den euforiske julestemningen
Jakke Zara, genser Adidas, bukse Gina Tricot, boots Tommy Hilfiger

Denne snuppa har blitt bleik i ansiktet, gitt. Men er ikke det litt av sjarmen ved å være nordmann, da? Vinteren har kommet, jeg synes det er sprøtt fordi jeg sverger på at det ikke er lenge siden jeg gikk i shorts ute. Det har vært en fin høst, med en haug av nye følelser, mennesker og impulser. Jeg kjenner hvor riktig det er for meg å bo her. Akkurat nå sitter jeg i sofaen i leiligheten, jeg har endelig fått ovn så nå er det lunt og godt her. Fantastisk. Jeg trykker på tastaturet mens jeg ser på menneskene som passerer forbi utenfor vinduet. Hvor skal de hen, klokka 11:33 en torsdag formiddag, tro?

Da jeg var på vei hjem fra byen i går og gikk gjennom parken hadde mørket akkurat begynt å legge seg over byen, med en svak solnedgang som skinte både rosa og blått i horisonten. Vet dere hva? Det var sikkert første gang siden jeg var 8 år gammel at jeg kjente på den ekte julestemningen. Den julestemningen som kribler i kroppen, den elektriske, euforiske, magiske, trygge følelsen som gir deg bekreftelse på at du har noe godt i vente. Jeg stoppet opp i midt i parken og jeg begynte nesten å gråte. Akkurat der og da skulle jeg ønske at jeg hadde selskap med et menneske jeg er glad i, for det øyeblikket var så fint at jeg verken klarer å forklare det med tekst eller ord.

Jeg gleder meg til å skape fine øyeblikk i desember

Stop wishing, start doing. Mitt nye mantra. Jeg skal male flere maleri. Jeg skal bake pepperkaker hos meg her i leiligheten med venninner mens vi hører på Michael Bublé sitt julealbum. Jeg skal sitte ute på en kafé i en koselig gate mens jeg sipper på en kopp kakao med masse krem i. Jeg skal bruke de nye skinnhanskene mine. Jeg skal kjøpe juletre med den nye roomien min – vi må jo så klart ha jul i leiligheten også! Jeg skal feire nyttårsaften i Oslo. Dette blir så bra.

  1. Kristine, i really like your blog, and you, but nowadays your blog is so boring! you don’t post a lot , but you said in summer “i don’t go to the university because i want to focused my blog”, when you was a student you blogged more than now, and your post was so interesting , but now always post same things :/ i hope your blog ‘return to the past’ !
   p.s.: i think you should read your older post and maybe it helps for you 🙂
   Love 🙂

  2. Kristine Ullebø: Jeg prøvde den i butikken ca. 1 uke før du la ut bilder av den på bloggen. Str.L ser bra ut på deg.

  3. Jeg prøvde den i butikken ca. 1 uke før du la ut bilder av den på bloggen. Str.L ser bra ut på deg.

  4. hei jeg pleier å være skikkelig dårlig på å kommentere, men jeg må bare si at du ser helt fantastisk og BABE ut både på bloggen din og i virkeligheten! Jeg har sett deg 2 ganger i Oslo, men jeg har ikke turt å gå bort å si hei. ahaha men jeg lurte på hva du tenker om folk som starter å drikke julebrus og spise peppekaker før i desember? syntes du det er greit ahahahah?
   Elsket dette antrekket her! med de røde leppene og hoodien :)))) GOALS!

  5. hei kristine <3
   jeg elsker den positive utstrålingen din! du virker veldig opplyst samtidig som du gir faen, noe som bare er bra.
   lurer forresten på om du kunne laget et "10 ting jeg vil gjøre i november/desember/2017"-innlegg eller noe lignende. Eller litt inspirasjon til forskjellige ting man kan gjøre i helgene med venner elns.
   Stå påå!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg