bare pass på


Mandag! Favoritt-dagen min er her! Vi har en ny uke fremfor oss som vi kan fylle med hva vi vil. Aaah, hvor deilig er ikke det? For min del skjer det en del de kommende dagene… Jeg skal blant annet flytte! Jeg skal på Se og Hør sin kjendisgalla, noe jeg gleder meg utroooolig mye til. Som vanlig har jeg også et par møter og mye jobb som skal gjøres. Dette innlegget skulle egentlig postes i dag tidlig, men så innså jeg plutselig at jeg hadde dårlig tid. Jeg har nemlig tatt laser i ansiktet dag!! Jeg har en vorte på kinnet som jeg har hatt i mange år, og selv om jeg har prøvd å fjerne den med laser TO ganger har den kommet tilbake. Men nå tror jeg vi fikk fjernet den for godt, om ikke så har jeg gratis korrigering om 8 uker 🙂

Nå skal jeg bare være fornøyd med meg selv og hvordan jeg ser ut. For 2 år siden hadde jeg ansiktet fullt av kviser og det var helt grusomt… Jeg er kjempetakknemlig for at jeg har fått orden på det, men det er så viktig å ikke bli helt obsessed med sitt eget utseende og komme til det stadiet hvor man skal pirke på alt. Slik som denne vorten… Det er noe jeg vet godt selv at jeg bare burde latt gå, men det får bli mitt siste stopp. Jeg orker ikke å behandle meg selv som et “beauty fix-prosjekt”, for jeg vet at det bare vil gjøre meg dypt ulykkelig. Jeg får stadig tilbud om gratis vippeextensions, tatoverte bryn, negler og ja, jeg har til og med fått tilbydd rabattert silikon-operasjon… Gjør hva du vil, det er mitt motto. Bare pass på at det ikke går utover livskvaliteten din og at du ikke mister fokus på hva som faktisk betyr noe i livet.

10 kommentarer
  1. Unnskyld, men du bruker et helt innlegg på å snakke om at man ikke skal være sykelig opptatt av utseendet og så er bildet av deg TYDELIG airbrushet noe sinnssykt?

  2. Hei!
   Vi er en vennegjeng som skal til Hellas i sommer, og har sett litt på Mykonos og Santorini. Men nå har vi begynt å vurdere Skiathos i stedet, særlig etter at du var der! Hvirdan tror du øyen vil passe for en 10-15 97-ere? Vil ha strender, fin, gresk arkitektur, men også litt uteliv. Vi synes Kreta, Rhodos og kos ikke helt har den sjarmen vi også leter etter
   Håper på svar! Kos deg på galla, gleder meg til æ se kjolen lg følge med på Snapchat!

  3. Skal treffe en neger på Tøyenbadet i kveld.
   Og den her negern, han skal melke prostatan min (var det vel).
   Og Haldis, hu sa det en gang, at det var bra å få prostatan melka da.
   Noe sånt.
   Og jeg har bare fått melka prostatan en gang før, og det var i 1988, da Geri gjorde det.
   Og det var ganske deilig (må man vel si)

  4. Visst du skal akseptere hvordan du ser ut, bør du kanskje ikke redigere og fikse sånn på huden din på bilder. Du skriver noe, men bildet sier noe annet.

  5. Silje: La nå blogg være blogg og virkelighet være virkelighet. Alle bildene er redigerte på en eller annen måte, hva så? Det som spiller noen rolle er hva man gjør med kroppen sin i virkeligheten. Jeg synes Kristine har bra verdier og føttene plantet på jorda, i motsetning til mange andre som tar helt av og ser sitt snitt til å fikse på alt og ingenting bare de får noen ekstra klikk. Derfor kan Kristine iallefall få dandere bildene som hun vil på bloggen sin!

  6. Dette blir litt feil i mine øyne når du tidligere har skrevet DET reklamasjonsinnlegget om å fylle leppene, og fylle kinnbeina ++… altså ambivalensen børr ikke dras så langt ang dette temaet. Det du burde passe på er hvilke signaler du sender ut- for det er svært forvirrende for yngre lesere når du promoterer det ene og fraråder neste dag…

  7. Hei Kristine! Jeg har slitt med uren hud selv. Dessverre plukket jeg alt for mye, og selv om det er blitt bedre nå er resultatet småarr og søkk i ansiktet. Har du noen erfaringer om hvordan man best fjerner/forminsker disse? Husker du skrev på bloggen en gang at du brukte laserterapi på et arr i fjeset. Hvor mye hjalp det? Jeg spør deg rett og slett fordi jeg tror du sitter inne med erfaring som kan være til nyttig hjelp for andre med samme problem 🙂 Håper på svar!

  8. Charlotte: At blogg og virkelighet er to ulike verdener er jeg fullt klar over. Synest likevel det blir litt dobbeltmoral å skrive masse om og akseptere eget utseende (hun nevner hudproblemer spesielt) for deretter å poste et bilde der huden er redigert helt glatt og feilfri. Selvfølgelig kan hun “dandere” bildene sine slik hun vil, men det skader vel ikke å tenke litt gjennom hva man legger ut.

  9. Kaia: Har reist mye i Hellas, så tok meg den friheten i å svare, haha! Har vært både på Mykonos og Santorini, men ikke Skiathos 🙂 Mykonos har blitt en svæært dyr øy med årene, foreldrene mine var der i sommer og betalte vel 300kr for to solsenger og en parasoll, for EN dag. Det er bare et eksempel på det de betalte i overkant av mye for. Santorini skal visst ha et bra uteliv, men jeg personlig synes det er mange andre øyer som er finere. Jeg vet at foreldrene mine også har festet på Skiathos da de var yngre, så vil ikke tro at utelivet der har forandret seg noe særlig. Men i følge bildene ser helt øya nydelig ut! Sjekk også ut Naxos, Paros og Ios! Har vært på Naxos og Paros, men ikke Ios selvom jeg har kjempelyst å dra dit! Naxos klarte jeg å feste en del på gjennom en uke + at øya er utrolig fin. Paros har jeg ikke festet på, men øya er kjempefin, og det skal visstnok være greit uteliv der. Ios er jo partyøy nummer 1 og ser såå fin ut, så sjekk hvertfall mulighetene der 😀 Dette ble langt, så takk for meg og lykke til med bestilling av tur! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg