sanger til deg en søndags kveld

when I look at you (live) / the climb (live) / jealous man / animals (gryffin remix)


Herregud. Miley Cyrus, live? Det er noe av det vakreste!!! Jeg har alltid digget den dama, selv i de periodene hun har vært totalt crazy. Hun er bare et menneske, ikke sant? På lik linje med oss. Det er likevel veldig kult at hun begynner å gå tilbake til den litt mer rolige stilen hun hadde for et par år siden, jeg syns uten tvil at hun var på sitt vakreste og beste musikalsk sett på disse videoene.

Denne søndagen trengte jeg. Jeg har gått rundt i en svær oversized genser hele dagen. Jeg har nappet brynene mine etter en litt for lang tid uten. Jeg har hørt på ASMR. (Haha, faen så deilig det er!) Jeg har laget en latterlig god lompe-pizza med massevis av mozzarella og oliven på som jeg nøt mens jeg så SKAM. Fy søren, så fet denne sesongen er!! Even + Isak <3

5 kommentarer
  1. Ah, litt hverdagsluksus slår ikke feil 🙂 Jeg sto opp kl 5 i morrest og gikk tur med hunden jeg, med musikk på ørene. Det er faktisk så herlig.
   Denne sesongen av Skam er seriøst helt nydelig! Jeg har fått et annet syn på homofili. Guttene er fortsatt gutter, men så fulle av kjærlighet for hverandre. Det synes jeg er kult.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg