gang, og det setter jeg så stor pris på. Nå må jeg bare øve meg på poseringer slik at jeg ser bra ut på bildene, haha 😃

Kvinnen som skaper magi!!! Karina ♥


Det er så gøy å henge sammen med denne sprudlende jenta!!

Wohooo, jeg trives sånn med flere hull i ørene, så jeg MÅTTE bare ha håret oppsatt i dag for å vise de frem. Haha!

Meg og fine Helen! 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg