bloksberg

Da dere! Da var det på tide å vise dere bilder fra helgen min. På fredag satt vi en hel gjeng i en buss, på vei til Bloksberg i Tønsberg. Her skulle vi sove i leiligheten/hytta/villaen til Aller Media, og dæven så fint det var der!!! Utsikten til havet, naturen, den friske lufta og bare hele stemningen tok meg brått tilbake til barndommen. Jeg tilbragte veldig mye tid ute i naturen og på hytta i oppveksten min, så for meg vil duften av grantrær, endeløs skog og fjelluft alltid minne meg om den bekymringsløse tiden som liten pike.


Denne utsikten her tok virkelig kaka!! Kan det bli mer idyllisk? KAN det virkelig det? Norsk høst er så forbanna vakkert når været først spiller på lag. 


Tror dere ikke de hadde stelt i stand med tidenes gave-fest til oss bloggere og influencers?! Jeg følte meg helt skjemt bort. Julaften kom tidlig i år, altså!

Vakre og dyktige Ellen!

Vi kom frem ganske tidlig på fredagen, så formiddagen bestod av faglige presentasjoner og foredrag. Vi fikk blant annet et kurs i hvordan man skal ta bedre bilder med mobilen 🙂 Veldig, veldig nyttig, i og med at jeg bruker mobilen mye til å ta bilder.

Pepsi Max da vettu!!

Ååååååh! Er ikke dette balsam for sjela så vet ikke jeg… Neste gang jeg er i en dårlig periode (haha, hørtes litt rart ut å si det slik, men dere skjønner hva jeg mener) skal jeg seriøst ta med meg en bok og tilbringe et par døgn på et sted som dette for meg selv. Eventuelt med en venninne. Det er vel ingenting som klarner tankene mer enn en så fredfull plass som dette? De gangene jeg har vært nedfor og deppa har jeg bare gått hjemme og levd livet i samme mønster hver eneste dag, og jeg ser nå i etterkant at det er helt feil. Det blir vel litt sånn etterpåklokskap, men ja, det er naturligvis lettere å se ting klart når man er forbi det stadiet, da. Håper jeg klarer å ta med meg det videre.

Etter foredragene tok vi noen bilder i den vakre solnedgangen, og så var det rett avgårde på hvert sitt rom for å ta på seg finstasen. Champagne, pynting av juletre og middag stod da for tur! Jeg tenkte å vise dere de bildene i neste innlegg, for å dele det litt opp.
Emilie og Espen ♥ Blitt så glad i disse to på kort tid!! Jeg har på meg: Jakke fra Dry Lake HER, boots fra Nelly HER, genser og bukse fra Bik Bok (adlinks)

Nå sitter jeg i sofaen hjemme og er helt død i kroppen. Har sovet 10 timer to netter på rad nå, men likevel kjennes kroppen og øyelokkene tunge som bly. Da er det kanskje på tide å roe ned litt, eller? Thank God it’s Sunday! Denne dagen har alltid en behagelig ro over seg.

11 kommentarer

Siste innlegg